+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Rendezvényhajó

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!  Privát rendezvényhajó és motorcsónak bérlés!

Egy hajóban evezünk!

 

RendezvényhajóPrivát hajóbérlés zárt körű családi, baráti eseményekre, akár 30 főig! A motorcsónakok maximális befogadóképessége 6 fő, ha ennél nagyobb a Társaság,  mi  akkor is tudjuk a megoldást!  Béreljetek sétahajót, ahol akár 30 fő is kényelmesen el fér. Ideális  városnézések, céges csapatépítő rendezvények, születésnapok, évfordulók, eljegyzések, legény-és lánybúcsúk,házassági évfordulók, partyhajózások, meglepetés bulik, osztálytalálkozók lebonyolításához. 

Zártkörű családi, baráti események nem is történhetnének jobb helyen, mint  egy hangulatos, romantikus rendezvényhajó fedélzetén, amely a bérleti időszak alatt csak a Tiétek,nincs összeültetés más utasokkal.

RendezvényhajóProgramcsomagok rendezvényhajóra:  1-2-3 órás privát budapesti sétahajózás 30 főig,  1 órás zártkörű legény, vagy lánybúcsú 20 főig, korlátlan italcsomaggal ( sör, bor, 1 köszöntő ital),   Hajókirándulások Szentendrére, Visegrádra

Természetesen a sétahajó nem olyan sebességgel halad, és egészen más élményt nyújt, mint a motorcsónak, ezért javaslatunk:  ”KETTŐ AZ EGYBEN”  Sétahajó + Motorcsónak = Maximális élmény

Béreljék ki a sétahajót, ahol együtt van a csapat és hozzá a motorcsónakot is! A sétahajóról át lehet szállni a motorcsónakra, majd vissza és így több körben ki lehet próbálni mindkét élményt, vagy akár a vízi sportokat is, így a száguldás és a kaland sem maradhat el.  Ezt a kombinációt egyedül mi biztosítjuk az országban!

 A rendezvényhajó fedélzetén 2 fős személyzet teljesít szolgálatot. A hajó egy zárt hűthető-fűthető főfedélzettel és két nyitott terasszal rendelkezik. Korlátlan számú csatlakozás biztosított a laptopokhoz, egyéb technikai eszközökhöz. Ledes fénytechnika és profi beépített hangosítás is a felszereltség részét képezi (vezeték nélküli mikrofon, erősítő). Igény esetén projektort, vetítővásznat is biztosítunk, ezen kívül ingyenes széles sávú internet áll a vendégek részére. Bérleti idő minimum 1 óra, de fél, vagy egész napos programokkal is rendelkezésetekre állunk. A hajózás a belvárosi kikötőnkből indul, előzetes időpont és program egyeztetést követően.

Motorcsónakázáshoz és rendezvényhajózáshoz előre egyeztetve étel-ital is rendelhető: sós-édes aprósütemények, pogácsa,  hidegtálak, party szendvicsek, snack-ek, saláták, desszertek.  A hajó saját  hangulatos italbárral rendelkezik, ahol kávé, üdítő, sör, bor, frissítők a helyszínen rendelhetők. Rendezvények esetén italkínálatunkat a megrendelő igényei szerint alakítjuk ki.

 

 RendezvényhajóPartyhajózás: Az élet barátokkal a legszebb! Mi életre szóló élményt kínálunk az egész társaságnak. Legyen szó születésnapról, leány- vagy legénybúcsúról, bármilyen családi, vagy baráti összejövetelről, mi mindehhez egy egyedi, zártkörű helyszínt biztosítunk.

Koktélhajó: Igény szerint képzett bartendert biztosítunk, aki csodálatos és minőségi koktélokkal kápráztat el benneteket.  A felhőtlen szórakozás és a jó hangulat garantált. 

Egy csipetnyi luxus, elérhető áron. Csak mondd el az elképzelésedet és mi megvalósítjuk! Kérd személyre szabott ajánlatunkat.

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást… bulihajó, pirvát partyk és élményhajózás csak Nektek!