Szentendre

Romantic cruise

Szentendre budapestről kikötés nélkül 1 óra

 

Különleges hajózásra hívunk a festői Szentendrére, a Duna egyik legszebb partszakaszára.  A Dunakanyar kapujában található ez a gyönyörű kisváros, amely kedvelt kirándulóhely Budapesttől  néhány kilométerre, egy igazi ékszerdoboz, mely  múzeumaival, galériáival, mediterrán hangulatú szűk utcáival mindenkit elvarázsol. Budapestről a Szentendrei sziget felé hajózva egyre szebb és vadregényesebb kép tárul elénk. A természet és a város olyan arcát mutatja a vízről, amit talán még sohasem láttál. A Margitsziget pesti oldalán haladunk, elhagyjuk a Római-partot, a Lupa-szigetet, kb fél óra múlva a Duna-parti fák öleléséből előtárul Szentendre. Itt megfordulunk és indulunk vissza Budapestre.

Ár (1-7 Fő): 85.000.- Ft / óra ( 30 perc oda, 30 perc vissza), kikötés nélkül, Indulás/ Érkezés: BUDAPEST (Prestige kikötő) Beszállás Szentendrén, vagy visszaút üresben: + 30.000.- Ft

Romantic cruise

budapest + szentendre 2 óra, kikötés nélkül

Nem tudsz dönteni Budapest és Szentendre között? Érdekel a nyüzsgő főváros egyedülálló pompája és megnéznéd a vadregényes, romantikus Szentendrét is a vízről? Ennek sincs akadálya, válaszd kombinált csomagjainkat! Indulás a Prestige Yacht Club kikötőből történik és ugyanide érkezünk vissza. A programban szabadon választhatod az útvonalat. Ha szeretnéd először dél felé indulunk és megnézzük a főváros nevezetességeit, ezután észak felé vesszük az irányt és a Római part mellett elhaladva elindulunk Szentendére, ahol az út során megcsodálhatjátok a természet szépségeit . Másik lehetőség, hogy először Szentendrére megyünk és utána Budapestre.  A legcsodálatosabb, ha a naplementében indulunk és visszatérve Budapestre megcsodáljuk a kivilágÍtott város esti fényeit. 

Ár: 1-5 Fő 130.000.- Ft

Ár: 6-7 Fő 170.000.- Ft

Ajándék: 1 üveg pezsgő 

Romantic cruise

SZENTENDRE KIKÖTÉSSEL BUDAPESTRŐL

 

Eltöltenél egy kis időt Szentendrén? Ennek sincs akadálya A programlehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Budapestről a Prestige kikötőből indulunk és kb. fél óra múlva megérkezünk Szentendrére, ahol kikötünk és kedved szerint meglátogathatod a helyi kisvendéglők, borozók, vagy fagylaltozók egyikét, tehetsz egy sétát a hangulatos Duna korzón, a szűk mediterrán kis utcákban, vagy ellátogathatsz a híres múzeumokba. Mindezek a kikötőtől néhány perc sétával elérhetőek. Ha az esti órákban indulunk megvacsorázhatsz egy hangulatos Duna-parti éttermben. Megvárunk és élményekkel telve visszahajózunk Budapestre. Tervezz hosszabb programot, akár fürdőzéssel egybekötve. A Duna ezen szakaszán számtalan tisztás és szabad strand is található.

1 óra kikötéssel: 110.000.- Ft 

2 óra kikötéssel: 135.000.- Ft

Ajándék: Kikötői díj Szentendrén

„ Egész más a Szentendre és a Római part  a vízről   :)) Nagyon szuper élmény volt, köszönjük!!!” Kedves, barátságos, vezetni jól tudó kapitánnyal fantasztikus élmény volt.!Csak ajánlani tudom !!! ” 2021. 08.01. Salamaon Andrea

error: Védett tartalom