Lánybúcsú, Legénybúcsú

Lánybúcsút, legénybúcsút, születésnapi bulit szervezel? Egy igazi kalandot keresel a nagy nap előtt? Megtaláltad! Motorcsónakázás a Barátokkal Budapesten, egy fotó a Lánchíd alatt, vagy a Parlament előtt és indulhat a buli… Nincs kötött program, minden a Ti fantáziátokra van bízva. Ez az egyik legkedveltebb programunk.  Ki ne hagyjátok! A zene és a pezsgő sem maradhat el!  

Nagyobb a Csapat? Semmi gond, egyszerre több motorcsónakkal, vagy  rendezvényhajóval állunk rendezlezésetekre.  Mindkettőt szeretnéd? Erre is van megoldásunk! Rendvezvényhajó+ Motorcsónak= Élmények kimaxolva! Béreljétek ki a sétahajót, és hozzá a motorcsónakot is! A sétahajóról át lehet szállni a motorcsónakra, így a száguldás és a kaland sem marad majd el, sőt még egy kis vízisíeléssel is megspékelheted a programot.  Ezt a kombinációt egyedül mi biztosítjuk az országban!  

Legény, vagy lánybúcsú, születésnap, meglepetés, vagy csak egy szombat esti beindulás, a buli kezdődjön velünk…! Rendezvényhajónk fedélzetén hangulatos italbárunkból hűsítő italok rendelhetők, de hidegtálak és finomabbnál-finomabb ételek is rendelhetők.  Igény szerint képzett bármixert is biztosítunk, aki csodálatos koktélokkal kápráztat el benneteket. 

A vidámság, a felhőtlen szórakozás és a jó hangulat garantált. A sétahajó és a motorcsónak is minimum 1 órára bérelhető. A hajózás ideje alatt a fedélzet természetesen csak a Tiétek. Privát bulihajó zenével, DJ-vel, meglepetés party, éj

” Fantasztikus lánybúcsú, hajózással, pezsgőzéssel. A kapitány nagyon kedves volt, hogy elviselt 5 nőt a fedélzeten. Legközelebb esti motorcsónakázásra megyünk. Ezt a programot mindenkinek át kell élnie. Jó szívvel ajánlom a Csapatot. Köszönjük a szervezést is, hogy ameglepetés is ilyen jól sikerült. Még találkozunk. ” 2022.08.01. Kelemen Rita

error: Védett tartalom