+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Kis-Duna 

 

A zsilipelés élményével!  

Kis-DunaAmikor a természet és a víz harmóniája Téged is elvarázsol!

Ha a száguldás helyett inkább a természet értékeit csodálnád és pörgés helyett a romantikát és a vadregényes tájat választanád, akkor Neked a Kis Duna a legjobb választás. Tudnod kell, hogy a Ráckevei Duna-ágon nem tudunk olyan gyorsan haladni, mint a Nagy-Dunán, mert a maximális megengedett sebesség 15  km/óra. Kis-Dunai indulás esetén Budapesti kikötőnkből történő kiszállás díját is felszámoljuk, ezt ajánlatunkban külön feltüntetjük. Programjainkra egyedi, kedvezményes ajánlatot adunk. Kis-Dunai hajózás esetén alkalmazkodnunk kell a  Kvassay zsilip menetrendjéhez, amely 4 óránkét üzemel,  ezért a minimális bérleti idő 5 óra, de az élmény mindenért kárpótol majd!

 Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!  A Ráckevei-Duna ág felfedezése motorcsónakkal

 

Kis-DunaPesterzsébet: Különleges, közvetlen vízparti rendezvényhelyszínt keresel, ahol motorcsónakkal is kiköthetsz ? Mi tudunk egyet!  A Vak Varjú Csónak Ház Étterem a tavalyi évben nyitotta meg kapuit a Gubacsi híd lábánál. Vadregényes környezetben épült komplexum, az új gyógyfürdő szomszédságában, amely vízparti elhelyezkedésének köszönhetően ideális a hajós programokkal kombinált céges rendezvények,  esküvők, esküvői fotózások lebonyolítására. 

Referenciáink: Citroen Hungária céges csapatépítő rendezvény és Budapest Party Service -Barátok közt esküvői fotózás.

Szigetszentmiklós:  Európa második legnagyobb úszólápját itt  találjuk. A Ráckevei-Duna ág egyedülálló természetvédelmi értéket testközelből a helyi tanösvényen tanulmányozhatjátok.Az utazás során a vízen még jó néhány ilyen úszószigetet láthatunk gazdag élővilággal és a parton hangulatos vízparti házakkal.

Ráckeve: Egy különleges egész napos hajókirándulás során megcsodálhatjátok ennek a gyönyörű Duna-parti kisvárosnak számtalan kincsét, úgy mint a Savoyai Kastélyt, Hajómalmot,  Árpád hidat és a Kilátót is.  Szerdán és szombaton az egyedülálló ráckevei vízi piacot is meglátogatjuk., vagy kiköthetünk az Aqualand élményfürdő közelében is és folytathatjátok a programot egy egész napos strandolással. A programokra előzetes egyeztetés szükséges! 

  • Ár: Egyedi árajánlat alapján
  • Létszám: 5 -6  Fő / hajó
  • Időtartam min.5óra