+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 info@motorcsonakazasadunan.hu

Legény és lánybúcsú a Dunán

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Privát motorcsónak bérlés bulihajózás!

Legény- és leánybúcsúLegény, vagy lánybúcsút tervezel? Egy igazi kalandot keresel a nagy nap előtt? Megtaláltad!

Motorcsónakázás a Barátokkal Budapesten, egy selfie a Lánchíd alatt, vagy a Budai vár lábánál és indulhat a buli a pesti éjszakába…Nincs kötött program, minden a Ti fantáziátokra van bízva. Ez az egyik legkedveltebb programunk.  Ki ne hagyjátok!

Ha többen vagytok, mint 5 fő, akkor két, vagy több motorcsónakkal állunk rendelkezésetekre, vagy másik lehetőségként rendezvényhajónkat ajánljuk, amely bár lassabban halad, mint a motorcsónak, de együtt lehet a nagy csapat. Nem szeretnél kompromisszumot kötni? Erre is van megoldásunk!  KETTŐ AZ EGYBEN:  Sétahajó + Motorcsónak = Maximális élmény!!!  

Béreljék ki a sétahajót, ahol együtt van a csapat és béreljék ki hozzá a motorcsónakot is! A sétahajóról át lehet szállni a motorcsónakra, majd vissza és így több körben ki lehet próbálni mindkettőt, vagy akár a vízi sportokat is, így a száguldás és a kaland sem marad majd el

Ezt a kombinációt egyedül mi biztosítjuk az országban!

 Hozd el a barátaidat, alapozzátok meg bulit a hajón, és induljatok tőlünk a pesti éjszakába. A zene és a pezsgő sem maradhat el. Legény, vagy lánybúcsú, születésnap, meglepetés, vagy csak egy szombat esti beindulás, a buli kezdődjön velünk…!

A sétahajó fedélzeten hangulatos italbárunkból hűsítő italok rendelhetők, de előzetes egyeztetés alapján hidegtál, szendvicsek is rendelhetők. Csak mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk. Igény szerint képzett bármixert is biztosítunk, aki csodálatos koktélokkal kápráztat el benneteket.   A vidámság, a felhőtlen szórakozás és a jó hangulat garantált.

A sétahajó a bérleti időszak alatt természetesen csak a Tiétek.  A sétahajó és a motorcsónak is minimum 1 órára bérelhető. Bulihajó zenével, DJ-vel, meglepetés party, éjszakai hajózás barátokkal.  Egy csipetnyi luxus, elérhető áron, ez a legény és lánybúcsús programunk Nektek.

  • Ár: 44.900.- Ft / 146.- Eur / óra
  • max. 5 Fő / hajó
  • Időtartam: kb.60 perc
  • Indulás és érkezés: Carl Lutz rakpart, vagy Prestige kikötő
  • Sétahajó bérleti díja létszámtól és a programtól függően egyedi igények szerint kerül kialakításra