+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Céges rendezvények

 

Csapatépítés felsőfokon 

Cégeknek

Csapatépítő motorcsónakázásTudjuk, hogy egy jó céges csapatépítő rendezvény sikerét a jól kiválasztott vendéglátó helyszínen kívül a jól kiválasztott programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a Kollégák sohasem felejtenek el. A motorcsónakázás egy ilyen program. Kaland, izgalom, száguldás, sportos és exkluzív élmény egyszerre. A motorcsónakok 5-6 személyesek, nagyobb létszám esetén 2 -3 motorcsónakot biztosítunk, vagy több körben visszük a csapatot.A programokat Budapesten, Szentendrén, Dunakeszin, Gödön és a Kis-Dunán is biztosítjuk. Az extrém kalandok kedvelőinek pedig vízi síelést, fánkozást ajánlunk. Ha Budapesten, vagy közelében csapatépítő rendezvényt, családi napot, meetinget tervez, szívből ajánljuk ezt a lehetőséget. 

 Városnéző motorcsónakázás a cég külföldi vezetőinekKápráztassa el külföldi Partnereit egy különleges városnézéssel. Mutassa meg Budapestet a legszebb arca felől. A város nevezetességei a vízről még szebb látványt nyújtanak, és mindehhez egy hófehér luxus motorcsónak áll rendelkezésükre. A program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog.

Sétahajózás, céges rendezvények 30 főigNagyobb létszám esetén  rendezvényhajót ajánlunk, amely bár lassabban halad, mint a motorcsónak, de együtt lehet az egész csapat. Természetesen a legmodernebb technikát és catering szolgáltatást is biztosítunk. Sétahajó + Motorcsónak = Maximális élmény. A sétahajóról át lehet szállni a motorcsónakra, majd vissza és így több körben ki lehet próbálni mindkét élményt, vagy akár a vízi sportokat is, így a száguldás és a kaland sem maradhat el.Ezt a kombinációt egyedül mi biztosítjuk az országban!

Ajándékutalvány a cég kiemelt ügyfelei, munkatársai számáraA motorcsónakázás élményutalvány formájában is adható és 1 éven belül tetszőleges időpontban felhasználható.Cége jutalmazhatja ezzel kollégáit, kiemelt partnereit, így köszönve meg munkájukat, vagy csatolhatja ezt az ajándékutalványt  ösztönzőként egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolhatja nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is. Lepje meg cégének munkatársait egy ilyen nem mindennapi programmal. A siker garantált.

Kedvezményadó partnerkapcsolat kialakításaA cégek számos szolgáltató termékét, szolgáltatását biztosíthatják kedvezményesen dolgozóik számára, ehhez mi is csatlakozunk és programjainkat 5-10% kedvezménnyel biztosítjuk a munkatársak számára. ( Referenciáink: Szállás.hu,  Mercedes Benz, MKB Bank ). Örömmel bővítjük a partnerkedvezményes kapcsolatainkat az Ön cégével is !

 Budapesti motorcsónakázás: Béreljék ki motorcsónakunkat 1 vagy több órára! A vízről olyan szemszögből látható a város, ahogyan máshonnan nem. A program során elhajózunk a Margit sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, átmegyünk a budapesti hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot, majd a Nemzeti Színház magasságában megfordulva visszatérünk a kikötőbe. A város nevezetességei a vízről még szebb látványt nyújtanak, és mindehhez egy hófehér luxus motorcsónak áll rendelkezésünkre. A program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog.

Szentendrei motorcsónakázás:  (1,5 óra menetidő oda-vissza) Budapestről a Szentendrei sziget felé hajózva egyre vadregényesebb és romantikusabb kép tárul elénk. A Duna ezen a szakaszán, a Római part közelében számos gyönyörű tisztás és partszakasz áll rendelkezésünkre, amely kiválóan alkalmas vízi sportolásra is. Szentendrén lehetőségünk van kikötni a hangulatos közvetlen vízparti éttermek egyikében, ahol a kollégák megebédelhetnek, sétálhatnak a Duna-korzón, hogy aztán finom falatokkal és élményekkel telve visszahajózzunk Budapestre. Az éttermi asztalfoglalásban és a program megszervezésében szívesen segítünk.

Gödi Kalandpark: (1,5 óra menetidő oda-vissza) Partján remek kikötési lehetőség biztosított. A motorcsónakos program indulhat Budapestről és Gödről is.  Ajánljuk baráti társaságoknak,  családoknak hétvégi programként, és  céges csapatépítésre egyaránt. Örömmel segítünk a komplett  program megszervezésében. Kérje, egyedi ajánlatunkat.

Kis-Duna / Pesterzsébet – Dunai csónakház: Vízparti elhelyezkedésének köszönhetően ez a helyszín ideális a hajós programokkal kombinált céges rendezvények lebonyolítására. Kérje egyedi ajánlatunkat! Referenciáink: Citroen Hungária és a Budapest Party Service. 

Céges referenciáink között szerepel továbbá: Servier Hungária, Engel Hungária, KPMG, Audi, Scitec Hungary,  Cognizant, TR Hungary, Med-Shop Kft.

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Motorcsónak bérlés céges rendezvényekre!

Cégek számára egyedi igényeknek megfelelően alakítjuk ki ajánlatunkat! Csak mondja el elképzelését és mi megvalíósítjuk!