Ajándékozz élményt!

Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod, hogy mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak? A tökéletes  születésnapi ajándékon töröd a fejed? Megtaláltad! Legyen az születésnap, névnap, dipmlomaosztó, nászajándék, vagy egyszerűen csak örömet szereznél Valakinek, aki igazán fontos számodra. Az élményajándék tökéletes választás!

Lehetőség van a hajó születésnapi, vagy az alkalomnak megfelelő feliratokkal, lufikkal való feldíszítésére is, de kérhetsz virágot, pezsgőt, hidegtálat, vagy a kedvenc italodat. Mi mindenről gondoskodunk, hogy az élmény igazán különleges legyen. Válassz kedved szerint exkluzív élményprogramjaink közül és tedd felejthetetlenné az ünnepet! Mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk! Minden alkalom más, és Szeretted a legjobbat érdemli! 

Hogyan kaphatom meg az utalványt, meddig érvényes, mennyibe kerül? Az ajándékutalványt  a kiválasztott program árának  kiegyenlítését követően e-mailben, vagy postán küldjük el. Az utalványok az aktuális évben szezon végéig érvényesek. A felhasználáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges. Az utalvány két főre szól, de felár ellenében kiegészíthető további személyekkel is. Az utalványt mindig a kért névre szólóan, készítjük el. Kérhetsz egyedi feliratot, üzenetet, idézetet is.

 

Hogyan kapom meg az utalványt? 

1. Kiválasztod a programot 

2. Megjrod, hogy mit írjunk az utalványra ( név, rövid személyes üzenet )

3. Átutalod a program árát

4. E-mailen küldjük a kinyomtatható ajándékutalványt akár még aznap!

Ilyen egyszerű!

error: Védett tartalom