+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 [email protected]

 

Ajándékozz élményt! KARÁCSONYRA IS!

29.900.- Ft-tól    

Ajándékozz élményt minden alkalomra!

Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod, hogy  mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak? Különlegessé tennéd a legény, vagy lánybúcsút, amit szervezel, születésnapi, KARÁCSONYI ajándékon töröd a fejed? Megtaláltad a megoldást!

Legyen az születésnap, névnap, dipmlomaosztó, nászajándék, vagy csak egyszerűen örömet szereznél valakinek, aki igazán fontos neked?

Az élményajándék minden alkalomra tökéletes választás Szeretteidnek.

Legyen egyedi!  Lehetőség van a hajó születésnapi feliratokkal, lufikkal való feldíszítésére is, de kérhetsz virágot, pezsgőt, hidegtálat, vagy a kedvenc italodat. Mi mindenről gondoskodunk, hogy az élmény igazán különleges legyen.

Az utalvány tartalma lehet bármelyik hajós programunk, hiszen mindent egyedi igények szerint alakítun ki! Válassz kedved szerint exkluzív élményprogramjaink közül és tedd felejthetetlenné az ünnepet!  Csak mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk! Minden alkalom más,  minden Szeretted a legjobbat érdemli!

 

Cégeknek

Ajándékutalványainkkal cége jutalmazhatja dolgozóit, partnereit így köszönve meg munkájukat.  Másik lehetőségként az utalvány csatolható ösztönzőként egy-egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolható nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is különböző céges rendezvényeken. Lepje meg Cégének munkatársait egy  nem mindennapi programmal.

 

Hogyan kaphatom meg az utalványt, meddig érvényes, mennyibe kerül?

Az ajándékutalványt e-mailben, vagy postán küldjük el, de személyes átvételre is lehetőség van kikötői irodánkban. Az utalványok a kiállítástól számított 1 évig érvényesek.

A felhasználáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges. Az utalvány szólhat 1 vagy több személynek is, a tartalmát te határozod meg. Az utalványokat személyre szabva készítjük el. Kérhetsz egyedi feliratot, üzenetet, idézetet is, amelyet az utalványra írunk, hogy az ajándék igazán személyes és egyedi legyen!

Az ajándékutalvány ára a kiválasztott programatól függ. Válogass kedvedre!

“Egész más a város a vízről :)) Nagyon szuper élmény volt, köszönjük!!!”

Agnes Herzog

“Kedves, elővigyázatos sofőr és szépen karbantartott motorcsónak!
Kellemes hangulat a Dunán 😉
Kind, careful driver and well maintained motorboat! Pleasant mood on Danube ;)”

Ani Ta

“Kifogástalan minőség és személyzet. Szuper élmény,ajánlom mindenkinek!!!”

Sophie Lukovich

“Fantasztikus élmény volt! A legjobb csapat, remélem, hogy még találkozunk! :)”

Pázmándi Szilvia

„Életem egyik legjobb élménye volt.. csodálatos Budapest, nagyon igényes szép hajó kedves udvarias kapitánnyal! Próbáljátok ki😀 „

Molnár Csilla (2019. április 4.)

„Sok mindenről és sok helyről láttam már a várost. Eddig a legszebb volt idáig a vízről motorcsónakkal! AZ ILYET LÁTNI KELL!!!Este a város gyönyörű!!Egy kedves, barátságos, vezetni jól tudó kapitánnyal biztonságban éreztem magam!!Csak ajánlani tudom !!!!Még egyszer köszönöm az élményt” Lólé Tünde ( 2018. szeptember 1.)

„Felejthetetlen élmény az esti Budapest, és persze a szuper motorcsónakozás😍 Külön köszönet a kapitányunknak, hogy derűs türelemmel viselt el 5 nőt a fedélzetén🙏🏻😁 „

Krisztina Mertz” (2019. július 19.)

“Szuper csapat és csónak, kedves, segítőkész emberek”. Asharti Szabó Andrea ( 2018. július 8.)

„ Kényelmes, szép, tiszta motorcsónak, kedves kapitány. Sok nevezetességet lehet látni egyszerre. Mindenkinek ajánlom hatalmas élmény motorcsónakázni! 🙂 Ez az élmény semmivel nem pótolható. Mindenkinek ki kell próbálnia. Nagyon szépen köszönjük a nyereményt!” Sarkadi Csilla (2019. július 6.)

„Szuper szervezés, fantasztikus élmény, kedves kapitány, csak ajánlani tudom! 😊Remek szülinapi meglepetés! 🎁 Biztosan jövünk máskor is! 🤗” 

Györgyi Fáskerti  (2019.május 25.)

„Nagyon jól éreztük magunkat ! A csodálatos Budapest egy másik perspektívából ,baráti körben , rendkívül kedves kapitánnyal 🙂 Köszönjuk szépen , nagyon nagy élmény volt !”

Tünde Marosits ( 2019. április 28.)

„zseniális volt, imádtuk, nagyon boldogító és relaxáló élmény, roppant kedves és rugalmas kapitánnyal 🙂 nagyon köszi „

Bea Biro (2018. szeptember 9.)

Mit tartalmaz az ár?

 1. Bérleti díj (1-5 Fő) 
 2. AJÁNDÉK PEZSGŐ!
 3. Üzemanyag
 4. Szakképzett személyzet
 5. Kikötői díj
 6. Ingyenes parkolás
 7. Biztosítás
 8. Védőfelszerelések
 9. Vízisportszerek
 10. Rugalmas lemondás

Árak:

 • Kis kör :29.900.- Ft (kb. fél óra)
 • Nagy kör: 44.900.- Ft (kb. 1óra)
 • Kláris Kikötő: +10.000.- Ft
 • Várakozás +10.000.- Ft / óra
 • Hosszabbítás: 20.000.- Ft / fél óra
 • Esti felár (19.00 után ): + 5.000.- Ft

Te választod!

 1. Időpont
 2. Program
 3. Társaság
 4. Alkalom
 5. Útvonal
 6. Kikötő
 7. Étel, Ital
 8. Dekoráció
 9. Zene

„ Fantasztikus születésnapi ajándék volt a feleségem számára 🙂 köszönjük az élményt”

István Pandur ( 2018. szeptember 12.)

 

Indulás / Érkezés

Prestige Yacht Club Marina Part

1138 Budapest, Meder u.9.    

 

“Kedves, elővigyázatos sofőr és szépen karbantartott motorcsónak! Kellemes hangulat a Dunán  Kind, careful driver and well maintained motorboat! Pleasant mood on Danube ;)”Ani Ta

error: Védett tartalom