Egy tökéletes nap … 

 Visegrád

Különleges hajózásra hívunk a Dunakanyar legszebb városába Visegrádra. Motorcsónakos élményhajózásunk felejthetetlen nyári programot garantál! Budapestről indulunk és ugyanide érkezünk vissza.  

A folyó és a hegyek gyönyörű találkozásánál találjuk a magyar középkor egyik legfontosabb települését, Visegrádot, a volt királyi palotával, a Fellegvár vár kilátójából csodálatos panoráma nyílik a kanyargó Dunára. Készítsetek lélegzetelállító fotókat a tájról. Tegyetek egy sétát a Duna-parti sétányon, ebédeljetek egy hangulatos vízparti étteremben. A programszervezésben örömmel segítünk. A kikötési lehetőségekről előzetesen tájékozódni szükséges.

Kirándulásunk során felfelé a nagy ágon elhaladunk Dunakeszi, Göd, Sződliget mellet, ahol megcsodálhatjuk a homokpartokat, elérjük Vácot. Látni fogjuk Kismarost, Nagymarost, majd a kisoroszi szigetcsúcsot.

Visszafelé a Szentendrei–Dunaágon hajózva látni fogjuk Dunabogdányt, Tahitótfalut, Szentendrét, majd a Római part mellett haladva visszaérünk Budapestre. Gyere, nézd meg velünk ezeket a gyönyörű helyeket a Dunáról egy motorcsónak fedélzetéről. 

A hajóút oda-vissza kb.3 órát vesz igénybe, de természetesen, ha a vízállás is megengedi  ki tudunk kötni Visegrádon és megvárjuk, amíg felfedezed a várost, megebédelsz, kirándulsz és akkor indulunk vissza Budapestre, amikor Te szeretnéd!

Vízi sportok

Gyere velünk egy felejthetetlen nyári adrenalin túrára! Legyél akár kezdő, vagy haladó kalandor, ezt a programot garantáltan nem fogod megbánni.

A vízi sporteszközök használatát ajándékba adjuk!

A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok kipróbálására is (vízisí, wakeboard, vízi fánk, tube). A Római parttól északra a Szentendrei sziget melletti területen a vízi sportok szerelemesei hódolhatnak szenvedélyüknek.

Sokan nem tudják, hogy a víz minősége és a Duna ezen szakaszainak adottságai kiváló lehetőséget biztosítanak a strandolásra is, ezen a szakaszon számtalan gyönyörű kikötésre alkalmas tisztás is található. Az extrém sportok szerelmeseinek itt igazán aktív, vidám és élmény dús programban lehet részük.

Bérelj motorcsónakot  fánkozz, vízisíelj, száguldj, fürdőzz a dunai habokban! velünk ez is lehetséges.

Fürdőzés a Dunán

Felejthetetlen, hűsítő nyári program Neked! Budapesthez közel, Dunakeszin található a Duna magyarországi szakaszának talán legszebb természetes vizű strandja, amely remek fürdőzési és vízi sportolási  lehetőségeket kínál. A szabadstrand 250 m hosszú, kavicsos partszakaszával, gyönyörűen kiépített sétányaival, kerékpárúttal, számtalan vendéglővel, büfével várja a vendégeit.

De bárhol is kedved támadna csobbani egyet, csak válassz egy szimpatikus helyet, ahol lehorganyozhatunk és a hajóból megmártózhattok a Dunában. El sem hiszed, hogy milyen vadregényes és különleges programban lesz részed!

 

Kérsz egy fánkot?

Most ne a finom édességre gondoljunk, bár az élmény szintén különlegesen édes és nagyszerű. A vízi fánk, vagy water tube gyakorlatilag egy hatalmas felfújható sporteszköz, amelyet egy megfelelően erős motorcsónak húz és annak hullámain ugratva halad előre és száguld a hullámok hátán! Az extrém élmény közben a lehető legjobban érezhetjük a vizet, hisz néhány centiméterre suhanunk el felette.

Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné.

A fánkozás életre szóló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A bátrabbak választhatják a sportosabb egyszemélyes kivitelű fánkot, a gyermekek, vagy kevésbé merészek a kétszemélyes, kanapészerű fánkból élhetik át ezt az élményt, miközben hátradőlve egy kényelmes fotelben érezhetik magukat. A fánkon térdelhetünk, fekhetünk, vagy ülhetünk is. Gyere, próbáld ki ezt a különleges kalandot a vízen. Felejthetetlen élmény a hullámok hátán! Ez lesz életed kalandja, erről biztosítunk!

Az élményt érdemes megörökíteni, a programról kérésre videó felvételt vagy fényképeket készítünk.

 

 Mit tartalmaz az ár?

