+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

 Budapesti motorcsónakázás ajándék pezsgővel

 

Városnézés kicsit másképp!

 

Budapesti városnézésNézd meg Budapest nevezetességeit egy hófehér nyitott motorcsónak fedélzetéről!

Európa egyik legkülönlegesebb fekvésű fővárosa a legszebb arcát a Dunáról mutatja meg, Neked pedig nincs más dolgod, mint egy pohár pezsgővel a kezedben hátradőlve gyönyörködni a csodálatos Világörökségi panorámában.

Budapesti motorcsónakázás, városnézés a Dunáról, ez a legkedveltebb program vendégeink körében.Nem véletlenül!  

Láttad már a Parlamentet vagy a Budai Várat a vízről? Körbehajóztad már a Margitszigetet motorcsónakkal? Hasítottad már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha nem, akkor itt a lehetőség! Felejthetetlen élményben lesz részed barátaiddal, családoddal együtt, hiszen ebben a programban egy különleges városnéző motorcsónakázáson vehettek részt, amelynek során a sebességre sem lehet majd panasz. Útközben megállhatunk és készíthettek néhány fotót a városról, vagy selfizhettek egyet a Lánchíd lábánál, koccinthattok egy pohár pezsgővel. Jól hangzik, ugye?

Városnézés egy kicsit másképp!  Az élményprogram során elhaladunk a Margit-sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, miközben átmegyünk a budapesti hidak alatt. Megcsodálhatjátok a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot, a Nemzeti Színházat. Ezek a nevezetességek a Dunáról még szebb látványt nyújtanak.

A motorcsónakból olyan szemszögből láthatod a várost, ahogyan még sohasem!

Gondolj csak bele, már hányszor bejártad keresztbe-kasul a várost. Róttad az utcákat, jártál a főváros legszebb parkjaiban és terein, de milyen gyakran látod Európa egyik legszebb ékkövét a vízről? Próbáld ki ezt a programot és Te is tapasztalni fogod, hogy valóban egészen más látvány!

 

 Budapesti városnézésTudtátok, hogy a budapesti dunai panoráma a Margit hídtól a Szabadság hídig terjedő szakasza az UNESCO Világörökség része és, hogy Parlamentünk a világ harmadik legnagyobb parlamenti épülete?  A várost kettészelő Dunán átívelő hidak közül pedig négy szintén a világörökség részét képezi, ezek a Margit híd, a Széchényi lánchíd, az Erzsébet híd és a Szabadság híd. Legyünk büszkék gyönyörű fővárosunkra, amely egyedülálló egész Európában!

A budapesti program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog. Hozd el a barátaidat, bulizzatok a hajón vagy induljatok motorcsónakkal a pesti éjszakába! A zene és a pezsgő sem maradhat el!

Élményhajózásunkat ajándékba is adhatod születésnapra, évfordulóra, esküvőre, kibérelheted legény, vagy lánybúcsúra, de akár eljegyezheted Kedvesedet a Duna vízén a naplementében.

Egyedi igényeknek is meg szeretnénk felelni, ezért lehetőség van pezsgő, üdítőital, hidegtál bekészítésre, valamint a hajó virággal, lufikkal, dekorációs elemekkel  való feldíszítésére is.

Előre egyeztetve lehetőségünk van kikötni Budapest közvetlen vízparti éttermeiben is, ahol egy kellemes ebéddel, vagy vacsorával koronázhatjátok meg a programot. Az asztalfoglalásban is szívesen segítünk, hogy nektek ne legyen más dolgotok, mint átélni a nap minden percét.

Vezess te is!  A motorcsónakot nem áll módunkban kapitány nélkül bérbe adni, de a program keretein belül lehetőség van a hajó élményvezetésére is, amennyiben az utasok rendelkeznek érvényes kishajó vezetői engedéllyel és azt magukkal hozzák.

 Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!  Privát városnéző élményhajózás a Dunán!

 

 Újdonság!Ha kipróbálnád a nagy kalandot mielőtt igazán belevágsz, akkor erre is lehetőséged van! A 2019-es szezonban már  30 perces motorcsónakázás is rendelhető.  Meglovagoljuk a dunai hullámokat, belekóstolhatsz  motorcsónakázás élményébe. Hidd el, nem fogod itt abbahagyni!  Felejthetetlen élményben lesz részed egy hófehér nyitott motorcsónak fedélzetén. Ebben a programban egy rövid, de különleges városnéző motorcsónakázáson vehetsz részt. A város nevezetességei a vízről még szebb látványt nyújtanak. A Dunán ringatózva egyszerre élvezheted Pest és Buda nevezetességeit. A 30 perces motorcsónakázás útvonala:Újpesti öböl- Árpád híd – Margit-sziget – Margit híd ( Parlament ) – és vissza.

Kaland, izgalom, romantika, száguldás a vízen egy hófehér luxus motorcsónakban, ez a budapesti programunk Neked!

 

 

LEGJOBB ÁR !!!  

Motorcsónakázás már 4.650.- Ft / Fő -től  ( 15.- Eur/ fő)   ( 30 perc -6 fő esetén )

30 perces Budapesti városnézés:

 • Ár: 27.900.- Ft / 91- Eur / fél óra
 • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
 • Időtartam: kb.30 perc
 • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club  ( Marina part) ,vagy   belváros – Kláris Kikötő  ( Margit szigettel szemben)
 • Exkluzív belvárosi kikötőből ( Kláris )  történő indulás felára: 3.000.- Ft 

60 perces Budapesti városnézés: 

AJÁNDÉK 1 ÜVEG PEZSGŐ !!!

 • Ár: 42.900.- Ft / 142.- Eur /  óra
 • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
 • Időtartam: kb.60 perc
 • Kedvezményes hosszabbítás: A második órától minden megkezdett óra 39.900.- Ft (130- Eur)
 • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club ( Marina part)  , vagy  belváros – Kláris Kikötő ( Margit szigettel szemben)
 • Exkluzív belvárosi kikötőből ( Kláris )  történő indulás felára: 3.000.- Ft 

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Motorcsónak bérlés kapitánnyal!