Naplemente

Esti fények

Naplemente

Amikor a színek és a fények új életre kelnek. Budapest az aranyló naplementében lélegzetelállító látvány, különösen a Duna vizéről.  Nézd meg Te is egy hófehér nyitott motorcsónak fedélzetéről! Válaszd a színek és a fények óráját hajózásod időpontjául! Lenyűgöző látvány, ahogy az ég és a víz szinte összeforr, és a fények visszatükröződnek a vízen. Különös szépsége megihletett már költőket festőket, éld át most Te is!

A különleges fényhatások miatt a naplemente fényeiben lehet a legszebb fényképeket készíteni Budapestről. Bérelj motorcsónakot barátaiddal, családoddal, kedveseddel. Ezt a napot garantáltan nem fogjátok elfelejteni.

Esti fények

Láttad már Budapestet esti fényeiben ragyogva a vízről? Megcsodáltad már ezt a festői szépségű várost a Duna közepéről motorcsónakból? Európa egyik legkülönlegesebb fekvésű városa esti fényárban úszva a legszebb. Győződj meg róla Te is! Ez az egyik legkedveltebb program vendégeink körében, nem véletlenül! Kérésedre kapitányunk egy üveg jégbehűtött pezsgővel vár a hajón.

Kivilágított hidak, színes épületek, fényárban úszó város és a hold fénye, mi is lehetne ideálisabb egy sorsfordító vallomáshoz? Kérd meg kedvesed kezét a Dunán a Parlament előtt, a válasz biztosan igen lesz. A zene és a pezsgő sem maradhat el.

 Naplemente + Esti fények 

Nem tudsz dönteni a naplemente festői színeinek megcsodálása és az esti hajózás között? Megnéznéd a vízről a naplementét és a kivilágított Budapestet is? Ne köss kompromisszumot, válaszd 2 órás programunkat, amely mindkettőt tartalmazza! Átélheted a pillanatot, amikor lemegy a nap és később, amikor felkapcsolják a város díszkivilágítását.

Mindezt egy szentendrei hajózással is kombinálhatod. A naplemente órájában elindulunk a Római part felé, majd Lupa szigetet elhagyva megérkezünk Szentendrére, ahol visszafordulunk, hogy beérjünk Budapestre, amikor felkapcsólódnak az esti fények!

A kivilágított arany színben úszó város mindenkit elvarázsol. Hívd el barátaidat, családtagjaidat, nyűgözd le kedvesedet és vegyetek részt együtt egy ilyen nem mindennapi programban! 

„Nagyon jól éreztük magunkat ! A csodálatos Budapest egy másik perspektívából ,baráti körben , rendkívül kedves kapitánnyal Köszönjuk szépen, nagyon nagy élmény volt !” Tünde Marosits ( 2019. április 28.)