Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot!

Kedves Vendégünk!

 

Minden Vendég fontos nekünk, ezért ajánlatunkat személyre szabva készítjük el. 

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessük a programot, időpontot és az egyedi igényeket.

 

Hívj minket!

 • Hajóbérlés: + 36 30 585 0649: Keleti Krisztina – Értékesítési és marketing vezető 
 • Oktatás, kikötő:  +36  70 773 8160: Pataki Zoltán – Kapitány, Kishajósiskola Budapest vezető, Prestige Yacht Club vezető

 

Írj nekünk! 

 

Kérj személyre szóló ajánlatot!

Ajánlatkérés

Bázis kikötő

Belvárosi kikötő

További kikötők

Fontos információk

 

 • Részvétel:  A programokat mindenki saját felelősségére veheti igénybe és elfogadja az ÁSZFben foglaltakat. Minden utasnak kötelező betartani a kapitány utasításait.

 • Időjárás:  A motorcsónakos programok áprilistól, októberig az időjárás függvényében indulnak. Rossz idő esetén a foglalót tárgyévben egy következő foglalásba beszámítjuk. A sétahajózás fedett, fűtött hajóval egész évben üzemel.
 • Indulási időpont:  A programok pontosan indulnak, esetleges késési idő a bérlési időből vonódik le.
 • Személyzet: Motorcsónakot kapitány nélkül nem áll módunkban  bérbe adni, de kapitányunk jelenlétében lehetőség van a hajó vezetésére, amennyiben az utas rendelkezik érvényes hajóvezetői engedéllyel és azt magával hozza.
 • Biztonság: Vállalkozásunk rendelkezik a hajózási tevékenység végzéséhez szükséges feltételekkel, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság (N.K.H.) Hajózási Főosztálya által kibocsátott hajózási engedéllyel, illetve az előírt felelősségbiztosítással. Hajónk rendelkezik az előírt kötelező felszerelésekkel, mentőmellényekkel, egyéb, a hajózás biztonságát ellátó kiegészítőkkel. A hajót szakképzett kapitányunk vezeti.  
 • Engedélyek: Biztonsága érdekében szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy csak belvÍzi személyszállítási engedéllyel és biztosítással rendelkező szolgáltatóval utazzon. Engedélyszámunk: HE 11000-18 / Adószámunk:  79418951-1-33.
 • Foglalás menete: Ajánlatunk elfogadását követően egyeztetjük az időpontot, pontosítjuk az indulási címet és az egyedi igényeket. Foglalását ezután e-mailen várjuk.
 • Fizetés:  Írásos visszaigazolásunk tartalmazni fogja a fizetési információkat. A program árát a  helyszínen készpénzben, vagy 10.000.- Ft foglaló utalásával tudja kiegyenlíteni. Bankszámlaszámunk: MKB 10300002-50903649-11103284 
 • Árak: minden költséget tartalmaznak!
 • bruttó / nettó 0 % ÁFA-t ( AAM). 
 • üzemanyagot
 • szakképzett személyzetet
 • kikötői díjakat bázis kikötőnkben
 • védőfelszereléseket
 • biztosítást
 • Tájékoztatjuk tisztelt Bérlőinket, hogy a kialakult helyzet miatt áraink 480.- Ft / liter üzemanyagárig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, a korábban lefoglalt utak és ajándékutalványok esetében is. Megértésüket köszönjük!

Lemondási feltételek motorcsónak

72 órával a megrendelt szolgáltatás időpontja előtt az elálló fél bármilyen jogkövetkezmény alkalmazása nélkül, ingyenesen lemondhatja az utazás időpontját. A befizetett foglalót egy következő foglalásba beszámítjuk. Lemondás bánatpénz ellenében: A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén (elállás) az elálló fél az alábbi lemondási díjakat köteles megfizetni:  72 – 48 órával a megrendelt szolgáltatás időpontja előtti lemondás esetén a bánatpénz mértéke a menetdíj 50%-a;  48 órán belüli lemondás esetén bánatpénz mértéke a menetdíj 100%-a.

Lemondási feltételek sétahajó

60 nappal a megrendelt szolgáltatás időpontja előtt az elálló fél bármilyen jogkövetkezmény alkalmazása nélkül, ingyenesen lemondhatja az utazást. A hajózás élményét jelentősen befolyásoló időjárási viszonyok esetén ( erős vihar) a kapitány az utasok biztonsága érdekében lemondhatja az utazást. Lemondás a Megrendelő részéről bánatpénz ellenében: A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén (elállás) az elálló fél az alábbi lemondási díjakat (bánatpénzt) köteles megfizetni: 60-30 nappal a megrendelt szolgáltatás időpontja előtti lemondás esetén a bánatpénz mértéke a menetdíj 10%-a; 30-14 nap között 30%, 14- 7 nap között 50%,  7 napon belüli lemondás esetén bánatpénz mértéke a menetdíj 100%-a. 

Minden jog fenntartva:  @Motorcsónakázás a Dunán. Cégünk jogi nyugalmát, szerzői jogaink védelmét  ügyvédeink garantálják, megkeresik azokat, akik engedély nélkül másolják honlapunk tartalmát, fejlesztik és felügyelik szerződéseinket, adatkezelési és online értékesítési tevékenységünket azért, hogy Ön soha ne csalódhasson bennünk.

 

Találkozunk a fedélzeten! Szeretettel vár a Motorcsónakázás a Dunán Csapata 

error: Védett tartalom