Romantika a Dunán 

Ejegyzés, házassági évforduló, randevú, bármilyen alkalom is az, amit különlegessé tennél, mi tudjuk a megoldást. Felejthetetlen élményt kínálunk a felejthetetlen pillanatokhoz.Mit szólnátok egy fotóhoz menyasszonyi ruhában a Lánchíd lábánál? Esetleg legyen a háttér a napfényben úszó Budai vár? Ha egy igazán különleges esküvői fotózást szeretnél, akkor megtaláltad a megoldást.

Ha különleges randevúra vinnéd a párodat, szakíts a hagyományokkal és lepd meg olyan módon, amire még ő sem gondolna… Jégbe hűtött pezsgő egy  motorcsónakon, amely elvisz Titeket szinte Budapest, vagy Szentendre legszebb helyeire. A látkép az esti fényekben a legszebb. Tökéletes, bótító aperitif egy finom vacsora előtt. Válassz egy kikötésre alkalmas vízparti éttermet és a többit bízd ránk! A szervezésben és az asztalfoglalásban is segítünk.

Romantikus hajózás a Dunán kitűnő választás, ha szeretnéd elkápráztatni Kedvesedet. 

Eljegyzés, Évforduló, Fotózás

Romantic cruise

LÁNYKÉRÉS

   
Sokat gondolkodtál rajta hogyan hogyan és hol kérd meg Szerelmed kezét?  Életed legszebb, legfontosabb pillanataihoz a válaszd a legkülönlegesebb helyszínt és alkalmat! Mit szólnál egy hófehér nyitott motorcsónakhoz a Duna vízén? Mit szólnál ahhoz, ha a hajózás során megállnánk  a Budai vár lábánál, vagy a Parlamentnél, előkerülne egy csokor virág és együveg pezsgő…. A válasz biztosan IGEN lesz!
Ezt tapasztalatból tudjuk, motorcsónakunk már több ízben várt a fehér ló szerepében a parton mit sem sejtő hölgyeket, akik egy órával később kipirult arccal és örömkönnyekkel szálltak ki, ujjukon csillogó gyűrűvel… 

Romantic cruise

ÉVFORDULÓ

Randevúzzatok egy hófehér motorcsónakban a Dunán és zárjátok ki a külvilágot. Csodáljátok meg Budapestet a vízről akár akár napsütésben, akár este a kivilágított városban. Nem lesz más a hajón csak Ti! Ha leánykérést tervezel, vagy csak szeretnéd meglepni Párodat  egy különleges élménnyel, megtaláltad a megoldást, vidd el Őt egy romantikus motorcsónakázásra! A virágról, a jégbe hűtött pezsgőről és a zenéről is mi gondoskodunk. Büszkék vagyunk rá, hogy sztárvendégek is megtisztelték bennünket. Király Viktor és Virág Anita is velünk ünnepeltétek 1 éves évfordulójukat. 

Romantic cruise

ESKÜVŐI FOTOZÁS

 

Az esküvő egy pár életének legfontosabb napja. Az álom esküvőt pedig  profi  módon meg kell örökíteni, hogy később is újra átélhessétek a nap legszebb pillanatait. Ha nem a hagyományos műtermi, vagy virágos réten készülő esküvői fotókat szeretnél, bérelj motorcsónakot kapitánnyal! Amennyiben egy kikötésre alkalmas Duna-parti étteremben tartjátok az esküvői vacsorát, akkor érkezzetek motorcsónakkal! Mi lehetne tökéletesebb belépő a menyasszony és a vőlegény számára, mint egy  hajóból kiszállva érkezni a násznéphez. Éld át ezt a napot úgy, hogy életetek során soha ne felejtsétek el.

error: Védett tartalom