Rólunk

Szenvedély és szakértelem

Romantic cruise

hajóbérlés kapitánnyal

Motorcsónak és rendezvényhajó bérléssel foglalkozó vállalkozásunkat a természet szeretete és a vizi élet iránti szenvedélyünk hívta létre.  Élményhajózás során hajóink az utasok egyedi igényei szerint, kapitánnyal együtt bérelhetők. A programot, időpontot és a társaságot megrendelőink választják, mi pedig garantálhatjuk, hogy vendégeinknek fantasztikus élményben lesz részük.

 

Tovább→

Romantic cruise

kishajósiskola budapest

Szenvedély és szakértelem! Pataki Zoltán a Motorcsónakázás a Dunán csapatának vezetője több évtizedes tapasztalattal rendelkező elismert szakember. Gyermekkorától kezdve a hajózás szerelmese, amely szenvedélyévé, majd hivatásává vált, jelenleg pedig már oktatja is a hajóvezetést saját hajósiskolájában. Elégedett tanulókkal és nagyon magas sikeres vizsgaaránnyal büszkélkedhetünk.

Tovább→

Romantic cruise

PRESTIGE YACHT KIKÖTŐ

A Prestige Yacht Club Budapest 13. kerületének exkluzív és legdinamikusabban fejlődő részén, a Marina parton található, ez a gyönyörű helyszín a bázisunk, itt található az irodánk, innen indulnak motorcsónakos élményhajózásaink és itt tartjuk a hajósiskola gyakorlati oktatását is. Kikötőnkben kedvezményes hajótárolási díjakat biztosítunk. Különleges programokat szervezük és pezsgő hajós élettel várunk!

Tovább→

Rólunk írták

Hajóink

Prestige kikötő

Sea Ray 205 Sport motorcsónak

260 Le, Max.utazósebesség 75 km / óra, max. súly: 545 kg
Férőhely: 8 fő : 7 fő utas +1 fő személyzet, gyermekek esetén 8 fő utas

Monterey 180 FS motorcsónak

135 Le, Max.utazósebesség 65 km / óra, max. súly: 470 kg
Férőhely: 6 fő : 5 fő utas +1 fő személyzet, gyermekek estén 6 fő utas 

A motorcsónakok kialakításuknak köszönhetően stabilak, sportosak,  nyitott fedélzetűek, az orr részen két kiülő található, ahonnan még élvezetesebb a száguldás, hátul a kapitányon kívül pedig további 5-7 személy fér el kényelmesen.  Hajóink bimini tetővel felszereltek, ami a tűző napsugarak ellen nyújt védelmet és kellemes árnyékot. A hajók beépített hangrendszerrel is rendelkeznek.

Első a biztonság! Vállalkozásunk endelkezik a hajózási tevékenység végzéséhez szükséges feltételekkel, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság (N.K.H.) Hajózási Főosztálya által kibocsátott hajózási engedéllyel, illetve az előírt felelősségbiztosítással. Hajóink személyszállításra engedélyeztetett és üzemeltetett személyszállító hajók. Kapitányaink képzett szakemberek, hivatásos képesítés birtokában teljesítenek szolgálatot a fedélzeten. Biztonságod érdekében felhívjuk a figyelmedet arra, hogy csak olyan szolgáltatóval utazz, amely rendelkezik mindezekkel. Engedélyszámunk: HE 11000-18.

Élményhajózás kapitánnyal

Láttad már Budapestet motorcsónakból? Hasítottad már a vizet a Parlament előtt? Körbehajóztad a Margit-szigetet naplementében? Csodáltad a kivilágított várost a Dunáról, úgy hogy a kezeddel érintheted a vizet? Ezt az élményt át kell élned, mert olyan különleges dimenzióból láthatod a várost, ahogyan talán még sohasem.

