+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Legény és lánybúcsú  

Bulihajó! 

Legény- és lánybúcsúLegény, vagy lánybúcsút szervezel? Egy igazi kalandot keresel a nagy nap előtt? Megtaláltad!

Motorcsónakázás a Barátokkal Budapesten, egy selfie a Lánchíd alatt, vagy a Budai vár lábánál és indulhat a buli a pesti éjszakába…Nincs kötött program, minden a Ti fantáziátokra van bízva. Ez az egyik legkedveltebb programunk.  Ki ne hagyjátok!
Ha többen vagytok, mint 5 fő, akkor két, vagy több motorcsónakkal állunk rendelkezésetekre, vagy másik lehetőségként rendezvényhajónkat ajánljuk, amely bár lassabban halad, mint a motorcsónak, de együtt lehet a nagy csapat akár 30 fő is kényelmesen elfér. Nem szeretnél kompromisszumot kötni? Erre is van megoldásunk! 

KETTŐ AZ EGYBEN: Sétahajó + Motorcsónak = Maximális élmény!!!  Béreljék ki a sétahajót, ahol együtt van a csapat és béreljék ki hozzá a motorcsónakot is! A sétahajóról át lehet szállni a motorcsónakra, majd vissza és így több körben ki lehet próbálni mindkettőt, vagy akár a vízi sportokat is, így a száguldás és a kaland sem marad majd el.  

Legény- és lánybúcsúEzt a kombinációt egyedül mi biztosítjuk az országban!

 Hozd el a barátaidat, alapozzátok meg bulit a hajón, és induljatok tőlünk a pesti éjszakába. A zene és a pezsgő sem maradhat el. Legény, vagy lánybúcsú, születésnap, meglepetés, vagy csak egy szombat esti beindulás, a buli kezdődjön velünk…!

A sétahajó fedélzeten hangulatos italbárunkból hűsítő italok rendelhetők, de előzetes egyeztetés alapján hidegtál, szendvicsek is rendelhetők. Csak mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk. Igény szerint képzett bármixert is biztosítunk, aki csodálatos koktélokkal kápráztat el benneteket.   A vidámság, a felhőtlen szórakozás és a jó hangulat garantált.A sétahajó a bérleti időszak alatt természetesen csak a Tiétek.  A sétahajó és a motorcsónak is minimum 1 órára bérelhető. Bulihajó zenével, DJ-vel, meglepetés party, éjszakai hajózás barátokkal. Egy csipetnyi luxus, elérhető áron, ez a mi legény és lánybúcsús programunk Nektek.

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Privát motorcsónak bérlés és bulihajózás!

Legény- és lánybúcsú

60 perces motorcsónakázás

  • Ár: 42.900.- Ft / 142.- Eur /  óra
  • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
  • Időtartam: kb.60 perc
  • Kedvezményes hosszabbítás: A második órától minden megkezdett óra 39.900.- Ft (130- Eur)
  • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club ( Marina part)  , vagy  belváros – Kláris Kikötő ( Margit szigettel szemben)
  • Exkluzív belvárosi kikötőből ( Kláris )  történő indulás felára: 3.000.- Ft 

 A sétahajó bérleti díja létszámtól és a programtól függően egyedi igények szerint kerül kialakításra. Kérd személyre szabott ajánlatunkat! (