+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Élményajándék születésnapra! 

 

Ajándékozz élményt!

 

SzületésnapMotorcsónakázás a Dunán, élményajándék születésnapra Szeretteidnek!

Eleged van a sablonos ajándékokból, nem tudod, mivel lephetnéd meg családodat, kollégáidat, barátaidat, kedvesedet? Ajándékozz valódi élményt, amely örökre megmarad!  A leghatásosabb, ha ezt az élményajándékot meglepetésként adod. Hozd el az ünnepelt Személyt hozzánk úgy, hogy ő nem is tud róla, hogy hová indultok. A kikötőben pedig egy feldíszített, hófehér luxus motorcsónak vár benneteket, egy jégbe hűtött pezsgő és kapitányunk társaságában… Igen, jól gondolod, a hatás garantáltan nem fog elmaradni.  Az 1 órás születésnapi hajózás esetén a pezsgő a mi ajándékunk az Ünnepeltnek!

 Még nem tudod mikor vennéd igénybe a programot az Ünnepelt? A motorcsónakázást nem csak meglepetésként, hanem ajándékutalvány formájában is adható. Add át az ajándékot egy szép, névre szóló ajándékutalvány formájában azon a napon, amikor családi, vagy baráti körben ünnepeltek  és a megajándékozott személy eldöntheti, hogy mikor szeretné igénybe venni az utazást. Az ajándékutalványok előzetes időpont egyeztetést követően egész szezonban beválthatóak. Az utalványokat egyedileg állítjuk ki ezért személyre szabott üzenet, idézetet is lehetőségünk van feltüntetni rajta.

Az élményprogram során a fedélzeten  vendégeinknek nincs más dolga, mint gyönyörködni a  csodálatos panorámában. A motorcsónakból olyan szemszögből láthatod a várost, ahogy még sohasem! Időpontként választhatod a nappali órákat a ragyogó napsütésben, vagy a naplementét, ahol a színek gyönyörű arany táncot járnak a vízen, és választhatod akár a fényárban úszó kivilágított várost az esti órákban.

Természetesen fedélzeti ellátás, virágcsokor is rendelhető, és lehetőség van a hajó lufival és egyéb dekorációs tárgyakkal történő feldíszítésére is!

30 perces élményhajózás: Ár: 27.900.- Ft / 92- Eur / fél óra

  • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
  • Időtartam: kb.30 perc
  • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club  ( Marina part) ,vagy   belváros – Kláris Kikötő  ( Margit szigettel szemben)
  • Exkluzív belvárosi kikötőből ( Kláris )  történő indulás felára: 6.000.- Ft 

60 perces élményhajózás: AJÁNDÉK 1 ÜVEG PEZSGŐ VEL!!! Ár: 42.900.- Ft / 142.- Eur /  óra

  • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
  • Időtartam: kb.60 perc
  • Kedvezményes hosszabbítás: A második órától minden megkezdett óra 39.900.- Ft (132- Eur)
  • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Clubb ( Marina part)  , vagy  belváros – Kláris Kikötő ( Margit szigettel szemben)
  • Exkluzív belvárosi kikötőből ( Kláris )  történő indulás felára: 6.000.- Ft 
Születésnap