+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Rólunk

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Motorcsónak bérlés és élményhajózás a Dunán!

Élményhajózás kapitánnyal!

 

RólunkA Motorcsónakázás a Dunán Csapata szeretettel üdvözöl! 

Élményhajózással és motorcsónak bérléssel foglalkozó vállalkozásunkat a természet szeretete és a hajózási iránti szenvedélyünk hívta létre. Hisszük, hogy a víz és a hajózás élménye mindenkié és, hogy egy csipetnyi luxus mindenkinek jár.  Örömünkre szolgál, hogy ebben segítségetekre lehetünk. Éljétek át velünk a hajózás élményét!

Hajóink az utasok igényei szerint, tetszőleges időpontban állnak rendelkezésre. A hajók kapitánnyal együtt vehetők igénybe és minimum fél órára bérelhetők.

A programokat egyedi igényekhez igazítjuk. Nálunk nincs összeültetés más utasokkal. A bérlés időtartalma alatt a hajó privát yacht üzemben csak a bérlők rendelkezésetekre áll. A programot és a társaságot megrendelőink választják ki, a többi a mi dolgunk, mert… ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

Izgalom I Romantika I Száguldás I Hatalmas Kaland I Felejthetetlen Élmény

 

Budapesti élményhajózás: Láttad már a Parlamentet, vagy a Budai várat a vízről? Körbehajóztad már a Margit-szigetet egy hófehér luxus motorcsónakban? Hasítottad már a vizet szélsebesen a napsütésben? Most itt a lehetőség! Városnézés a Dunáról, Budapest, ahogyan még nem láttad…

Privát motorcsónak bérlés: Romantikus motorcsónakázásra vágysz kedveseddel?  Különleges, hétvégi programot kerestek? Egyedi lehetőséget kínálunk számotokra.Várunk szeretettel Barátaiddal, Családoddal, Kollégáiddal együtt, nincs más dolgotok, mint élvezni hajózás minden percét és a csodálni a gyönyörű panorámát.

Meglepetés ajándék minden alkalomra: Születésnapra, Névnapra, Eljegyzésre, Legénybúcsúra, Lánybúcsúra, Esküvőre, Évfordulóra, Diplomaosztóra, Céges csapatépítésre, Esküvői fotózásra, Videó és filmforgatásra, Romantikázásra vagy csak úgy…

Egy csipetnyi luxus megfizethető áron! 

Rólunk

Motorcsónakok

Stingray 185 LS,    Teljesítmény: 135 Le, Sebesség max.65-70 km / óra, Férőhelyek száma: 6 fő utas +1 fő személyzet, ( 2 vagy több gyermek esetén 7 fő utas),  max.470 kg

Monterey 180 FS, Teljesítmény: 135 Le, Sebesség max. 65-70 km / óra, Férőhelyek száma: 5 fő utas +1 fő személyzet, ( 2 vagy több gyermek esetén 6 fő utas), max.470 kg

 A motorcsónakok 6- 7 személyesek. Kialakításuknak köszönhetően stabilak,  sportosak,  nyitott fedélzetűek. Az orr részen két kiülő található, ahonnan még élvezetesebb a száguldás, hátul a kapitányon kívül pedig további 5-6 személy fér el kényelmesen. A hajók bimini tetővel is felszereltek, ami a tűző napsugarak ellen nyújt védelmet és kellemes árnyékot.  Kérésre jégbe hűtött pezsgővel vagy üdítővel várjuk kedves Vendégeinket. A motorcsónak beépített zenelejátszóval  felszerelt, hogy a hangulatot még fokozzuk… Nyáron célszerű fényvédő krém, naptej használata. Az őszi hónapokban pedig széldzseki használatát javasoljuk.

Vállalkozásunk rendelkezik a hajózási tevékenység végzéséhez szükséges feltételekkel, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság (N.K.H.) Hajózási Főosztálya által kibocsátott hajózási engedéllyel, illetve az előírt felelősségbiztosítással. Hajóink személyszállításra engedélyeztetett és üzemeltetett személyszállító hajók. Kapitányaink képzett szakemberek, hivatásos képesítés birtokában teljesítenek szolgálatot a fedélzeten.

Kikötőink

Indulás és érkezési helyszínként két kikötő áll rendelkezésre, de előre egyeztetett feltételekkel  egyéb lehetőségeket is kínálunk.

Rólunk

Prestige Yacht Cluc Kikötő

1139 Budapest, Meder u.9. 

 Újpesti öböl-Marina part

 

Rólunk

Kláris kikötő

 1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 29.