Budapesti 1 órás városnézés a legkedveltebb program vendégeink körében! Nem véletlenül, hiszen a Duna által kettészelt folyón átívelő hidakkal összekötött város panorámája egyedülálló. Ezért is választották a belvárosi Duna-szakaszt és a Duna-kanyart világörökségünk részévé. Nézd meg új nézőpontból a várost akár éjszakai díszkivilágításban, akár szikrázó napsütésben, vagy a naplementében! Az elénk táruló látvány minden napszakban tartogat valami lenyűgöző újdonságot!

Ha különleges programra vágysz, születésnapi ötleten töröd a fejed, vagy céges rendezvényt szervezel, esetleg romantikus motorcsónakázásra vágysz kedveseddel, mi egyedi lehetőséget kínálunk számodra. Motorcsónakkal, vagy sétahajóval néznéd meg a várost, csak mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk. Várunk szeretettel barátaiddal, családoddal, kollégáiddal együtt. Nincs más dolgotok, mint élvezni hajózás minden percét és a csodálni a gyönyörű panorámát.

Nyári szezonban motorcsónakokkal és nagyobb létszám esetén sétahajókkal, ősszel és télen privát bérelhető 2-150 fős rendezvényhajókkal várjuk vendégeinket. 

Vélemények

“Egész más a város a vízről :)) Nagyon szuper élmény volt, köszönjük!!!”

Agnes Herzog

“Kedves, elővigyázatos sofőr és szépen karbantartott motorcsónak!
Kellemes hangulat a Dunán ?
Kind, careful driver and well maintained motorboat! Pleasant mood on Danube ;)”

Ani Ta

“Kifogástalan minőség és személyzet. Szuper élmény,ajánlom mindenkinek!!!”

Sophie Lukovich

“Fantasztikus élmény volt! A legjobb csapat, remélem, hogy még találkozunk! :)”

Pázmándi Szilvia

„Életem egyik legjobb élménye volt.. csodálatos Budapest, nagyon igényes szép hajó kedves udvarias kapitánnyal! Próbáljátok ki? „

Molnár Csilla (2019. április 4.)

„Sok mindenről és sok helyről láttam már a várost. Eddig a legszebb volt idáig a vízről motorcsónakkal! AZ ILYET LÁTNI KELL!!!Este a város gyönyörű!!Egy kedves, barátságos, vezetni jól tudó kapitánnyal biztonságban éreztem magam!!Csak ajánlani tudom !!!!Még egyszer köszönöm az élményt” Lólé Tünde ( 2018. szeptember 1.)

„Felejthetetlen élmény az esti Budapest, és persze a szuper motorcsónakozás? Külön köszönet a kapitányunknak, hogy derűs türelemmel viselt el 5 nőt a fedélzetén??? „

Krisztina Mertz” (2019. július 19.)

“Szuper csapat és csónak, kedves, segítőkész emberek”. Asharti Szabó Andrea ( 2018. július 8.)

„ Kényelmes, szép, tiszta motorcsónak, kedves kapitány. Sok nevezetességet lehet látni egyszerre. Mindenkinek ajánlom hatalmas élmény motorcsónakázni! ? Ez az élmény semmivel nem pótolható. Mindenkinek ki kell próbálnia. Nagyon szépen köszönjük a nyereményt!” Sarkadi Csilla (2019. július 6.)

„Szuper szervezés, fantasztikus élmény, kedves kapitány, csak ajánlani tudom! ?Remek szülinapi meglepetés! ? Biztosan jövünk máskor is! ?” 

Györgyi Fáskerti  (2019.május 25.)

„Nagyon jól éreztük magunkat ! A csodálatos Budapest egy másik perspektívából ,baráti körben , rendkívül kedves kapitánnyal ? Köszönjuk szépen , nagyon nagy élmény volt !”

Tünde Marosits ( 2019. április 28.)

„zseniális volt, imádtuk, nagyon boldogító és relaxáló élmény, roppant kedves és rugalmas kapitánnyal ? nagyon köszi „

Bea Biro (2018. szeptember 9.)

Találkozunk a fedélzeten!

error: Védett tartalom