Motorcsónak bérlés kapitánnyal

Egy tökéletes nap…

Nem elégszel meg a rövidebb programokkal? Egész napos hajókirándulást tervezel? Erre is van lehetőség. Béreld ki a motorcsónakot kapitányunkkal fél, vagy egész napra! Tervezd meg az útvonalat és a programot, úgy ahogyan szeretnéd, mi pedig – a lehetőségekhez képest – megvalósítjuk neked. Minden úgy lesz, ahogyan elképzeled.

A hajózás során igény szerint megállhatunk fürödni, napozni egy romantikus öbölben, vagy kipróbálhatod a vízi sportokat ( vítisí, fánk), de tervezhetsz városnézést Szentendrén, Visegrádon de akár kiköthetünk ebédelni, vagy vacsorázni egy hangulatos Duna-parti kisvendéglőben is.  A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!…

Budapest, Római part, Szentendre, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Nagymaros, Dunakeszi, Gödi Kalandpark, Sződliget, Vác mind-mind elérhető helyszín motorcsónakkal. 

A kikötési lehetőségekről előzetesen egyeztetni szükséges.

Számos vízparti éttermet is tudunk javasolni számodra. Éttermek a Duna parton!  Rozmaring Étterem -Óbuda, Csónakház Étterem és Fellini Kultúrbisztró – Római part, A 38 hajó – Buda, Vouge Étteremhajó – Kláris Kikötőnél, Holdudvar – Margit sziget, Zöld kagyló – Luppa sziget, Görög Kancsó, Trattoria Cardinale Étterem – Szentendre, Forgó Étterem – Dunabogdány, Csurgó étterem, Part Cafe – Dunakeszi, Hydra Terasz – Sződliget

Indulás/ Érkezés: A fél és egész napos programoknál az indulás és a visszaérkezés helyszíne a Prestige Kikötő.

 

  

Árak: 

Az árak a fél és teljes nappos bérléseknél  az üzemanyagot és a kikötői díjakat nem tartalmazzák, de magukban foglalják  a szakképzett személyzetet, a biztosítást, a védő és sportfelszereléseket .

Fél nap (kb. 4 óra): 129.000.- Ft + üzemanyag

Egész nap (kb.6 óra): 199.000.- Ft + üzemanyag

Létszám:

5 Fő / motorcsónak. Nagyobb létszám esetén egyszerre több motorcsónakot, vagy 30 főig sétahajót biztosítunk.  

error: Védett tartalom