A Margit szigettel szemben 

Exkluzív belvárosi indulás és érkezés

 

 Parlament koccintás élményhajózásProgramjaink között szerepel:

Motorcsónakos városnézés a Dunán, Budapest a vízről, a város, ahogyan még nem láttad, Motorcsónak bérlés kapitánnyal, Vízi sportok kipróbálása ( vízisí, fánk ), Romantikus motorcsónakázás naplementében, vagy leánykérés a vízen, Esküvői hajókázás, fotózás, videó és film forgatás, Csapatépítő program céges rendezvényekre, Meglepetés hajókázás születésnapra, évfordulóra, Motorcsónakázás ajándékutalvány bármilyen alkalomra, Motorcsónak kölcsönzés, Vízi sportszer bérlés, Élményhajózás a Dunán, Ideális Program Születésnapra, Névnapra, Legénybúcsúra,  Lánybúcsúra, Esküvői ajándéknak , Évfordulóra, Céges csapatépítésre, Esküvői fotózásra, Videó és film forgatásra, Romantikázásra vagy csak úgy ….

Vezess Te is!

 A motorcsónakot nem áll módunkban kapitány nélkül bérbe adni, de  a programok keretein belül lehetőség van a hajó élményvezetésére is, amennyiben az utasok rendelkeznek  érvényes kishajó vezetői engedéllyel. 

 Budapesti 1 órás motorcsónakos városnézés: A hajózás a  Prestige Yacht kikötőből, vagy a Carl Lutz rakpartról indul és ugyanoda tér vissza. Az utazás során elhaladunk a Margit sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, átmegyünk a budapesti hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a vízről még szebb látványt nyújtanak. A motorcsónakázás egyedi és  különleges élmény családi, baráti eseményekre, legény és lánybúcsúra, céges rendezvényekre egyaránt. A program estére is rendelhető, amikor a város fényárban úszva ragyog.

 Szentendrei 1,5 órás motorcsónakázás: A program a  Prestige Yacht kikötőből indul és ugyanoda tér vissza.  A  Római partot elhagyva a Szentendrei sziget felé hajózva egyre vadregényesebb és romantikusabb kép tárul elénk. A Duna ezen a szakaszán számos gyönyörű tisztás és partszakasz áll rendelkezésre, amely kiválóan alkalmas fürdőzésre és a vízi sportok kipróbálására. Szentendrén kikötve tegyetek egy sétát a Duna Korzón, vagy vacsorázzatok a hangulatos vízparti vendéglők egyikében.

 Csapatépítő rendezvények: A céges csapatépítő rendezvény sikerét a finom ételeken és italokon kívül a jól kiválasztott  programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a kollégák, barátok sohasem felejtenek el. Ilyen fantasztikus és egyedi program  a motorcsónakázás is. Nyűgözze le kollégáit, mutassa meg a várost külföldi partnereinek különleges módon a Dunáról, egy hófehér luxus motorcsónak fedélzetéről.

 Vízi sportok: Száguldás a hullámok hátán! A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok, játékok kipróbálására is. A sportok és az extrém élmények szerelmesei itt vízi síelhetnek, fánkozhatnak, water tube-ozhatnak. A különleges kalandot a víz közvetlen közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné.

 Ajándékutalványok: Az élményhajózás ajándékba is adható és tetszőleges időpontban 1 évig felhasználható.  Ajándékozhatjuk Szeretteinknek születésnapra, névnapra, évfordulóra, diplomaosztóra, eljegyzésre, esküvőre, legény-és lánybúcsúra, vagy bármilyen családi, baráti eseményre.  Ajándékutalványunkkal a Cégek jutalmazhatják kollégáikat, üzleti partnereiket.

 Rendezvényhajó: Ahol együtt van a csapat! Motorcsónakunk 5-6 személyes, nagyobb létszám esetén, akár 30-40 főig,  rendezvényhajót  biztosítunk, amely fűthető belső terével egész évben a Vendégek rendelkezésére áll. Születésnap, legény- lánybúcsú, csapatépítő buli a kollégáikkal, barátokkal, hétvégi program a családdal nem is történhetne jobb helyen, mint  egy hangulatos, romantikus sétahajó fedélzetén. A programokhoz technikai hátteret, catering szolgáltatást is biztosítunk. Csak mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk!

Rólunk mondták

“Egész más a város a vízről :)) Nagyon szuper élmény volt, köszönjük!!!”

Agnes Herzog

“Kedves, elővigyázatos sofőr és szépen karbantartott motorcsónak!
Kellemes hangulat a Dunán 😉
Kind, careful driver and well maintained motorboat! Pleasant mood on Danube ;)”

Ani Ta

“Kifogástalan minőség és személyzet. Szuper élmény,ajánlom mindenkinek!!!”

Sophie Lukovich

“Fantasztikus élmény volt! A legjobb csapat, remélem, hogy még találkozunk! :)”

Pázmándi Szilvia

Rólunk

Büszkék vagyunk rá, hogy a Facebookon színötös a véleményezésünk van? 5,0, 5,0 (5 csillagból), 38 vélemény.

 Köszönjük szépen Vendégeinknek a visszajelzéseket.

 Reméljük, hamarosan Téged is a fedélzeten köszönthetünk. Várunk szeretettel!  

Pataki Zoltán kapitány és a Motorcsónakázás a Dunán Csapata

Rólunk

Sajtó – Rólunk írták