Kishajósiskola Budapest

 

Kaptányunk az élményhajózáson kívül saját hajósiskolájában oktatja is a hajóvezetést. Amennyiben motorcsónakos élményhajózás programod során kedvet kaptál a hajóvezetéshez, mi megtanítunk!

Belvízi és TENGERI hajós jogosítványt is szerezhetsz nálunk! 

Kedvtelési Célú Kisgéphajó Vezetői Engedély  belvizeken, kisgéphajóra és H hajólevéllel rendelkező Jet-ski vezetésére ad képesítést, felső lóerő korlátozás nélkül, kisgéphajóknál 20 méteres hajóhosszig és maximum 12 fő befogadóképességig.

Kisgéphajó vezetői tanfolyamok és vizsgák, elméleti és gyakorlati képzés, online oktatás, exkluzív tanulóhajó, dunai panorámás belvárosi tanterem, vizsga utáni gyakorlási lehetőség, kikötőhely és hajótárolás, motorcsónak bérlés kapitánnyal! 

Hajósiskolánkat a víz és hajózási iránti szenvedélyünk hívta létre. Hisszük, hogy a víz és a hajózás élménye mindenkié. Örülünk, hogy ebben segítségetekre lehetünk.Nálunk mindent egy helyen megtalálsz, ami a hajózáshoz szükséges!… 

 

Az elméleti illetve gyakorlati oktatást is magasan képzett oktató végzi.Jó felkészítést kaptam a sikeres vizsgához..Nem mellesleg nagyon idő optimalizált,beíratkozás után pár pár héten belül sikeres vizsgát tettem.Jó szívvel ajánlom mindenkinek az iskolát…

Adamcsak Gabor (2020. szeptember 25.) 

Elméleti oktatás

Kláris Irodahajó

Gyakorlati képzés

Prestige Kikötő

error: Védett tartalom