Céges csapatépítő rendezvények

Városnézés Budapesten motorcsónakkal, vagy sétahajóval →

Kápráztassa el külföldi Partnereit egy különleges városnézéssel! Mutassa meg Budapestet a legszebb arca felől! A város nevezetességei a vízről még szebb látványt nyújtanak, és mindehhez hófehér luxus motorcsónakok állnak rendelkezésre. A program során elhajózunk a Margit sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, átmegyünk a budapesti hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot, majd a Nemzeti Színház magasságában megfordulva visszatérünk a kikötőbe. A program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog.

 

Csapatépítés, Vízi sportok, Különleges programok→

A jó céges csapatépítő rendezvény sikerét mindig a különleges programok adják, azok a pillanatok, amelyeket a kollégák sohasem felejtenek el.  A motorcsónakázás egy ilyen program. Kaland, izgalom, száguldás, sportos és exkluzív élmény egyszerre. A motorcsónakok 6-7 személyesek, nagyobb létszám esetén 2 -3 motorcsónakot biztosítunk, vagy több körben visszük a csapatot.  A programokat Budapesten, vagy a Római parton szervezzük.  Az extrém kalandok kedvelőinek pedig vízi síelést, fánkozást ajánlunk. Ha csapatépítő rendezvényt, családi napot tervez, szívből ajánljuk ezt a lehetőséget. Kikötőnk melletti étteremben pedig a catering lehetőség is adott.  

 

Rendezvényhajó 10-150 főig egyedi igényekre szabva→

Helyszínt keres egy céges eseményhez, és a hajóbérlés mellett döntött?  Szeretné, hogy különleges módon, dinamikus mozgásban ünnepeljen és nyűgözze le kollégáit. Jól választott!  Kiválasztjuk a létszámnak  és a programnak megfelelő rendezvényhajót és a szervezésben is segítünk. Rezvényhajóink ideális helyszínt biztosítanak céges csapatépítő programokra, meetingekre, workshopokra, városnézésekre, tárgyalássokra, céges bulikra. A hajókon beépített drinkbár, catering lehetőség, WIFI, ledes fény és hangtechnika áll rendelkezésre. Ha nem tud dönteni a sportos kaland és a sétahajózás között, mi erre is tudunk megoldást, béreljen motorcsónakot is, amelyre a rendezvényhajóról át lehet szállni, így a száguldás élménye sem marad el. Ezt a kombinációt egyedül mi biztosítjuk az országban! 

Céges ajándékutalványok fél éves felhasználhatósággal→

Motorcsónakázás élményutalvány formájában is adható és a szezon végéig tetszőleges időpontban felhasználható. Cége jutalmazhatja ezzel kollégáit, kiemelt partnereit, így köszönve meg munkájukat, vagy csatolhatja ezt a az ajándékutalványt ösztönzőként egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolhatja nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is. Lepje meg cégének munkatársait egy ilyen nem mindennapi programmal.

Kis-Duna – Fél napos bérlés rendezvényekre, filmforgatásra

Partnerünk a Vak Varjú Dunai Csónakház vízparti elhelyezkedésének köszönhetően ideális helyszínt biztosít hajós programokkal kombinált céges rendezvények lebonyolítására. Kérje egyedi ajánlatunkat! Referenciáink: Citroen Hungária és a Budapest Party Service.

Kedvezményadó Partnerkapcsolat

Cégek számos szolgáltató termékét, szolgáltatását biztosíthatják kedvezményesen dolgozóik számára, ehhez mi is csatlakozunk és programjainkat 5-10% kedvezménnyel biztosítjuk a munkatársak számára. ( Referenciáink: Szállás.hu,  Mercedes Benz, MKB Bank, Servier Hungária, Engel Hungária, KPMG, Audi, Scitec Hungary,  Cognizant, TR Hungary, Med-Shop Kft.).  Örömmel bővítjük a partnerkedvezményes kapcsolatainkat az Ön cégével is !

 

Rendezvényhajók

A motorcsónakok 5-7 személyesek, nagyobb létszám esetén, akár 150 főig rendezvényhajókkal állunk rendelkezésetekre egész évben.  10, 30, 60, 150 fős sétahajókat a létszámnak és az alkalomnak megfelelően ajánljuk és a rendezvényszervezésben is segítünk.  A programokhoz szakképzett személyzetet, technikai hátteret, igény szerint catering szolgáltatást is biztosítunk. 

Prestige kikötő
Prestige kikötő

Motorcsónakok

Sea Ray 205 Sport: 260 Le, Max.utazósebesség 75 km / óra, max. súly: 545 kg, Férőhely: 8 fő: 7 fő utas+1 Fő személyzet, gyermekek esetén 8 fő utas

Monterey 180 FS: 135 Le, Max.utazósebesség 65 km / óra, max. súly: 470 kg,Férőhely: 6 fő : 5 fő utas +1 fő személyzet, gyermekek estén 6 fő utas

Nagyobb létszám esetén egyszerre több motorcsónakot biztosítunk.

error: Védett tartalom