+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Kishajós Iskola Budapest 

Szerezz Te is hajós jogosítványt motorcsónakra jet ski-re!

              Hajóvezetői tanfolyamok!

Hajós tanfolyamHajósiskolánkat a víz és hajózási iránti szenvedélyünk hívta létre.Hisszük, hogy a víz és a hajózás élménye mindenkié.  Örömünkre szolgál, hogy ebben segítségetekre lehetünk.

Tudásunkat és tapasztalatunkat szeretnénk átadni a most kezdő hajósoknak, megkönnyítve a tanulásukat és a vizsgára történő felkészülésüket, abban a reményben, hogy a jövőben a hajózás igazi öröm és életforma legyen számukra is.

Szerezz Te is Hajós Jogosítványt motorcsónakra, vagy jet ski-re a Kishajós Iskolában! 

Szolgáltatásaink:  Elméleti és gyakorlati képzés, online-táv oktatás, Monterey 180 tanulóhajó, exkluzív belvárosi tanulóterem a Kláris Irodahajón, vizsga utáni gyakorlási lehetőség, kikötő bérlési lehetőség a Prestige Yacht Club Kikötőben!

A Kedvtelési célú kisgéphajó-vezetői engedély belvizeken, kisgéphajó és H-hajólevéllel rendelkező Jet ski vezetésére ad képesítést, felső lóerő korlátozás nélkül, kisgéphajóknál 20 méteres hajóhosszig és maximum 12 fő befogadóképességig.

Jelentkezz már most!  Érdeklődj csoportos kedvezményeinkről!

Az elméleti oktatást a Dunán, Budapest belvárosában, a Kláris irodahajón tartjuk különleges, stílusos környezetben, ahol már az első alkalommal magával ragad a helyszín hangulata és elhelyezkedése. A tantermekben minden tanuláshoz szükséges eszközt biztosítunk (flipchart, projektor, vetítővászon, wifi,  laptop)

A gyakorlati oktatás illetve a vizsga a Prestige Yacht Club kikötőből indul és a környező vízterületen történik. Mindent megteszünk azért, hogy az elméleti tudáson túl, gyakorlati segítséget is nyújtsunk számotokra. A kikötőbe belépve már megérezhetitek a hajós élet egyedi és semmi máshoz nem hasonlítható hangulatát, ami a későbbikben a Ti életetek részévé is válhat. A tanuláshoz és vizsgázáshoz egy Monterey 180FS típusú 135 lóerős 6 fő befogadóképességű kishajó áll rendelkezésetekre.

A “kedvtelési célú kisgéphajó-vezetői engedély” belvizeken, kisgéphajó és H hajólevéllel rendelkező Jet ski vezetésére ad képesítést, felső lóerő korlátozás nélkül, kisgéphajóknál 20 méteres hajóhosszig és maximum 12 fő befogadóképességig.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Pataki Zoltán: +36 70 773 81 60, kishajosiskola@gmail.comhttp://kishajosiskola.hu/index.html;  http://m.me/kishajosiskola