+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Vízi sportok, Strandolás 

 

Vízi sportok 

Vízi sportok, StrandolásAjándék vízi síelés, vagy fánkozás.

Gyere velünk egy igazi adrenalin túrára,! Bérelj motorcsónakot és száguldj velünk a dunai habokban!  Vízi sportok + motorcsónakázás = Felejthetetlen kaland! A vízi sportszerek használatát ajándékba adjuk. Velünk ez is lehetséges! Legyél akár kezdő, vagy haladó kalandor, ezt a programot garantáltan nem fogod megbánni. 

A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok kipróbálására is (vízisí, wakeboard, vízi fánk, tube ). A Római parttól északra a Szentendrei sziget melletti területen a vízi sportok szerelemesei hódolhatnak szenvedélyüknek. Sokan nem tudják, hogy a víz minősége és a Duna ezen szakaszainak adottságai kiváló lehetőséget biztosítanak a strandolásra is, ezen a szakaszon számtalan gyönyörű kikötésre alkalmas tisztás is található. Az extrém sportok szerelmeseinek itt igazán aktív, vidám és élmény dús programban lehet részük.

Mi is ez a fánkozás? Most ne a finom édességre gondoljunk, bár az élmény szintén különlegesen édes és nagyszerű. A vízi fánk, vagy water tube gyakorlatilag egy hatalmas felfújható sporteszköz, amelyet egy megfelelően erős motorcsónak húz és annak hullámain ugratva halad előre és száguld a hullámok hátán! Az extrém élmény közben a lehető legjobban érezhetjük a vizet, hisz néhány centiméterre suhanunk el felette. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné. A fánkozás életre szóló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A bátrabbak választhatják a sportosabb egyszemélyes kivitelű fánkot, a gyermekek, vagy kevésbé merészek a kétszemélyes, kanapészerű fánkból élhetik át ezt az élményt, miközben hátradőlve egy kényelmes fotelben érezhetik magukat. A fánkon térdelhetünk, fekhetünk, vagy ülhetünk is. Ez lesz életed kalandja, erről biztosítunk! Gyertek, próbáljátok ki ezt a különleges kalandot a vízen. Felejthetetlen élmény a hullámok hátán! Az élményt érdemes megörökíteni, a programról kérésre videó felvételt vagy fényképeket készítünk. 

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Vízi sportok és fürdőzés a Dunán!

 •  Ár: 85.800.- Ft / 284- Eur / 2 óra
  • Létszám: max.4 Fő / hajó
  • Időtartam: kb.120 perc
  • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club  

Strandolás

Vízi sportok, StrandolásGyere velünk egy felejthetetlen, hűsítő nyári programra!

Budapesthez közel, Dunakeszin található a Duna magyarországi szakaszának talán legszebb természetes vizű strandja, amely remek fürdőzési és vízi sportolási  lehetőségeket kínál.  Szabadstrand 250 m hosszú, kavicsos partszakaszával, gyönyörűen kiépített sétányaival, kerékpárúttal, számtalan vendéglővel, büfével várja a vendégeit.  Ezen gyönyörű és folyamatosan fejlődő partszakaszon néhány éve valóra vált egy régi álom és a part mára az egyik legkomplettebb élményt nyújtja a víz, a napfény és a hajózás szerelmeseinek.

Válassz egy kikötésre alkalmas csodálatos tisztást és partszakaszt és mártózz meg a dunai habokban. El sem hiszed, hogy milyen vadregényes és különleges programban lesz részed!

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Privát motorcsónak bérlés és fürdőzés a Dunán! 

60 perces motorcsónakázás: 

 • Ár: 42.900.- Ft / 142.- Eur /  óra
 • Létszám: 5 -6 Fő / hajó
 • Időtartam: kb.60 perc
 • Várakozás: 8.900.- Ft / óra
 • Indulás és érkezés: Prestige Yacht Club
Vízi sportok, Strandolás