+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 [email protected]

 

A tökéletes ajándék!

29.900.- Ft-tól    

Ajándékozz élményt minden alkalomra!

Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod, hogy mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak? Különlegessé tennéd a legény, vagy lánybúcsút, amit szervezel, születésnapi, A legjobb ajándékon töröd a fejed? Megtaláltad! 

Legyen az születésnap, névnap, dipmlomaosztó, nászajándék, vagy egyszerűen csak örömet szereznél Valakinek, aki igazán fontos számodra. Az élményajándék tökéletes választás!

Legyen egyedi! Lehetőség van a hajó születésnapi, vagy az alkalomnak megfelelő feliratokkal, lufikkal való feldíszítésére is, de kérhetsz virágot, pezsgőt, hidegtálat, vagy a kedvenc italodat. Mi mindenről gondoskodunk, hogy az élmény igazán különleges legyen.

Az utalvány tartalma lehet bármelyik hajós programunk, hiszen mindent egyedi igények szerint alakítun ki! Válassz kedved szerint exkluzív élményprogramjaink közül és tedd felejthetetlenné az ünnepet!  Mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk! Minden alkalom más,  minden Szeretted a legjobbat érdemli!

Cégeknek

Ajándékutalványainkkal cége jutalmazhatja dolgozóit, partnereit így köszönve meg munkájukat.

Másik lehetőségként az utalvány csatolható ösztönzőként egy-egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolható nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is különböző céges rendezvényeken. Lepje meg Cégének munkatársait egy  nem mindennapi programmal.

Hogyan kaphatom meg az utalványt, meddig érvényes, mennyibe kerül?

Az ajándékutalványt e-mailben, vagy postán küldjük el, de személyes átvételre is lehetőség van kikötői irodánkban. Az utalványok a kiállítástól számított 1 évig érvényesek.

A felhasználáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges. Az utalvány szólhat 1 vagy több személynek is, a tartalmát te határozod meg. Az utalványokat személyre szabva készítjük el. Kérhetsz egyedi feliratot, üzenetet, idézetet is, amelyet az utalványra írunk, hogy az ajándék igazán személyes és egyedi legyen!

Az ajándékutalvány ára a kiválasztott programatól függ. Válogass kedvedre!

 

„Nagyon jól éreztük magunkat ! A csodálatos Budapest egy másik perspektívából ,baráti körben , rendkívül kedves kapitánnyal. Köszönjuk szépen, nagyon nagy élmény volt !” Tünde Marosits ( 2019. április 28.)

Mit tartalmaz az ár?

 1. Bérleti díj (1-5 Fő) 
 2. AJÁNDÉK PEZSGŐ!
 3. Üzemanyag
 4. Szakképzett személyzet
 5. Kikötői díj
 6. Ingyenes parkolás
 7. Biztosítás
 8. Védőfelszerelések
 9. Vízisportszerek
 10. Rugalmas lemondás

Árak:

 • Kis kör : 29.900.- Ft (kb. fél óra)
 • Nagy kör: 44.900.- Ft (kb. 1óra)
 • Kláris Kikötő: +10.000.- Ft
 • Várakozás +10.000.- Ft / óra
 • Hosszabbítás: 20.000.- Ft / fél óra
 • Esti felár (19.00 után ): + 5.000.- Ft

Te választod!

 1. Időpont
 2. Program
 3. Társaság
 4. Alkalom
 5. Útvonal
 6. Kikötő
 7. Étel, Ital
 8. Dekoráció
 9. Zene

„ Fantasztikus születésnapi ajándék volt a feleségem számára 🙂 köszönjük az élményt”

István Pandur ( 2018. szeptember 12.)

 

Indulás / Érkezés

Prestige Yacht Club Marina Part

1138 Budapest, Meder u.9.    

 

“Kedves, elővigyázatos sofőr és szépen karbantartott motorcsónak! Kellemes hangulat a Dunán  Kind, careful driver and well maintained motorboat! Pleasant mood on Danube ;)”Ani Ta

error: Védett tartalom