+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 info@motorcsonakazasadunan.hu

Ajándékutalványok

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!  Motorcsónakázás ajándékba!

Élményajándék minden alkalomra! A legjobb választás! Ajándékozz valódi élményt Szeretteidnek!

Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod, hogy  mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak? Különlegessé tennéd a legény, vagy lány búcsút, amit szervezel, születésnapi, vagy karácsonyi ajándékon töröd a fejed? Megtaláltad a megoldást! Az élményajándékkal egy olyan felejthetetlen időtöltést adhatsz, amely nem csak az adott napot aranyozza be, de általa feltöltődünk, sokáig kitart a jókedvünk és a mosoly az arcunkon.

Születésnapra, névnapra, diplomaosztóra, esküvőre, lánykérésre, házassági évfordulóra, legény-és lánybúcsúra ajándékozz életre szóló, valódi élményt!

Céges ajándékutalvány: Ajándékutalványainkkal cége jutalmazhatja dolgozóit, partnereit így köszönve meg munkájukat. Másik lehetőségként az utalvány csatolható ösztönzőként egy-egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolható nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is különböző céges rendezvényeken.  Lepje meg Cégének munkatársait egy nem mindennapi programmal. A siker garantáltan nem marad el!

Az ajándékutalványt e-mail-ben, vagy postán küldjük, de személyes átvételre is  lehetőség van! Az ajándékutalványok előzetes időpont egyeztetést követően az egész szezonban  felhasználhatóak. Az ajándékutalvány szólhat 1 vagy több személynek is. Az élményajándék tartalmát Ti határozzátok meg és azt személyre szabva készítjük el.