Születésnap

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! – Élményhajózás ajándékba!

ÉLMÉNYAJÁNDÉK SZÜLETÉSNAPRA

 

Eleged van a sablonos ajándékokból, nem tudod, hogy mivel lephetnéd meg Családodat, Barátaidat, Kedvesedet születésnapjára? Mi tudjuk a megoldást. Ajándékozz élményt, amely örökre megmarad!

 A leghatásosabb, ha ezt a születésnapi ajándékot meglepetésként adod. Hozd el az Ünnepelt személyt hozzánk úgy, hogy ő nem is tud róla, hová indultok. A kikötőben pedig egy feldíszített, hófehér luxus motorcsónak vár Benneteket, egy jégbe hűtött pezsgő és kapitányunk társaságában… Igen, jól gondolod, a hatás garantáltan nem fog elmaradni.

A budapesti motorcsónakázás programot nem csak meglepetésként, hanem ajándékutalvány formájában is adhatod. Add át az ajándékot, azon a napon, amikor ünnepeltek egy szép utalvány formájában és a megajándékozott Személy eldöntheti, hogy mikor szeretné igénybe venni az utazást. Az ajándékutalványok előzetes időpont egyeztetést követően egész szezonban beválthatóak.

Élményhajózásunkat rendelheted 1, vagy 2 órára is. Az úti cél lehet Budapest, vagy Szentendre.

Születésnapi megrendelés esetén a pezsgő a mi ajándékunk az Ünnepeltnek!

Motorcsónakázás Budapesten felejthetetlen élmény és ajándék Mindenki számára. A hajózás során a fedélzeten  vendégeinknek nincs más dolga, mint gyönyörködni a  csodálatos panorámában. A motorcsónakból olyan szemszögből láthatod a várost, ahogy még sohasem!

Időpontként választhatod a nappali órákat a ragyogó napsütésben, vagy a naplementét, ahol a színek gyönyörű arany táncot járnak a vízen, és választhatod akár a fényárban úszó kivilágított várost az esti órákban.

Természetesen pezsgő, virágcsokor is rendelhető, és lehetőség van a hajó lufival és egyéb dekorációs tárgyakkal történő feldíszítésére is!