+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Hajókirándulások a Dunakanyarba 

 

Szentendre 

Szentendre, VisegrádPrivát élményhajózás a romantika és a művészetek városába ajándék kikötéssel

Különleges hajózásra hívunk a festői Szentendrére, a Duna egyik legszebb partszakaszára. A Dunakanyar kapujában található ez a gyönyörű kisváros, amely kedvelt kirándulóhely Budapesttől  néhány kilométerre, egy igazi ékszerdoboz, mely  múzeumaival, galériáival, mediterrán hangulatú szűk utcáival mindenkit elvarázsol. Garantáljuk, hogy már az oda út is különleges lesz. Budapestről a Szentendrei sziget felé hajózva egyre szebb és vadregényesebb kép tárul elénk. A természet és a város olyan arcát mutatja a vízről, amit talán még sohasem láttál. A Margitsziget pesti oldalán haladunk, elhagyjuk a Római-partot, a Lupa-szigetet, végül a Duna-parti fák öleléséből előtárul Szentendre, ahol a programlehetőségek minden képzeletet felülmúlva tárulnak elénk. Kedved szerint meglátogathatod a helyi kisvendéglők, borozók, vagy fagylaltozók egyikét, tehetsz egy sétát a hangulatos Duna korzón, vagy, ellátogathatsz a méltán híres múzeumokba. Mindezek a kikötőtől néhány perc sétával elérhetőek.  

A program estére is rendelhető, amikor a megcsodálhatod a naplementét, ahogy fényárba borítja a vizet és a várost! 

Tervezz hosszabb időtöltést, akár egész napos programot fürdőzéssel, vízi sportolással egybekötve, mert mindezekhez a programokhoz számos kikötésre alkalmas gyönyörű tisztás és partszakasz áll rendelkezésre a közelben.

A szentendrei élményhajózást lehetőség van kombinálni budapesti városnézéssel is, ezen kívül egyedi programötleteket is megvalósítunk, kérd személyre szabott ajánlatunkat! 

Szentendrén szeretnél be -és kiszállni? Erre is van lehetőség. Kedvezményes kiállási díjat biztosítunk.Indulás Budapestről.

Szentendre felé vezető úton megcsodáljuk a csodálatos naplementét a vízről, Szentendrére érve visszafordulunk Budapest felé és megnézzük a fényárban úszó kivilágított várost. Lélegzetelállító látványban és felejthetetlen élményben lesz részetek!

ÚJ  2 ÓRÁS CSOMAGOK! : Naplemente Szentendrén + Budapest esti fényei , vagy Budapesti városnézés + Szentendrei hajókirándulás 

 • Ár: 42.900.- Ft / 142.- Eur ( Bp- Szentendre-Bp)
 • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
 • Menetidő ( oda-vissza): kb. 60 perc
 • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club Kikötő
 • Várakozás Szentendrén: 8.900.- Ft / óra (opcionális)
 •  A kikötői díj a mi AJÁNDÉKUNK! 
 • Beszállás Szentendrén: Kiállási díj Budapestről :15.000.- Ft 
 • ÚJ CSOMAGOK !!!! 85.800.- Ft  – 2 óra
 • Naplemente Szentendrén + Budapest esti fényei motorcsónakkal – 2 óra
 • Budapesti városnézés + Szentendrei hajókirándulás -2 óra

Visegrád  

Szentendre, VisegrádPrivát hajókirándulás, ajándék kikötéssel!

Motorcsónak bérlés kapitánnyal, utazás a Dunakanyar legszebb városába, motorcsónakos élményhajózás, amely felejthetetlen nyári programot garantál!  A folyó és a hegyek gyönyörű találkozásánál találjuk a magyar középkor egyik legfontosabb települését, Visegrádot, a volt királyi palotával, a Fellegvár vár kilátójából csodálatos panoráma nyílik a kanyargó Dunára. Készítsetek lélegzetelállító fotókat a tájról, tegyetek egy sétát a Duna-parti sétányon, vagy bobozzatok egyet a helyi bob pályán.  Ebédeljetek egy hangulatos vízparti étteremben, vagy csárdában, az asztalfoglalásban és a programszervezésben örömmel segítünk . Kirándulásunk során elhaladunk Dunakeszi, Göd, Sződliget mellet, ahol megcsodálhatjuk a homokpartokat, elérjük Vácot. Látni fogjuk Kismarost, Nagymarost, majd a kisoroszi szigetcsúcsot. Gyere, nézd meg velünk ezeket a gyönyörű helyeket a Dunáról egy nyitott motorcsónak fedélzetéről. Nincs hétvégi programod? Egész napos hajókázásra vágysz? Esetleg fürdőznél egy csodálatos tisztásnál, vagy kipróbálnád a vízi síelést, fánkozástBéreld ki egész, vagy fél napra a motorcsónakot és éld át velünk a Dunán a nyár szépségeit 

 

 • Ár: 139.900.- Ft / 457.-Eur
 • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
 • Menetidő ( oda-vissza ): kb.3,5 óra
 • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club Kikötő
 • Várakozás Visegrádon: 8.900.- Ft / óra
 • Kikötés Visegrádon: A kikötői díj a mi AJÁNDÉKUNK!

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Motorcsónak bérlés és hajókirándulások a Dunán!.