+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 info@motorcsonakazasadunan.hu

Kis-Duna – zsilipeléssel

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! –  A Ráckevei-Dunaág felfedezése motorcsónakkal

Kis-DunaAmikor a természet és a víz harmóniája Téged is elvarázsol!

Ha a száguldás helyett inkább a természet értékeit csodálnád és pörgés helyett a romantikát és a vadregényes tájat választanád, akkor Neked a Kis Duna a legjobb választás.

Tudnod kell, hogy a Ráckevei Duna-ágon nem tudunk olyan gyorsan haladni, mint a Nagy-Dunán, mert a maximális megengedett sebesség 15  km/óra. Kis-Dunai indulás esetén Budapesti kikötőnkből történő kiszállás díját is felszámoljuk, ezt ajánlatunkban külön feltüntetjük, Programjainkra egyedi ajánlatot adunk. Kis-Dunai hajózás esetén alkalmazkodnunk kell a  Kvassay zsilip menetrendjéhez, amely 4 óránkét üzemel, de az élmény mindenért kárpótol majd! 

 

 

Különleges, közvetlen vízparti rendezvényhelyszínt keresel? Mi tudunk egyet!  A tavalyi évben nyílt egy hely a Gubacsi híd lábánál, Pesterzsébeten, ez a Vak Varjú Csónak Ház Étterem, amely saját vízparttal és motorcsónak kikötővel rendelkezik. Vadregényes környezetben épült komplexum, az új gyógyfürdő szomszédságában.  Vízparti elhelyezkedésének köszönhetően ez a helyszín ideális a hajós programokkal kombinált céges rendezvények és esküvők, esküvői fotózások  lebonyolítására.

Referenciáink a Kis-Dunán: Citroen Hungária céges cspatépítő rendezvény és Barátok közt Esküvő Classic Magazin fotózás

További lehetőségek a Kis-Dunán:  Szigetszentmiklós:   Európa második legnagyobb úszólápját itt  találjuk. A Ráckevei-Duna ág egyedülálló természetvédelmi értéket testközelből a helyi tanösvényen tanulmányozhatjátok.Az utazás során a vízen még jó néhány ilyen úszószigetet láthatunk gazdag élővilággal és a parton hangulatos vízparti házakkal.

Ráckeve: Egy különleges egész napos hajókirándulás során megcsodálhatjátok ennek a gyönyörű Duna-parti kisvárosnak számtalan kincsét, úgy mint a Savoyai Kastélyt, Hajómalmot,  Árpád hidat és a Kilátót is.  Szerdán és szombaton az egyedülálló ráckevei vízi piacot is meglátogatjuk., vagy kiköthetünk az Aqualand élményfürdő közelében is és folytathatjátok a programot egy egész napos strandolással. A programokra előzetes egyeztetés szükséges!

 

  • Ár: Egyedi árajánlat alapján
  • Létszám: max. 5 Fő / hajó
  • Időtartam min.5óra
  • Indulás és érkezés: Kláris hajó