+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Ajándékutalványok

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!  Motorcsónakázás ajándékba!

Ajándékozz élményt!

 

AjándékutalványokÉlményajándék Szeretteidnek minden alkalomra! A legjobb választás!

Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod, hogy  mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak? Különlegessé tennéd a legény, vagy lány búcsút, amit szervezel, születésnapi, vagy karácsonyi ajándékon töröd a fejed ? Megtaláltad a megoldást! Ajándékutalvány motorcsónakázásra!

Az élményajándékkal egy olyan felejthetetlen időtöltést adhatsz, amely nem csak az adott napot aranyozza be, de általa feltöltődünk, sokáig emlékezni fogunk rá! 

Születésnapra, névnapra, diplomaosztóra, esküvőre, lánykérésre, házassági évfordulóra, nőnapra, Valentin-napra ajándékozz életre szóló, valódi élményt ajándékutalvány formájában!

Céges ajándékutalvány: Ajándékutalványainkkal cége jutalmazhatja dolgozóit, partnereit így köszönve meg munkájukat. Másik lehetőségként az utalvány csatolható ösztönzőként egy-egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolható nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is különböző céges rendezvényeken.  Lepje meg Cégének munkatársait egy nem mindennapi programmal. 

Az ajándékutalványt e-mail-ben, vagy postán küldjük, de személyes átvételre is  lehetőség van! Az ajándékutalványok előzetes időpont egyeztetést követően 1 évig  felhasználhatóak. Az ajándékutalvány szólhat 1 vagy több személynek is. Az élményajándék tartalmát Ti határozzátok meg és azt személyre szabva készítjük el.

Ajándékutalványok