+36 30 585 0649 +36 30 585 0649 [email protected]

 

Motorcsónak bérlés kapitánnyal

Fél, vagy egész napra

Egy tökéletes nap!

Nem elégszel meg a rövidebb programokkal? Egész napos hajókirándulást tervezel? Erre is van lehetőség. Béreld ki a motorcsónakot kapitányunkkal fél, vagy egész napra! Tervezd meg az útvonalat és a programot, úgy ahogyan szeretnéd, mi pedig – a lehetőségekhez képest – megvalósítjuk neked. Minden úgy lesz, ahogyan elképzeled.

A hajózás során igény szerint megállhatunk fürödni, napozni egy romantikus öbölben, vagy kipróbálhatod a vízi sportokat ( vítisí, fánk), de tervezhetsz városnézést Szentendrén, Visegrádon de akár kiköthetünk ebédelni, vagy vacsorázni egy hangulatos Duna-parti kisvendéglőben is.  A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!…

Budapest, Római part, Szentendre, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Nagymaros, Dunakeszi, Gödi Kalandpark, Sződliget, Vác mind-mind elérhető helyszín motorcsónakkal. 

A kikötési lehetőségekről előzetesen egyeztetni szükséges.

Számos vízparti éttermet is tudunk javasolni számodra. Éttermek a Duna parton!  Rozmaring Étterem -Óbuda, Csónakház Étterem és Fellini Kultúrbisztró – Római part, A 38 hajó – Buda, Vouge Étteremhajó – Kláris Kikötőnél, Holdudvar – Margit sziget, Zöld kagyló – Luppa sziget, Görög Kancsó, Trattoria Cardinale Étterem – Szentendre, Forgó Étterem – Dunabogdány, Csurgó étterem, Part Cafe – Dunakeszi, Hydra Terasz – Sződliget

Indulás/ Érkezés: A fél és egész napos programoknál az indulás és a visszaérkezés helyszíne a Prestige Kikötő.

 

  

Árak: 

Az árak a fél és teljes nappos bérléseknél  az üzemanyagot és a kikötői díjakat nem tartalmazzák, de magukban foglalják  a szakképzett személyzetet, a biztosítást, a védő és sportfelszereléseket .

 

  • Fél nap (kb. 4 óra): 129.000.- Ft + üzemanyag

  • Egész nap (kb.6 óra): 199.000.- Ft + üzemanyag

Létszám:

5 Fő / motorcsónak. Nagyobb létszám esetén egyszerre több motorcsónakot, vagy 30 főig sétahajót biztosítunk.  

“Egész más a város a vízről :)) Nagyon szuper élmény volt, köszönjük!!!”

Agnes Herzog

“Kedves, elővigyázatos sofőr és szépen karbantartott motorcsónak!
Kellemes hangulat a Dunán 😉
Kind, careful driver and well maintained motorboat! Pleasant mood on Danube ;)”

Ani Ta

“Kifogástalan minőség és személyzet. Szuper élmény,ajánlom mindenkinek!!!”

Sophie Lukovich

“Fantasztikus élmény volt! A legjobb csapat, remélem, hogy még találkozunk! :)”

Pázmándi Szilvia

„Életem egyik legjobb élménye volt.. csodálatos Budapest, nagyon igényes szép hajó kedves udvarias kapitánnyal! Próbáljátok ki😀 „

Molnár Csilla (2019. április 4.)

„Sok mindenről és sok helyről láttam már a várost. Eddig a legszebb volt idáig a vízről motorcsónakkal! AZ ILYET LÁTNI KELL!!!Este a város gyönyörű!!Egy kedves, barátságos, vezetni jól tudó kapitánnyal biztonságban éreztem magam!!Csak ajánlani tudom !!!!Még egyszer köszönöm az élményt” Lólé Tünde ( 2018. szeptember 1.)
„Felejthetetlen élmény az esti Budapest, és persze a szuper motorcsónakozás😍 Külön köszönet a kapitányunknak, hogy derűs türelemmel viselt el 5 nőt a fedélzetén🙏🏻😁 „

Krisztina Mertz” (2019. július 19.)

“Szuper csapat és csónak, kedves, segítőkész emberek”. Asharti Szabó Andrea ( 2018. július 8.)
„ Kényelmes, szép, tiszta motorcsónak, kedves kapitány. Sok nevezetességet lehet látni egyszerre. Mindenkinek ajánlom hatalmas élmény motorcsónakázni! 🙂 Ez az élmény semmivel nem pótolható. Mindenkinek ki kell próbálnia. Nagyon szépen köszönjük a nyereményt!” Sarkadi Csilla (2019. július 6.)
„Szuper szervezés, fantasztikus élmény, kedves kapitány, csak ajánlani tudom! 😊Remek szülinapi meglepetés! 🎁 Biztosan jövünk máskor is! 🤗”

Györgyi Fáskerti  (2019.május 25.)

„Nagyon jól éreztük magunkat ! A csodálatos Budapest egy másik perspektívából ,baráti körben , rendkívül kedves kapitánnyal 🙂 Köszönjuk szépen , nagyon nagy élmény volt !”

Tünde Marosits ( 2019. április 28.)

„zseniális volt, imádtuk, nagyon boldogító és relaxáló élmény, roppant kedves és rugalmas kapitánnyal 🙂 nagyon köszi „

Bea Biro (2018. szeptember 9.)

error: Védett tartalom