Hajókirándulás a Dunakanyarba

Különleges hajózásra hívunk a Dunakanyar legszebb helyeire Visegrádra, Nagymarosra, Dunabogdányba, Kisoroszira.

Motorcsónakos élményhajózásunk felejthetetlen nyári programot garantál! Budapestről indulunk és ugyanide érkezünk vissza.  

A folyó és a hegyek gyönyörű találkozásánál találjuk a magyar középkor egyik legfontosabb települését, Visegrádot, a volt királyi palotával, a Fellegvár vár kilátójából csodálatos panoráma nyílik a kanyargó Dunára. Készítsetek lélegzetelállító fotókat a tájról. Tegyetek egy sétát a Duna-parti sétányon, ebédeljetek egy hangulatos vízparti étteremben.

A programszervezésben örömmel segítünk. A kikötési lehetőségekről előzetesen tájékozódni szükséges. Kirándulásunk során felfelé a nagy ágon elhaladunk Dunakeszi, Göd, Sződliget mellet, ahol megcsodálhatjuk a homokpartokat, elérjük Vácot. Látni fogjuk Kismarost, Nagymarost, majd a kisoroszi szigetcsúcsot. Nagymaroson ki is köthetünk és tehettek egy sétát, vagy megebédelhettek egy hangulatos duna-parti étteremben.   Visszafelé a Szentendrei–Dunaágon hajózva látni fogjuk Dunabogdányt, Tahitótfalut, Szentendrét, majd a Római part mellett haladva visszaérünk Budapestre. Gyere, nézd meg velünk ezeket a gyönyörű helyeket a Dunáról egy motorcsónak fedélzetéről. 

A hajóút oda-vissza kb.3 órát vesz igénybe ( 1,5 óra oda- 1,5 óra vissza), de természetesen, ha a vízállás is megengedi  ki tudunk kötni Visegrádon, vagy Nagymaroson és megvárjuk, amíg felfedezed a várost, megebédelsz, kirándulsz és akkor indulunk vissza Budapestre, amikor Te szeretnéd!

Vízi sportok, Strandolás

Gyere velünk egy felejthetetlen nyári adrenalin túrára! Legyél akár kezdő, vagy haladó kalandor, ezt a programot garantáltan nem fogod megbánni. A vízi sporteszközök használatát ajándékba adjuk! A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok kipróbálására is (vízisí, wakeboard, vízi fánk, tube). A program minimum 3 órás, de hosszabbítható.

A Római parttól északra a Szentendrei sziget melletti területen a vízi sportok szerelemesei hódolhatnak szenvedélyüknek. Sokan nem tudják, hogy a víz minősége és a Duna ezen szakaszainak adottságai kiváló lehetőséget biztosítanak a strandolásra is, ezen a szakaszon számtalan gyönyörű kikötésre alkalmas tisztás is található. Az extrém sportok szerelmeseinek itt igazán aktív, vidám és élmény dús programban lehet részük. Bérelj motorcsónakot  fánkozz, vízisíelj, száguldj, fürdőzz a dunai habokban! velünk ez is lehetséges.

Felejthetetlen, hűsítő nyári program Neked! Budapesthez közel, Dunakeszin található a Duna magyarországi szakaszának talán legszebb természetes vizű strandja, amely remek fürdőzési és vízi sportolási  lehetőségeket kínál. A szabadstrand 250 m hosszú, kavicsos partszakaszával, gyönyörűen kiépített sétányaival, kerékpárúttal, számtalan vendéglővel, büfével várja a vendégeit. De bárhol is kedved támadna csobbani egyet, csak válassz egy szimpatikus helyet, ahol lehorganyozhatunk és a hajóból megmártózhattok a Dunában. El sem hiszed, hogy milyen vadregényes és különleges programban lesz részed!

