Dunakanyar és Visegrád motorcsónakkal 

149.900.-Ft / kb. 3 óra  

Különleges hajózásra hívunk a Dunakanyar legszebb városába Visegrádra. Motorcsónakos élményhajózásunk felejthetetlen nyári programot garantál! Budapestről indulunk és ugyanide érkezünk vissza.  

A folyó és a hegyek gyönyörű találkozásánál találjuk a magyar középkor egyik legfontosabb települését, Visegrádot, a volt királyi palotával, a Fellegvár vár kilátójából csodálatos panoráma nyílik a kanyargó Dunára. Készítsetek lélegzetelállító fotókat a tájról. Tegyetek egy sétát a Duna-parti sétányon, ebédeljetek egy hangulatos vízparti étteremben. A programszervezésben örömmel segítünk. A kikötési lehetőségekről előzetesen tájékozódni szükséges.

Kirándulásunk során felfelé a nagy ágon elhaladunk Dunakeszi, Göd, Sződliget mellet, ahol megcsodálhatjuk a homokpartokat, elérjük Vácot. Látni fogjuk Kismarost, Nagymarost, majd a kisoroszi szigetcsúcsot.

Visszafelé a Szentendrei–Dunaágon hajózva látni fogjuk Dunabogdányt, Tahitótfalut, Szentendrét, majd a Római part mellett haladva visszaérünk Budapestre. Gyere, nézd meg velünk ezeket a gyönyörű helyeket a Dunáról egy motorcsónak fedélzetéről. 

A hajóút oda-vissza kb.3 órát vesz igénybe, de természetesen, ha a vízállás is megengedi  ki tudunk kötni Visegrádon és megvárjuk, amíg felfedezed a várost, megebédelsz, kirándulsz és akkor indulunk vissza Budapestre, amikor Te szeretnéd!

.

 

 Mit tartalmaz az ár?

 1. Bérleti díj (1-5 Fő) 
 2. Ajándék pezsgő!
 3. Üzemanyag
 4. Szakképzett kapitány
 5. Kikötői díj
 6. Ingyenes parkolás
 7. Biztosítás
 8. Védőfelszerelés
 9. Vízisportszerek
 10. Rugalmas lemondás
 Árak

Bp- Visegrád- Bp

149.900.- Ft / kb. 3 óra / hajó / 5 Főig

Az ár a kikötést és a várakozást nem tartalmazza.

 

 • Várakozás: 20.000.- Ft / óra
 • Esti felár: 18.00-21.00 között: + 10.000.- Ft / óra
 • Kikötői díjak  felár ellenében, előzetes egyeztetés alapján.

 

Te választod! I
 1. Időpont
 2. Program
 3. Társaság
 4. Alkalom
 5. Útvonal
 6. Kikötő
 7. Étel, Ital
 8. Dekoráció
 9. Zene
 10. Fotó, Videó  

 

error: Védett tartalom