+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Kapcsolat

Szeretettel üdvözöl a Motorcsónakázás a Dunán Csapata!

 

Írj nekünk!

6 + 2 =

Tisztelt Bérlőink! Kedves Utasaink!

Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket szolgáltatásaink iránt. Minden Bérlő fontos nekünk, ezért ajánlatunkat személyre szabva készítjük el Önnek.  Ajánlatunkban egyeztetjük a programot, az árat, az időpontot és az egyedi igényeket. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén:  

 

 Indulási és érkezési helyszínek:

  1.  Prestige Yacht Club Kikötő : 1139 Budapest, Meder u.9. (Újpesti öböl – Marina part). 

    GPS É 47° 32′ 58.82″ , K 19° 4′ 4.78″

  2.  Kláris Kikötő: 1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 29. (Margit szigettel szemben – Exkluzív belvárosi helyszín).                                      GPS: 47°31’15.6″N 19°03’04.4″E
  3. Programjaink előre egyeztetett egyéb helyszínekről is indulnak.

Kapcsolat

Fontos információk:

Örömünkre szolgál, ha megosztod véleményedet: https://g.page/motorcsonakazasadunan/review

A motorcsónakázás szolgáltatásunk  áprilistól, októberig rendelhető. A programot mindenki saját felelősségére veheti igénybe és elfogadja az ÁSZF-ben foglaltakat. 

A programok az időjárás függvényében indulnak, rossz idő esetén a foglalót tárgyévben egy következő foglalásába beszámítjuk.

A programok pontosan indulnak, esetleges késési idő a bérlési időből vonódik le. Megértésüket köszönjük.

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a motorcsónakot kapitány nélkül nem áll módunkban  bérbe adni, de a programok keretein belül lehetőség van a hajó élményvezetésére is, amennyiben az utasok rendelkeznek érvényes kishajó vezetői engedéllyel és azt magukkal hozzák.

Vállalkozásunk rendelkezik a hajózási tevékenység végzéséhez szükséges feltételekkel, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság (N.K.H.) Hajózási Főosztálya által kibocsátott hajózási engedéllyel, illetve az előírt felelősségbiztosítással.Hajónk rendelkezik az előírt kötelező felszerelésekkel, mentőmellényekkel, egyéb, a hajózás biztonságát ellátó kiegészítőkkel.

A foglalás menete: Ajánlatunk elfogadását követően egyeztetjük az időpontot, ezután írásban küldjük visszaigazolásunkat, amelyben pontosítjuk az indulási címet és az egyedi igényeket.  A foglalást min.10.000.- Ft foglaló, vagy a teljes összeg átutalásával / készpénzben tudja véglegesíteni, a fennmaradó rész pedig a helyszínen készpénzben fizetendő. Ajándékutalvány esetén az utalvány értéke előre fizetendő.  

Bankszámla számunk: MKB Bank 10300002-10991520-00014905. ( Kedvezményezett neve: Pataki Zoltán Béla  e.v.). Adószám:  79418951-1-33. Kérjük, hogy az utalás megjegyzésébe írja be a foglalás dátumát, a nevet és a számlázási címet. Köszönjük!

Áraink bruttó / nettó árak, 0 % ÁFA-t tartalmaznak ( AAM). A visszaigazolt árak minden költséget tartalmaznak: üzemanyagot, személyzetet, a kikötői díjat, védőfelszereléseket, biztosítást. 

Lemondási feltételek motorcsónak: Ingyenes lemondás: 72 órával a megrendelt szolgáltatás időpontja előtt az elálló fél bármilyen jogkövetkezmény alkalmazása nélkül, ingyenesen lemondhatja az utazást. A hajózás élményét jelentősen befolyásoló időjárási viszonyok esetén, 3 órával a megrendelt szolgáltatás időpontja előtt a szolgáltatást az elálló fél bánatpénz-fizetési kötelezettség nélkül jogosult lemondani. Lemondás bánatpénz ellenében: A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén (elállás) az elálló fél az alábbi lemondási díjakat (bánatpénzt) köteles megfizetni:  72 – 48 órával a megrendelt szolgáltatás időpontja előtti lemondás esetén a bánatpénz mértéke a menetdíj 50%-a;  48 órán belüli lemondás esetén bánatpénz mértéke a menetdíj 100%-a.

Lemondási feltételek sétahajó: 60 nappal a megrendelt szolgáltatás időpontja előtt az elálló fél bármilyen jogkövetkezmény alkalmazása nélkül, ingyenesen lemondhatja az utazást. A hajózás élményét jelentősen befolyásoló időjárási viszonyok esetén ( erős vihar) a kapitány az utasok biztonsága érdekében lemondhatja az utazást. Lemondás a Megrendelő részéről bánatpénz ellenében: A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén (elállás) az elálló fél az alábbi lemondási díjakat (bánatpénzt) köteles megfizetni: 60-30 nappal a megrendelt szolgáltatás időpontja előtti lemondás esetén a bánatpénz mértéke a menetdíj 10%-a; 30-14 nap között 30%, 14- 7 nap között 50%,  7 napon belüli lemondás esetén bánatpénz mértéke a menetdíj 100%-a.

Reméljük, hamarosan találkozunk a fedélzeten!  Szeretettel várja a Motorcsónakázása Dunán Csapata!  

Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást!

Kapcsolat