+36 30 585 0649 +36 30 585 0649 [email protected]

Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot!

Kedves Vendégünk!

 

Minden Vendég fontos nekünk, ezért ajánlatunkat személyre szabva készítjük el. 

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessük a programot, időpontot és az egyedi igényeket.

 

Hívj minket!

 • Hajóbérlés: + 36 30 585 0649
 • Keleti Krisztina Értékesítés, marketing 
 • Hajósiskola, Kikötő: +36  70 773 8160
 • Pataki Zoltán – Kapitány

 

Írj nekünk! 

 

Kérj személyre szóló ajánlatot!

Ajánlatkérés

„Remek szülinapi meglepetés! 🎁 Biztosan jövünk máskor is! 🤗”

Györgyi Fáskerti  (2019.május 25.)

Bázis kikötőnk

Belvárosi kikötőnk

További kikötők

Fontos információk

 • Programok igénybevétele:  Mindenki saját felelősségére veheti igénybe és elfogadja az ÁSZF-ben foglaltakat. Minden utasnak kötelező betartani a kapitány utasításait.
 • Időjárás:  A motorcsónakázás szolgáltatásunk  áprilistól, októberig rendelhető, a  programok az időjárás függvényében indulnak, rossz idő esetén a foglalót tárgyévben egy következő foglalásba beszámítjuk. A sétahajózás fedett, fűtött hajóval történik és egész évben üzemel.
 • Indulási időpont:  A programok pontosan indulnak, esetleges késési idő a bérlési időből vonódik le.
 • Személyzetet biztosítunk: Motorcsónakot kapitány nélkül nem áll módunkban  bérbe adni, de a programok keretein belül lehetőség van a hajó élményvezetésére is, amennyiben az utasok rendelkeznek érvényes kishajó vezetői engedéllyel és azt magukkal hozzák.
 • Vállalkozásunk rendelkezik: a hajózási tevékenység végzéséhez szükséges feltételekkel, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság (N.K.H.) Hajózási Főosztálya által kibocsátott hajózási engedéllyel, illetve az előírt felelősségbiztosítással. Hajónk rendelkezik az előírt kötelező felszerelésekkel, mentőmellényekkel, egyéb, a hajózás biztonságát ellátó kiegészítőkkel. A hajót szakképzett kapitányunk vezeti.  Saját biztonságod érdekében szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy csak olyan szolgáltató által biztosított hajózást vegyél igénybe, aki rendelkezik belvízi személyszállítási engedéllyel, valamint az ehhez kapcsolódó biztosítással. Engedélyszámunk: HE 11000-18, Adószámunk:  79418951-1-33.
 • A foglalás menete:  Ajánlatunk elfogadását követően egyeztetjük az időpontot, ezután írásban küldjük visszaigazolásunkat, pontosítjuk az indulási címet és az egyedi igényeket.  Foglalás véglegesítése, fizetés: 10.000.- Ft foglaló, vagy a teljes összeg átutalásával a foglalást követő 2 napon belül, a fennmaradó rész pedig a helyszínen készpénzben fizetendő. Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-50903649-11103284 
 • Az árak minden költséget tartalmaznak!
 • Áraink bruttó / nettó árak, 0 % ÁFA-t tartalmaznak ( AAM). 
 • üzemanyagot
 • szakképzett személyzetet
 • kikötői díjakat bázis kikötőnkben
 • védőfelszereléseket
 • biztosítást 

Lemondási feltételek motorcsónak

72 órával a megrendelt szolgáltatás időpontja előtt az elálló fél bármilyen jogkövetkezmény alkalmazása nélkül, ingyenesen lemondhatja az utazás időpontját. A befizetett foglalót egy következő foglalásba beszámítjuk. Lemondás bánatpénz ellenében: A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén (elállás) az elálló fél az alábbi lemondási díjakat köteles megfizetni:  72 – 48 órával a megrendelt szolgáltatás időpontja előtti lemondás esetén a bánatpénz mértéke a menetdíj 50%-a;  48 órán belüli lemondás esetén bánatpénz mértéke a menetdíj 100%-a.

Lemondási feltételek sétahajó

60 nappal a megrendelt szolgáltatás időpontja előtt az elálló fél bármilyen jogkövetkezmény alkalmazása nélkül, ingyenesen lemondhatja az utazást. A hajózás élményét jelentősen befolyásoló időjárási viszonyok esetén ( erős vihar) a kapitány az utasok biztonsága érdekében lemondhatja az utazást. Lemondás a Megrendelő részéről bánatpénz ellenében: A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén (elállás) az elálló fél az alábbi lemondási díjakat (bánatpénzt) köteles megfizetni: 60-30 nappal a megrendelt szolgáltatás időpontja előtti lemondás esetén a bánatpénz mértéke a menetdíj 10%-a; 30-14 nap között 30%, 14- 7 nap között 50%,  7 napon belüli lemondás esetén bánatpénz mértéke a menetdíj 100%-a. 

 

Találkozunk a fedélzeten! 

Szeretettel vár a Motorcsónakázás a Dunán Csapata 

error: Védett tartalom