A tökéletes ajándék!

 

Ajándékozz élményt minden alkalomra!

Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod, hogy mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak születésnapjára?  A tökéletes ajándékon töröd a fejed? Megtaláltad! Motorcsónakos élményhajózás kapitánnyal! Legyen az születésnap, névnap, dipmlomaosztó, nászajándék, vagy egyszerűen csak örömet szereznél Valakinek, aki igazán fontos számodra. Az élményajándék tökéletes választás!

Lehetőség van a hajó születésnapi, vagy az alkalomnak megfelelő feliratokkal, lufikkal való feldíszítésére is, de kérhetsz virágot, pezsgőt, hidegtálat, vagy a kedvenc italodat. Mi mindenről gondoskodunk, hogy az élmény igazán különleges legyen. Válassz kedved szerint exkluzív élményprogramjaink közül és tedd felejthetetlenné az ünnepet! Mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk! Minden alkalom más, minden Szeretted a legjobbat érdemli!

Cégeknek

Ajándékutalvánnyal cége jutalmazhatja dolgozóit, partnereit így köszönve meg munkájukat. Másik lehetőségként az utalvány csatolható ösztönzőként egy-egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolható nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is különböző céges rendezvényeken. Lepje meg Cégének munkatársait egy  nem mindennapi programmal.

Hogyan kaphatom meg az utalványt, meddig érvényes, mennyibe kerül?

Az ajándékutalványt az összeg kiegyenlítését követően e-mailben, vagy postán küldjük el, de személyes átvételre is lehetőség van kikötői irodánkban. Az utalványok az aktuális évben szezon végéig érvényesek (2022.10.01.). A felhasználáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Az utalvány két személyre szól, de felár ellenében kiegészíthető további személyekkel is.

Az utalványt mindig a kért névre szólóan, személyre szabva készítjük el. Kérhetsz egyedi feliratot, üzenetet, idézetet is.

Az ajándékutalvány ára a kiválasztott programatól függ.

Választható programok:

  • Fél órás motorcsónakázás nappal: 40.000.- Ft
  • Egy  órás városnézés Budapesten nappal: 65.000.- Ft
  • Egy órás városnézés naplementében, vagy este: 75.000.- Ft
  • Egy órás  kirándulás Szenetendrére nappal: 65.000.- Ft

Foglalás menete:

1. Kiválasztod a programot 

2. E-mailen elküldöd, hogy mit írjunk az utalványra ( név, rövid személyes üzenet)

3. Átutalod a program árát

4. E-mailen küldjük a kinyomtatható ajándékutalványt akár még aznap!

„ Fantasztikus születésnapi ajándék volt a feleségem számára 🙂 köszönjük az élményt”

István Pandur ( 2018. szeptember 12.)