Fotózás, Filmezés

 

Örömünkre szolgál, hogy több produkciós iroda is forgatott már velünk különböző jeleneteket. Hófehér exkluzív motorcsónakaink kedvelt “díszletei” filmek és videók romantikus, vagy éppen sportos jeleneteinek. Részesei voltunk valóságshow forgatásnak, ország image dal felvételének, teszteltek velünk új fejlesztésű Go Pro kamerát, készítettek hajónkon zenés videoklipeket és esküvői filmeket.

Hajóink belső elrendezésének köszönhetően kényelmesen és biztonságosan tud elhelyezkedni a stáb, mind az operatőr, mind a hangtechnikus kollégák és a szereplők is. A hajón kiképezett platformról drón fel és leszállása is biztosított. Kapitányunk rugalmasságával, tapasztalatával segíti a stáb munkáját. Igény szerint a forgatásokhoz búvárbiztosítást is szervezünk.

Esküvői fotózáshoz legyen díszlet a Budai -vár, a Parlament,  vagy a vadregényes Római part, az eredmény magáért beszél majd.

Referenciáink:Paprika Stúdió valóságshow forgatás, Asharti Szabó Andrea Magyarország  image dal forgatása, Szántó Péter Go Pro videó bemutató, Barátok közt, Esküvő Classic, Parafa Music, Paprika stúdió

„ Köszönjük szépen a forgatás során nyújtott segítséget és rugalmasságot. Ajánlani fogom a kollégáknak, csak így tovább!” Asharti Andrea  ( 2022. május 22.)

Barátok Közt Esküvő Classic 

Go Pro 

Portfolió 

Esküvői film 

error: Védett tartalom