 1. Bérleti díj  (max.3 Fő/hajó) 
 2. Ajándék sporteszközök!
 3. Üzemanyag
 4. Szakképzett kapitány
 5. Kikötői díj
 6. Ingyenes parkolás
 7. Biztosítás
 8. Védőfelszerelés
 9. Vízisportszerek
 10. Rugalmas lemondás

Árak 

Visegrád, Vízi sportok: 149.900.- Ft / 3 óra / hajó

 • Hosszabbítás: 25.000.- Ft / fél óra
 • Fotó, videó (GoPro, Drón)  35.000.- Ft-tól
 • Indulás és Érkezés:  Prestige Yacht Club Kikötő 
 • Feláras indulás: Római part, egyéb előre egyeztetett helyszínek

 

Te választod!
 1. Időpont
 2. Program
 3. Társaság
 4. Alkalom
 5. Útvonal
 6. Kikötő
 7. Étel, Ital
 8. Dekoráció
 9. Zene

 1. Fotó, Videó

Kis-Duna

 

Amikor a természet és a víz harmóniája Téged is elvarázsol! Ha a száguldás helyett inkább a természet értékeit csodálnád és pörgés helyett a romantikát és a vadregényes tájat választanád, akkor Neked a Kis-Duna a legjobb választás.Fedezd fel a Ráckevei Dunaágat a zsilipelés élményével!

Tudnod kell, hogy a Ráckevei Duna-ágon nem tudunk olyan gyorsan haladni, mint a Nagy-Dunán, mert a maximális megengedett sebesség 15 km/óra, de az élmény mindenért kárpótol majd!

Programjaink alap esetben budapesti kikötőnkből indulnak és oda térnek vissza. Kis-Dunai indulás esetén Budapesti kikötőnkből történő kiszállás díját is felszámoljuk, ezt ajánlatunkban külön feltüntetjük. Programjainkra egyedi, kedvezményes ajánlatot adunk. Kis-Dunai hajózás esetén alkalmazkodnunk kell a  Kvassay zsilip menetrendjéhez, amely 4 óránkét üzemel,  ezért a minimális bérleti idő 5 óra.

Pesterzsébet

Különleges, közvetlen vízparti rendezvényhelyszínt keresel, ahol motorcsónakkal is kiköthetsz? Mi tudunk egyet, ez pedig a Vak Varjú Csónak Ház Étterem a Gubacsi híd lábánál. Vadregényes környezetben épült komplexum, az új gyógyfürdő szomszédságában, amely vízparti elhelyezkedésének köszönhetően ideális rendezvényhelyszín  a hajós programokkal kombinált céges rendezvények,esküvők, esküvői fotózások lebonyolítására.

Referenciáink: Citroen Hungária céges csapatépítő rendezvény és Budapest Party Service -Barátok közt esküvői fotózás.

Szigetszentmiklós

Európa második legnagyobb úszólápját itt  találjuk. A Ráckevei-Duna ág egyedülálló természetvédelmi értéket testközelből a helyi tanösvényen tanulmányozhatjátok.

Ráckeve

Egy különleges egész napos hajókirándulás során megcsodálhatjátok ennek a gyönyörű Duna-parti kisvárosnak számtalan kincsét.  

Fél nap, egész nap

Nem elégszel meg a rövidebb programokkal? Egész napos hajókirándulást tervezel? Erre is van lehetőség. Béreld ki a motorcsónakot kapitányunkkal fél, vagy egész napra! Tervezd meg az útvonalat és a programot, úgy ahogyan szeretnéd, mi pedig – a lehetőségekhez képest – megvalósítjuk neked. Minden úgy lesz, ahogyan elképzeled.

A hajózás során igény szerint megállhatunk fürödni, napozni egy romantikus öbölben, vagy kipróbálhatod a vízi sportokat ( vítisí, fánk), de tervezhetsz városnézést Szentendrén, Visegrádon de akár kiköthetünk ebédelni, vagy vacsorázni egy hangulatos Duna-parti kisvendéglőben is.  A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!…

Budapest, Római part, Szentendre, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Nagymaros, Dunakeszi, Gödi Kalandpark, Sződliget, Vác mind-mind elérhető helyszín motorcsónakkal. 

A kikötési lehetőségekről előzetesen egyeztetni szükséges.

Számos vízparti éttermet is tudunk javasolni számodra. Éttermek a Duna parton!  Rozmaring Étterem -Óbuda, Csónakház Étterem és Fellini Kultúrbisztró – Római part, A 38 hajó – Buda, Vouge Étteremhajó – Kláris Kikötőnél, Holdudvar – Margit sziget, Zöld kagyló – Luppa sziget, Görög Kancsó, Trattoria Cardinale Étterem – Szentendre, Forgó Étterem – Dunabogdány, Csurgó étterem, Part Cafe – Dunakeszi, Hydra Terasz – Sződliget

Indulás/ Érkezés: A fél és egész napos programoknál az indulás és a visszaérkezés helyszíne a Prestige Kikötő.

 

  

Árak: 

Az árak a fél és teljes nappos bérléseknél  az üzemanyagot és a kikötői díjakat nem tartalmazzák, de magukban foglalják  a szakképzett személyzetet, a biztosítást, a védő és sportfelszereléseket .

Fél nap (kb. 4 óra): 129.000.- Ft + üzemanyag

Egész nap (kb.6 óra): 199.000.- Ft + üzemanyag

Létszám:

5 Fő / motorcsónak. Nagyobb létszám esetén egyszerre több motorcsónakot, vagy 30 főig sétahajót biztosítunk. 

 

error: Védett tartalom