Kérsz egy fánkot? Most ne a finom édességre gondoljunk, bár az élmény szintén különlegesen édes és nagyszerű. A vízi fánk, vagy water tube gyakorlatilag egy hatalmas felfújható sporteszköz, amelyet egy megfelelően erős motorcsónak húz és annak hullámain ugratva halad előre és száguld a hullámok hátán! Az extrém élmény közben a lehető legjobban érezhetjük a vizet, hisz néhány centiméterre suhanunk el felette. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné. A fánkozás életre szóló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A bátrabbak választhatják a sportosabb egyszemélyes kivitelű fánkot, a gyermekek, vagy kevésbé merészek a kétszemélyes, kanapészerű fánkból élhetik át ezt az élményt, miközben hátradőlve egy kényelmes fotelben érezhetik magukat. A fánkon térdelhetünk, fekhetünk, vagy ülhetünk is. Gyere, próbáld ki ezt a különleges kalandot a vízen. Felejthetetlen élmény a hullámok hátán! Ez lesz életed kalandja, erről biztosítunk! Az élményt érdemes megörökíteni, a programról kérésre videó felvételt vagy fényképeket készítünk.

 

Kis-Duna

Amikor a természet és a víz harmóniája Téged is elvarázsol! Ha a száguldás helyett inkább a természet értékeit csodálnád és pörgés helyett a romantikát és a vadregényes tájat választanád, akkor Neked a Kis-Duna a legjobb választás.Fedezd fel a Ráckevei Dunaágat a zsilipelés élményével! Tudnod kell, hogy a Ráckevei Duna-ágon nem tudunk olyan gyorsan haladni, mint a Nagy-Dunán, mert a maximális megengedett sebesség 15 km/óra, de az élmény mindenért kárpótol majd!

Programjaink alap esetben budapesti kikötőnkből indulnak és oda térnek vissza. Kis-Dunai indulás esetén Budapesti kikötőnkből történő kiszállás díját is felszámoljuk, ezt ajánlatunkban külön feltüntetjük. Programjainkra egyedi, kedvezményes ajánlatot adunk. Kis-Dunai hajózás esetén alkalmazkodnunk kell a  Kvassay zsilip menetrendjéhez, amely 4 óránkét üzemel,  ezért a minimális bérleti idő 5 óra.

Az új Pesterzsébeti gyógyfürdő mellett vízparti elhelyezkedésének köszönhetően ideális rendezvényhelyszín található a hajós programokkal kombinált céges rendezvények,esküvők, esküvői fotózások lebonyolítására.Referenciáink: Citroen Hungária céges csapatépítő rendezvény és Budapest Party Service -Barátok közt esküvői fotózás.

Európa második legnagyobb úszólápját  szigetszentmiklósontaláljuk. A Ráckevei-Duna ág egyedülálló természetvédelmi értéket testközelből a helyi tanösvényen tanulmányozhatjátok.

Egy különleges egész napos hajókirándulás során megcsodálhatjátok Ráckeve gyönyörű Duna-parti kisvárosnak számtalan kincsét is.  

Egy tökéletes nap

Többet szeretnél a jóból? Egész napos hajókirándulást tervezel? Erre is van lehetőség. Béreld ki a motorcsónakot kapitányunkkal hosszabb időre! Tervezd meg az útvonalat és a programot, úgy ahogyan szeretnéd, mi pedig – a lehetőségekhez képest – megvalósítjuk neked. Minden úgy lesz, ahogyan elképzeled. A hajózás során igény szerint megállhatunk fürödni, napozni egy romantikus öbölben, vagy kipróbálhatod a vízi sportokat ( vízisí, fánk), de tervezhetsz városnézést Szentendrén, Visegrádon de akár kiköthetünk ebédelni, vagy vacsorázni egy hangulatos Duna-parti kisvendéglőben is.  A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!…Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Nagymaros, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Vác mind-mind elérhető helyszín motorcsónakkal. A kikötési lehetőségekről előzetesen egyeztetni szükséges.Indulás és visszaérkezés a Prestige Kikötő. 

error: Védett tartalom