+36 30 585 0649 +36 30 585 0649 [email protected]

 

A tökéletes ajándék!

29.900.- Ft-tól    

Ajándékozz élményt minden alkalomra!

Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod, hogy mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak születésnapjára?  A tökéletes ajándékon töröd a fejed? Megtaláltad! Motorcsónakos élményhajózás kapitánnyal!

Legyen az születésnap, névnap, dipmlomaosztó, nászajándék, vagy egyszerűen csak örömet szereznél Valakinek, aki igazán fontos számodra. Az élményajándék tökéletes választás!

Lehetőség van a hajó születésnapi, vagy az alkalomnak megfelelő feliratokkal, lufikkal való feldíszítésére is, de kérhetsz virágot, pezsgőt, hidegtálat, vagy a kedvenc italodat. Mi mindenről gondoskodunk, hogy az élmény igazán különleges legyen.

Az utalvány tartalma lehet bármelyik hajós programunk, hiszen mindent egyedi igények szerint alakítunk ki! Válassz kedved szerint exkluzív élményprogramjaink közül és tedd felejthetetlenné az ünnepet! Mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk! Minden alkalom más, minden Szeretted a legjobbat érdemli

A foglalás menete:

1. Kiválasztod a programot ( pl. Budapesti városnézés naplementében)

2. E-mailen vagy, telefonon elmondod, hogy mit írjunk az utalványra ( név, rövid személyes üzenet)

3. Átutalod a program árát

4. E-mailen küldjük a kinyomtatható ajándékutalványt.

Ilyen egyszerű!

Cégeknek

Ajándékutalvánnyal cége jutalmazhatja dolgozóit, partnereit így köszönve meg munkájukat. Másik lehetőségként az utalvány csatolható ösztönzőként egy-egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolható nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is különböző céges rendezvényeken. Lepje meg Cégének munkatársait egy  nem mindennapi programmal.

Hogyan kaphatom meg az utalványt, meddig érvényes, mennyibe kerül?

Az ajándékutalványt az összeg kiegyenlítését követően e-mailben, vagy postán küldjük el, de személyes átvételre is lehetőség van kikötői irodánkban. Az utalvány a kiállítástól számított 1 évig érvényes. A felhasználáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Az utalvány szólhat egy vagy több személynek is, a tartalmát te határozod meg, mert mindig  személyre szabva készítjük el. Kérhetsz egyedi feliratot, üzenetet, idézetet is.

Az ajándékutalvány ára a kiválasztott programatól függ. Válogass kedvedre!

„Nagyon jól éreztük magunkat ! A csodálatos Budapest egy másik perspektívából ,baráti körben , rendkívül kedves kapitánnyal. Köszönjuk szépen, nagyon nagy élmény volt !” Tünde Marosits ( 2019. április 28.)

„ Fantasztikus születésnapi ajándék volt a feleségem számára 🙂 köszönjük az élményt”

István Pandur ( 2018. szeptember 12.)

 

Indulás / Érkezés

Prestige Yacht Club Marina Part

1138 Budapest, Meder u.9.    

 

“Kedves, elővigyázatos sofőr és szépen karbantartott motorcsónak! Kellemes hangulat a Dunán  Kind, careful driver and well maintained motorboat! Pleasant mood on Danube ;)”Ani Ta

error: Védett tartalom