+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 info@motorcsonakazasadunan.hu

Céges csapatépítő rendezvények

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Motorcsónak bérlés és élményhajózás kapitánnyal!

CégeknekTudjuk, hogy egy jó céges csapatépítő rendezvény sikerét a jól kiválasztott vendéglátó helyszínen kívül a jól kiválasztott programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a Kollégák sohasem felejtenek el. A motorcsónakázás egy ilyen program.  Kaland, izgalom, száguldás, sportos és exkluzív élmény egyszerre. 

Ha Budapesten, vagy közelében csapatépítő rendezvényt, családi napot, meetinget tervez, szívből ajánljuk ezt a lehetőséget. Kápráztassa el külföldi Partnereit egy különleges városnézéssel. Lepje meg Cégének munkatársait egy nem mindennapi programmal, a siker garantált.

A motorcsónakok 5-6 személyesek, és egy időben három hajót tudunk biztosítani, ennél nagyobb létszám esetén  rendezvényhajót ajánlunk., ahol akár 30 fő is kényelmesen elfér.

Referenciáink között szerepel: Servier Hungária, Engel Hungária, KPMG, Audi, Scitec Hungary,  Cognizant, TR Hungary, Med-Shop

Budapesti motorcsónakázás: Béreljék ki motorcsónakunkat 1 vagy több órára! A vízről olyan szemszögből látható a város, ahogyan máshonnan nem. A program során elhajózunk a Margit sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, átmegyünk a budapesti hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot, majd a Nemzeti Színház magasságában megfordulva visszatérünk a kikötőbe. A város nevezetességei a vízről még szebb látványt nyújtanak, és mindehhez egy hófehér luxus motorcsónak áll rendelkezésünkre. A program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog.

Szentendrei motorcsónakázás:  (1,5 óra menetidő oda-vissza) Budapestről a Szentendrei sziget felé hajózva egyre vadregényesebb és romantikusabb kép tárul elénk. A Duna ezen a szakaszán, a Római part közelében számos gyönyörű tisztás és partszakasz áll rendelkezésünkre, amely kiválóan alkalmas vízi sportolásra is. Szentendrén lehetőségünk van kikötni a hangulatos közvetlen vízparti éttermek egyikében, ahol a kollégák megebédelhetnek, sétálhatnak a Duna-korzón, hogy aztán finom falatokkal és élményekkel telve visszahajózzunk Budapestre. Az éttermi asztalfoglalásban és a program megszervezésében szívesen segítünk.

Gödi Kalandpark: (1,5 óra menetidő oda-vissza) Partján remek kikötési lehetőség biztosított. A motorcsónakos program indulhat Budapestről és Gödről is.  Ajánljuk baráti társaságoknak,  családoknak hétvégi programként, és  céges csapatépítésre egyaránt. Örömmel segítünk a komplett  program megszervezésében. Kérje, egyedi ajánlatunkat.

Kis-Duna / Pesterzsébet – Dunai csónakház: Vízparti elhelyezkedésének köszönhetően ez a helyszín ideális a hajós programokkal kombinált céges rendezvények lebonyolítására. Kérje egyedi ajánlatunkat! Referenciáink között szerepel a Citroen Hungária és a Budapest Party Service, Esküvő Classic.

Céges ajándékutalvány: Az élményhajózás ajándékba is adható és 1 éven belül tetszőleges időpontban felhasználható. Cége jutalmazhatja ezzel kollégáit, kiemelt partnereit, így köszönve meg munkájukat, vagy csatolhatja ezt az ajándékutalványt ösztönzőként egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolhatja nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is.  Lepje meg cégének munkatársait egy ilyen nem mindennapi programmal. A siker garantált.

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Motorcsónak bérlés céges rendezvényekre!

Ár: 42.900.- Ft / 140.- Eur / ór
Létszám: max. 5 Fő / haj
Időtartam: kb.60 perc
Indulás és érkezés: Carl Lutz rakpart, vagy