Rendezvényhajó

EGY HAJÓBAN EVEZÜNK!

Ha   TÖBBEN VAGYTOK, MINT 6 FŐ,  mi  akkor is tudjuk a megoldást!

Ajánljuk szíves figyelmetekbe PARTNEREINKET:

  • Nosztalgia sétahajó ( Őszi-téli szezonban, nyáron hétköznap és este ) – max.60 Fő
  • Klára rendezvényhajó ( Egész évben) – max.40 Fő
  • vagy Fanny rendezvényhajó (Egész évben) max. 150 Fő

 

” KETTŐ AZ EGYBEN ” TIPP  !!!!!!!!  🙂

 A hajókról át lehet szállni a motorcsónakra,  így a száguldás, vagy vízi sportok kipróbálása  sem maradhat el.   

                                                                           

Budapesti  városnézés a Dunáról, vagy csapatépítő buli a kollégáikkal, barátokkal, legény, vagy lánybúcsú nem is történhetne jobb helyen, mint  egy hangulatos, romantikus sétahajó fedélzetén.

A városnéző hajókázás estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog.

A hajó a bérleti időszak alatt csak a Tiétek. Nincs összeültetés más utasokkal.

A hajókat a legkülönbözőbb alkalmakra ajánljuk: születésnap, eljegyzés, házassági évforduló, legény és lánybúcsú, buli hajó zenével, DJ-vel, meglepetés party 🙂 , esti városnézés a barátokkal, céges megbeszélések, csapatépítő rendezvények, termékbemutatók, workshopok, meetingek.

A hajók minimum 1 órára bérelhetők, de fél, vagy egész napos programokkal is rendelkezésükre állunk.  Ebéddel, vacsorával, városnézéssel egybekötött kirándulásokat is szervezünk Visegrádra , Szentendrére, Esztergomba stb. A hajózás a Carl Lutz rakpartról indul ( a Margit szigettel szemben) előzetes időpont és program egyeztetést követően.

Budapesti 1 órás városnéző hajózás: A  program aMargit szigettől egészen a Nemzeti színházig terjedő szakaszt érinti. Az utazás során elhaladunk a Gellért hegy előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet miközben átmegyünk a budapesti hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a vízről még szebb látványt nyújtanak.

Természetesen a sétahajó nem olyan sebességgel halad, és egészen más élményt nyújt, mint a motorcsónak, ezért javaslatunk a következő: ” KETTŐ AZ EGYBEN ” TIPP  !!!!!!!!  

 Béreljék ki a sétahajót, ahol együtt van a csapat és béreljék ki hozzá 1 vagy 2 órára a motorcsónakot is! A sétahajóról át lehet szállni a motorcsónakra, majd vissza és így több körben ki lehet próbálni mindkettőt, vagy akár a vízi sportokat is, így a száguldás és a kaland sem marad majd el.

A programokat előzetes egyeztetést követően tudjuk biztosítani a megfelelő Duna szakaszokon

Rendezvényeinkhez technikai hátteret, igény szerint catering szolgáltatást is biztosítunk.

Catering: Motorcsónakázáshoz és rendezvényhajózáshoz előre egyeztetve étel-ital is rendelhető:

Ropogtatnivalók: Sós-édes aprósütemények, pogácsa, Két, vagy több  személyes hidegtálak, Party szendvicsek, snack-ek, különlegességek. Nagy létszám esetén sétahajónkon meleg ételeket is szervírozunk! Svédasztalos menüinket  egyedi elképzeléseknek megfelelően alakítjuk ki.

Italok a megrendelő igényei szerint különböző árkategóriában: Dobozos üdítők / Ásványvíz / Pezsgő/ Kávé/ tea Dobozos sörök, Palackos borok és folyó borok.

Csak mondd el az elképzelésedet és mi megvalósítjuk!