Színek és fények

Romantic cruise

NAPLEMENTE

 

Válaszd a színek és a fények óráját hajózásod időpontjául! Lenyűgöző látvány, ahogy az ég és a víz szinte összeforr és a fények visszatükröződnek a vízen. Szépsége megihletett már költőket festőket is, rajtad a sor, hogy átéld … Különleges fényhatásai miatt a naplemente fényeiben lehet a legszebb fényképeket készíteni Budapestről.

 

Romantic cruise

ESTI FÉNYEK

 

Az arany színben úszó város mindenkit elvarázsol. Hívd el barátaidat, családtagjaidat, kollégáidat, nyűgözd le kedvesedet és vegyetek részt együtt egy ilyen nem mindennapi programban! Kivilágított hidak, színes épületek, fényárban úszó város és a hold fénye, mi is lehetne ideálisabb egy felejthetetlen esti programhoz?

 

Romantic cruise

NAPLEMENTE + ESTE

 

Nem tudsz dönteni a naplemente festői színeinek megcsodálása és az esti hajózás között? Megnéznéd a vízről a naplementét és a kivilágított Budapestet is? Ne köss kompromisszumot, válaszd 2 órás programunkat! Átélheted a naplemente perceit és, amikor felkapcsolják a város díszkivilágítását …akár Szentendrén is

 

„Sok mindenről és sok helyről láttam már a várost. Eddig a legszebb volt idáig a vízről motorcsónakkal! AZ ILYET LÁTNI KELL! Este a város gyönyörű!!Egy kedves, barátságos, vezetni jól tudó kapitánnyal biztonságban éreztem magam!!Csak ajánlani tudom !!!!Még egyszer köszönöm az élményt”

error: Védett tartalom