+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 info@motorcsonakazasadunan.hu

 Budapesti motorcsónakázás

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Motorcsónak bérlés kapitánnyal!

Budapesti városnézésNézd meg Budapest nevezetességeit egy hófehér nyitott motorcsónak fedélzetéről!

Európa egyik legkülönlegesebb fekvésű fővárosa a legszebb arcát a Dunáról mutatja meg, Neked pedig nincs más dolgod, mint hátradőlve gyönyörködni a csodálatos Világörökségi panorámában.

Budapesti motorcsónakázás, városnézés a Dunáról, ez a legkedveltebb program vendégeink körében.Nem véletlenül!  

Láttad már a Parlamentet vagy a Budai Várat a vízről? Körbehajóztad már a Margitszigetet motorcsónakkal? Hasítottad már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha nem, akkor itt a lehetőség! Felejthetetlen élményben lesz részed barátaiddal, családoddal együtt, hiszen ebben a programban egy különleges városnéző motorcsónakázáson vehettek részt, amelynek során a sebességre sem lehet majd panasz. Útközben megállhatunk és készíthettek néhány fotót a városról, vagy selfizhettek egyet a Lánchíd lábánál, koccinthattok egy pohár pezsgővel. Jól hangzik, ugye?

Városnézés egy kicsit másképp!  Az élményprogram során elhaladunk a Margit-sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, miközben átmegyünk a budapesti hidak alatt. Megcsodálhatjátok a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot, a Nemzeti Színházat. Ezek a nevezetességek a Dunáról még szebb látványt nyújtanak.

A motorcsónakból olyan szemszögből láthatod a várost, ahogyan még sohasem!

Gondolj csak bele, már hányszor bejártad keresztbe-kasul a várost. Róttad az utcákat, jártál a főváros legszebb parkjaiban és terein, de milyen gyakran látod Európa egyik legszebb ékkövét a vízről? Próbáld ki ezt a programot és Te is tapasztalni fogod, hogy valóban egészen más látvány!

 Budapesti városnézésTudtátok, hogy a budapesti dunai panoráma a Margit hídtól a Szabadság hídig terjedő szakasza az UNESCO Világörökség része és, hogy Parlamentünk a világ harmadik legnagyobb parlamenti épülete?  A várost kettészelő Dunán átívelő hidak közül pedig négy szintén a világörökség részét képezi, ezek a Margit híd, a Széchényi lánchíd, az Erzsébet híd és a Szabadság híd. Legyünk büszkék gyönyörű fővárosunkra, amely egyedülálló egész Európában!

A budapesti program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog. Hozd el a barátaidat, bulizzatok a hajón vagy induljatok motorcsónakkal a pesti éjszakába! A zene és a pezsgő sem maradhat el!

Élményhajózásunkat ajándékba is adhatod születésnapra, évfordulóra, esküvőre, kibérelheted legény, vagy lánybúcsúra, de akár eljegyezheted Kedvesedet a Duna vízén a naplementében.

Egyedi igényeknek is meg szeretnénk felelni, ezért lehetőség van pezsgő, üdítőital, hidegtál bekészítésre, valamint a hajó virággal, lufikkal, dekorációs elemekkel  való feldíszítésére is.

Előre egyeztetve lehetőségünk van kikötni Budapest közvetlen vízparti éttermeiben is, ahol egy kellemes ebéddel, vagy vacsorával koronázhatjátok meg a programot. Az asztalfoglalásban is szívesen segítünk, hogy nektek ne legyen más dolgotok, mint átélni a nap minden percét.

Vezess te is!  A motorcsónakot nem áll módunkban kapitány nélkül bérbe adni, de a program keretein belül lehetőség van a hajó élményvezetésére is, amennyiben az utasok rendelkeznek érvényes kishajó vezetői engedéllyel és azt magukkal hozzák.

 Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!  Privát városnéző élményhajózás a Dunán!

 Újdonság!Ha kipróbálnád a nagy kalandot mielőtt igazán belevágsz, akkor erre is lehetőséged van! A 2019-es szezonban már  30 perces motorcsónakázás is rendelhető.  Meglovagoljuk a dunai hullámokat, belekóstolhatsz  motorcsónakázás élményébe. Hidd el, nem fogod itt abbahagyni!  Felejthetetlen élményben lesz részed egy hófehér nyitott motorcsónak fedélzetén. Ebben a programban egy rövid, de különleges városnéző motorcsónakázáson vehetsz részt. A város nevezetességei a vízről még szebb látványt nyújtanak. A Dunán ringatózva egyszerre élvezheted Pest és Buda nevezetességeit.

Kaland, izgalom, romantika, száguldás a vízen egy hófehér luxus motorcsónakban, ez a budapesti programunk Neked!

 

 

LEGJOBB ÁR !!!

Motorcsónakázás már 4.980.- Ft / Fő – től!  (30 perc -5 fő esetén)

 

30 perces Budapesti városnézés:

  • Ár: 24.900.- Ft / 80.- Eur / fél óra
  • Létszám: max.5 Fő / hajó
  • Időtartam: kb.30 perc
  • Indulás és érkezés: Carl Lutz rakpart 29. Kláris hajó

60 perces Budapesti városnézés:

  • Ár: 42.900.- Ft / 140.- Eur / óra
  • Létszám: max. 5 Fő / hajó
  • Időtartam: kb.60 perc
  • Indulás és érkezés: Carl Lutz rakpart 29.Kláris hajó, vagy Prestige kikötő