+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Film és video-klip forgatás, fotózás, esküvő

 

Ragadd meg a pillanatot!

 

Filmforgatás, fotózásMotorcsónakunk bérelhető  filmforgatásra, videó készítésre, esküvői forgatására, fotózásra. 

Esküvői fotózásAmennyiben különleges helyszínt kerestek esküvői fotózásotokhoz, akkor tegyétek ezt egy hófehér luxus motorcsónak fedélzetén. Legyen a díszlet a Budai -vár, vagy a vadregényes Kis- Duna.Bármelyiket is választjátok az eredmény magáért beszél majd.

Filmforgatás:Több produkciós irodával is kapcsolatban vagyunk, hófehér exkluzív motorcsónakunk kedvelt “díszlete” különböző filmek és videók romantikus , vagy éppen sportos jeleneteinek. Forgattak már velünk valóságshow jelenteket, ország image dalt, teszteltek már velünk új fejlesztésű Go Pro kamerát, készítettek hajónkon esküvői fotókat magánszemélyek és televíziós produkciók is.

A hajón belső elrendezésének köszönhetően kényelmesen és biztonságosan tud elhelyezkedni a stáb, mind az operatőr, mind a hangtechnikus kollégák és a szereplők is. A hajón kiképezett platformról drón fel és leszállása is biztosított. Kapitányunk több filmforgatáson, videó klip készítésen is részt vett, rugalmasságával, tapasztalatával segíti a stáb munkáját. Igény szerint a forgatásokhoz búvárbiztosítást is szervezünk.

Referenciáink között szerepel: Paprika Stúdió valóságshow forgatás, Asharti Szabó Andrea Magyarország  image dal forgatása, Szántó Péter Go Pro videó bemutató, Barátok közt – esküvői magazin fotózás

  

Filmforgatás, fotózás
Filmforgatás, fotózás
Filmforgatás, fotózás
Filmforgatás, fotózás
Filmforgatás, fotózás
Filmforgatás, fotózás
Filmforgatás, fotózás
Filmforgatás, fotózás
Filmforgatás, fotózás
  • Ár:  egyedi ajánlat alapján
  • Létszám:5 -6 Fő / hajó ( stáb függvényében)
  • Időtartam:egyedi igényeknek megfelelően fél, vagy egész napra is kedvezményesen!
  • Kérd személyre szabott ajánltunkat!
  • Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Motorcsónak bérlés fotózásra, filmezésre, esküvőre!