Nyerj motorcsónakázást!

⚓Bérelhető rendezvényhajók

Ajándékutalványok

⚓Ajándék pezsgő VIP programokra,törzsvendégeknek

Elkezdődött a  motorcsónakos szezon!

Nem egyszerű időszakon vagyunk túl és sajnos nem a legvidámabb időszakban vagyunk benne.

Hisszük, hogy az élmények feltöltenek, mi ezt  szolgáltatjuk Neked  életed legfontosabb eményeire, vagy ha “csak” egy különleges napot szeretnél.

Aki velünk hajózott,  már tudja jól, aki pedig ezután fogja átélni a szabadság ezt a semmi hez nem hasonlítható érzését ő sem fogja elfelejteni soha.

Legyen az születésnap, házassági évforduló, lánykérés, vagy bármilyen fontos esemény tedd különlegesé! 

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást…

Nyer hajózást!

 Néhány kattintással ajándék hajózást nyerhetsz! Amennyiben megjelölsz fotódon, vagy ajánlást, értékelést írsz rólunk valamelyik közösségi média felületen a szezon végén Te lehetsz az egyik szerencsés, aki privát élményhajózást nyer.

Sorsolás: 2022. október 1.

Nézd meg a tavalyi év nyerteseinek boldog pillanatait!

 

„Nagyon jól éreztük magunkat ! A csodálatos Budapest egy másik perspektívából ,baráti körben , rendkívül kedves kapitánnyal 🙂 Köszönjuk szépen , nagyon nagy élmény volt !” Tünde Marosits ( 2019. április 28.)

Bérelhető rendezvényhajók

Egész évben a Dunán vagyunk! A motorcsónakokon kívül fűthető sétahajókkal is rendelkezésetekre állunk. 

Születésnap, családi esemény, céges rendezvény?  Bérelj a létszámnak megfelelő hajót, akár 150 főig!

Csodáld meg Budapestet a vízről miközben a kedvenc zenédet hallgatod és  kedvenc italodat kortyolgatod! Minden úgy lesz, ahogyan elképzelted….

Kérd egyedi ajánlatunkat és bízd ránk a szervezést! 

Élményutalványok

Ajánékozz örömet!  A nyakkendő és a parfüm már a múlté…., ha a tökéletes ajándékot kereseded, akkor megtaláltad!  Motorcsónakos élményutalványaink 1 éven belül tetszőleges időpontban beválthatóak és felejthetetlen élményt garantálnak! 

Ajándék pezsgő !

Adjuk meg a módját élvezzük az életet!

Az elmúlt időszak után talán még soha nem vágytunk ennyire a szabadba! A hajózás szuper lehetőség, hogy friss levegőn színes, tartalmas időt töltsünk szeretteinkkel.

Bérelj motorcsónakot kapitánnyal, élvezd a napsütést és a vizet családod, vagy barátaid körében! Csodáld meg Budapestet, vagy Szentendrét a Dunáról!

Amennyiben V.I.P. programot foglalsz, vagy törzsvendégünk vagy, akkor a  fedélzeten 1 üveg ajándék pezsgővel várunk. Kérhetsz alkoholmentes pezsőt, üdÍtőt. ásványvizet, vagy egy üveg bort is. 

Töltődj fel élményekkel!

Ez az, amire most szükséged van! 

error: Védett tartalom