+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Romantikus programok

 

RomantikusRomantikus lánykérés a Dunán

 

Legyen az eljegyzés, házassági évforduló, vagy szerelmi vallomás, különleges randevú, bármilyen alkalom is az, amit különlegessé tennél, mi tudjuk a megoldást.

Felejthetetlen élményt kínálunk a felejthetetlen pillanatokhoz.

Sokat gondolkodtál rajta hogyan tedd  különlegessé ezt a pillanatot? Hogyan, hol és mikor kérd meg Szerelmed kezét? Életed legszebb, legfontosabb pillanataihoz a válaszd a legkülönlegesebb helyszínt és alkalmat!

Mit szólnál egy hófehér luxus motorcsónakhoz a Duna vízén? Mit szólnál ahhoz, ha a hajózás során megállnánk, mondjuk a Budai vár lábánál, vagy a Lánchíd alatt, előkerülne egy csokor virág és két pohár pezsgő…. A válasz biztosan IGEN lesz! 

Ezt tapasztalatból tudjuk, motorcsónakunk már több ízben várt a fehér ló szerepében a parton mit sem sejtő hölgyeket, akik egy órával később kipirult arccal és örömkönnyekkel szálltak ki, ujjukon csillogó gyűrűvel.

 

 

  ”Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillagmilliókon, ez épp elég neki, hogy boldog legyen, ha a csillagokra pillant”

– Antione de Saint – Exupéry

RomantikusKülönleges randevú, házassági évforduló

 

Szeretnéd elkápráztatni Kedvesedet? Szeretnél egy felejthetetlen programot nyújtani Szerelmednek?

Bérelj motorcsónakot kapitánnyal és zárjátok ki a külvilágot. Randevúzzatok egy hófehér luxus motorcsónakban és csodáljátok meg Budapestet a vízről akár nappal a napsütésben, vagy este a naplementében, vagy éjszaka a kivilágított városban.

Nem lesz más a hajón csak Ti ketten…

Ha leánykérést tervezel, vagy csak szeretnéd meglepni Párodat  egy különleges élménnyel, megtaláltad a megoldást, vidd el Őt egy romantikus motorcsónakázásra!

Természetesen a virágról, a jégbe hűtött pezsgőről és a zenéről is mi gondoskodunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy sztárvendégek is megtisztelték bennünket és nálunk  ünnepelték évfordulójukat.

 

 

RomantikusRomantikus vacsorával egybekötött hajózás

 

Ha különleges vacsorára vinnéd párodat, szakíts a hagyományokkal! Lepd meg olyan módon, amire még ő sem gondolna: Jégbe hűtött pezsgővel egy luxus motorcsónakon, mely egyórás élményút után elvisz Titeket szinte bárhová, ahol ki lehet kötni-legyen az Budapest, vagy Szentendre. A látkép az esti fényekben a legszebb-tökéletes bódító aperitif, egy finom vacsora előtt. Válassz egy kikötésre alkalmas Duna-parti éttermet, vagy kávézót és a többit bízd ránk!  Érkezz stílusosan motorcsónakkal. A szervezésben, asztalfoglalásban is segítünk neked!

RomantikusEsküvői fotózás, menyasszonyi hajó

Az esküvő egy pár életének legfontosabb napja. Az álom esküvőt pedig  profi  módon meg kell örökíteni, hogy később is újra átélhessétek a nap legszebb pillanatait. Amennyiben nem a hagyományos műtermi, vagy virágos réten készülő esküvői fotókat szeretnétek, akkor tegyétek ezt egy hófehér luxus motorcsónak fedélzetén!  Legyenek különlegesek a díszletek!  Mit szólnátok egy fotóhoz menyasszonyi ruhában a kivilágított Lánchíd alatt? Esetleg legyen a háttér a napfényben úszó Budai vár, vagy a Gellért hegy esetleg a vadregényes Kis-Duna!  Ha egy igazán különleges esküvői fotózást, vagy videót szeretnél, akkor keress bennünket! Büszkék vagyunk rá, hogy a Barátok közt sztárjai is motorcsónakunkat választották díszletként esküvői  fotózáshoz. Érkezés a helyszínre: Amennyiben egy kikötésre alkalmas étteremre esik a választásotok, érkezzetek egy hófehér motorcsónakkal Mi lehetne tökéletesebb választás és egyedibb érkezés a menyasszony és a vőlegény számára?

 30 perces élményhajózás

 • Ár: 27.900.- Ft / 91- Eur / fél óra
 • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
 • Időtartam: kb.30 perc
 • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club  ( Marina part) ,vagy   belváros – Kláris Kikötő  ( Margit szigettel szemben)
 • Exkluzív belvárosi kikötőből ( Kláris )  történő indulás felára: 3.000.- Ft 

60 perces élményhajózás: 

AJÁNDÉK 1 ÜVEG PEZSGŐ !!!

 • Ár: 42.900.- Ft / 142.- Eur /  óra
 • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
 • Időtartam: kb.60 perc
 • Kedvezményes hosszabbítás: A második órától minden megkezdett óra 39.900.- Ft (130- Eur)
 • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club ( Marina part)  , vagy  belváros – Kláris Kikötő ( Margit szigettel szemben)
 • Exkluzív belvárosi kikötőből ( Kláris )  történő indulás felára: 3.000.- Ft 

Romantikus