Rendezvényhajó

Ha tösszejön a csapat és  egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi  akkor is tudjuk a megoldást!

 

Csapatunk nem csak motorcsónakázással, hanem sétahajó bérléssel, sétahajózással, rendezvényhajó szolgáltatással is szíves rendelkezésére áll és szeretettel várja kedves utasait!

Egyéni igény alapján szervezett sétahajózás Budapesten, városnézés a Duna belvárosi szakaszán. Városnézés sétahajózással egybekötött vacsorával vagy ebéddel, svédasztalos vagy felszolgált étkezés. Kirándulások a Dunakanyarhoz: Szentendre, Visegrád, Esztergom. Válogasson kedvére!

Nosztalgia rendezvényhajó, ahol együtt van a csapat!

Motorcsónakunk 7 személyes, ennél nagyobb létszám esetén ajánljuk szíves figyelmébe a Nosztalgia rendezvényhajót. 

A sétahajó befogadóképessége  60 Fő és egész évben a Vendégek rendelkezésére áll, mert fűthető belső térrel rendelkezik.( 40 Fő)

Budapesti  városnézés a Dunáról, vagy csapatépítő buli a kollégáikkal, barátokkal nem is történhetne jobb helyen, mint  egy hangulatos, romantikus sétahajó fedélzetén.

A hajó a bérleti időszak alatt csak az Önök rendelkezésére áll. Nincs összeültetés más utasokkal.

A rendezvényhajót a legkülönbözőbb alkalmakra ajánljuk: születésnap, eljegyzés, házassági évforduló, legény és lánybúcsú, buli hajó zenével, DJ-vel, meglepetés party 🙂 , esti városnézés a barátokkal, céges megbeszélések, csapatépítő rendezvények, termékbemutatók, workshopok, meetingek. 

 A hajó minimum 1 órára bérelhető, de fél, vagy egész napos programokkal is rendelkezésükre állunk.  Ebéddel, vacsorával, városnézéssel egybekötött kirándulásokat is szervezünk Visegrádra , Szentendrére, Esztergomba stb. A hajózás a Carl Lutz rakpartról indul ( a Margit szigettel szemben) előzetes időpont és program egyeztetést követően.

Budapesti 1 órás városnéző hajózás: A  program aMargit szigettől egészen a Nemzeti színházig terjedő szakaszt érinti. Az utazás során elhaladunk a Gellért hegy előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet miközben átmegyünk a budapesti hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a vízről még szebb látványt nyújtanak.

A városnéző hajókázás estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog. 

Rendezvényeinkhez technikai hátteret, igény szerint catering szolgáltatást is biztosítunk.

Catering: Motorcsónakázáshoz és rendezvényhajózáshoz előre egyeztetve étel-ital is rendelhető:

Ropogtatnivalók: Sós-édes aprósütemények, pogácsa, Két, vagy több  személyes hidegtálak, Party szendvicsek, snack-ek, különlegességek. Nagy létszám esetén sétahajónkon meleg ételeket is szervírozunk! Svédasztalos menüinket az Önök egyedi elképzeléseinek megfelelően alakítjuk ki.

Italok a megrendelő igényei szerint különböző árkategóriában: Dobozos üdítők / Ásványvíz / Pezsgő/ Kávé/ tea Dobozos sörök, Palackos borok és folyó borok

Ön csak mondja el az elképzelését és mi megvalósítjuk!