+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu
  • Motorcsónakázás Budapesten nappal: Nézd meg velünk Budapest nevezetességeit egy hófehér nyitott motorcsónakból! Európa egyik legkülönlegesebb fekvésű fővárosa a legszebb arcát a víz felől mutatja meg nekünk. Budapesti privát városnéző élményhajózás az egyik legkedveltebb program vendégeink körében. Nem véletlenül! Láttad már a Parlamentet vagy a Budai várat a vízről? Körbehajóztad már a Margitszigetet motorcsónakkal? Hasítottad már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha nem, akkor itt a lehetőség! Hozd el barátaidat, családodat, kollégáidat! Kaland,izgalom, romantika, száguldás, ez a budapesti programunk neked! Életre szóló élmény, elérhető áron.

 

  • Motorcsónakázás Budapesten este: Motorcsónakázás az aranyló naplementében, vagy éjjel a kivilágított városban lenyűgöző látvány! Csodáld meg ezt a festői szépségű várost a Duna közepéről! Budapest talán esti fényárban úszva a legszebb. Győződj meg róla te is! Gyere velünk egy 1 órás privát élményhajózásra, és nézd meg éjszakai pompájában a belvárost egy pohár pezsgővel a kezedben. Bérelj motorcsónakod barátaiddal, családoddal, kedveseddel! Izgalom, kaland, romantika. Egy csipetnyi luxus, elérhető áron.

 

  • Születésnap, legény-lánybúcsú, baráti, családi események: Privát élményhajózás minden alkalomra! Ideális, program és meglepetés ajándék születésnapra, névnapra, legénybúcsúra, lánybúcsúra, nászajándéknak, évfordulóra, céges csapatépítésre, esküvői fotózásra, videó és filmforgatásra, romantikázásra vagy csak úgy

 

  • Romantikus programok: Legyen az eljegyzés, házassági évforduló, vagy szerelmi vallomás, különleges randevú, bármilyen alkalom is az, amit különlegessé tennél, mi tudjuk a megoldást. Felejthetetlen élményt kínálunk a felejthetetlen pillanatokhoz! Sokat gondolkodtál rajta hogyan, hol és mikor kérd meg Szerelmed kezét? Mit szólnál egy hófehér luxus motorcsónakhoz a Duna vízén? Mit szólnátok egy fotóhoz menyasszonyi ruhában a kivilágított Lánchíd alatt? Esetleg legyen a háttér a napfényben úszó Budai vár, vagy a Gellért hegy? Ha igazán különleges esküvői fotót, vagy videót szeretnél, akkor keress bennünket!

 

  • Szentendre, Visegrád motorcsónakos kirándulás: Nincs hétvégi programod? Mit szólnál egy hajókiránduláshoz a Dunakanyarba? Megennél egy fagyit a szentendrei Duna korzón, vagy egy romantikus vízparti étterembe vinnéd kedvesedet, ahová stílusosan motorcsónakkal érkeznétek? Béreljétek ki motorcsónakunkat akár fél, vagy egész napra és éljétek át velünk a Dunán a nyár szépségeit családoddal, barátaiddal együtt. Látogassátok meg a múzeumokat, kávázókat, kiránduljatok a hegyekben, csodáljátok meg a panorámát a Fellegvárból, vagy bobozzatok egyet Visegrádon. A kikötési díj a mi ajándékunk.

 

  • Csapatépítő céges rendezvények: A céges csapatépítő rendezvény sikerét a finom ételeken és italokon kívül a jól kiválasztott programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a kollégák, barátok sohasem felejtenek el. Ilyen fantasztikus és egyedi program a motorcsónakázás. Nyűgözze le munkatársait, mutassa meg a várost külföldi partnereinek különleges módon a Dunáról, egy hófehér motorcsónak fedélzetéről. Nagyobb létszám esetén béreljen rendezvényhajót! Jutalmazza meg kollégáit, kiemelt ügyfeleit egy luxus élményhajózással!

 

  • Vízi sportok: Száguldás a hullámok hátán! A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok kipróbálására.  A sportok és az extrém élmények szerelmesei itt vízi síelhetnek, fánkozhatnak, water tube-ozhatnak. A különleges kalandot a víz közvetlen közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik felejthetetlenné. A vízi sportszerek használatát ajándékba adjuk.

 

  • Kis-Duna: Ha a száguldás helyett inkább a természet értékeit csodálnád és száguldás helyett a romantikát választanád, akkor neked a Kis Duna a legjobb választás. Egy rövid élményhajózás után átzsilipelünk a Kis-Dunára, ahol csendesebb, nyugodtabb vizeken hajózhatunk és közelről tanulmányozhatjuk a Duna gazdag élővilágát. Hamarosan megérkezünk Pesterzsébetre, ahol vendégeink egy közvetlen vízparti étteremben ebédelhetnek, vagy vacsorázhatnak. Ajánljuk ezt a vadregényes helyszínt céges rendezvényekre és esküvőkre egyaránt.

 

  • Ajándékutalványok: Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod, mivel szerezhetnél igazi örömöt Szeretteidnek? Élményajándék a legjobb választás minden alkalomra! Ajándékozz valódi élményt születésnapra, névnapra, évfordulóra, diplomaosztóra, eljegyzésre, esküvőre, legény-és lánybúcsúra, vagy bármilyen családi, baráti eseményre. A cégek pedig jutalmazhatják utalványainkkal kollégáikat, üzleti partnereiket.

 

  • Rendezvényhajó: Ahol együtt van a csapat! A motorcsónakok  5-6 személyesek, nagyobb létszám esetén, akár 20-30 főig,  rendezvényhajót  biztosítunk, amely fűthető belső terével egész évben a vendégek rendelkezésére áll. Születésnap, legény- lánybúcsú, csapatépítő buli a kollégáikkal, barátokkal, hétvégi program a családdal nem is történhetne jobb helyen, mint  egy hangulatos, romantikus sétahajó fedélzetén. A programokhoz technikai hátteret, catering szolgáltatást is biztosítunk. Csak mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk! Természetesen a sétahajó nem olyan sebességgel halad, és egészen más élményt nyújt, mint egy motorcsónak, ezért javaslatunk  ” KETTŐ AZ EGYBEN ”  Sétahajó + Motorcsónak = Maximális élmény!