+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 [email protected]

Télen – Nyáron!

Romantika, Buli, Városnézés…

Privát hajó 30 főig!

 

Privát hajó egyedi igényekre egész évben!

 

 

Az ideális programot keresed céges, vagy családi eseményhez? Buliznál a barátaiddal egy különleges helyen? Születésnapi meglepetést szervezel?Szeretnéd, ha mindez teljesen zártkörű lenne?

Megtaláltad a megoldást! Ezek a programok nem is történhetnének jobb helyen, mint egy hangulatos sétahajó fedélzeten, ahol csak Ti vagytok és senki más!   

  

Milyen alkalomra?

  • Városnézés Budapesten
  • Hajókirándulás Szentendrére
  • Céges rendezvény
  • Tárgyalás
  • Születésnap
  • Családi esemény
  •  Baráti összejövetel
  • Romantikus randevú, lánykérés
  • Buli kifulladásig  …. 

 

Milyen hajóval utazunk? 

Rendezvényhajónk egy zárt hűthető-fűthető főfedélzettel és két nyitott terasszal rendelkezik, maximum  30 fő befogadására alkalmas. Hajónk nyáron légkondicionált, télen pedig fűthető, ezért egész ávben ideális helyszínt biztosít a hajózáshoz.

A fedélzeten 2 – 3 fős szakképzett személyzet teljesít szolgálatot.

 

Budapesti 1 órás hajózás

Az 1órás hajózás alkalmával a  belvárosi Kláris Kikötőből indulunk,majd a  Margit-szigetet megkerülve haladunk tovább dél felé , elhajózunk a Lánc híd, Budai vár, Erzsébet híd, Gellért hegy, Szabadság híd, Petőfi híd, Bálna terasz,  Rákóczi híd mellett egészen az Új Nemzeti színházig, majd ugyanezen az útvonalon térünk vissza a kikötőbe.

Pest és Buda között ringatózva minden nevezetességet látni fogunk, méghozzá különleges szemszögből. Hidd el, örök élmény marad!

Természetesen a hajót bérelheted, 2 vagy akár több órára is, de az útvonal lehet akár Szentendre is, ebben az esetben a program kb. 3 órát vesz igénybe. 

 

Mint egy házibulin…     

Legyen tánc! 

A hajón  a legmodrnebb beépített fény és hangtechnika vár Benneteket. A zenéket a Ti kéréseitek szerint játszuk, épp úgy mint egy házibulin.

Étel: Sós-édes aprósütemények, pogácsa,  hidegtálak, party szendvicsek, snack-ek, saláták, desszertek előrendelhetők. Közel 20 féle hidegtál és szendvics között válogathatsz!

Ital: A hajó saját hangulatos italbárral rendelkezik. Kérd kedvenc italodat és élvezd a hajózást!

Ha pedig valami igazán különlegeset szeretnél bérelj koktélhajót! Kérésedre képzett bártendert biztosítunk, aki különleges koktélokkal kápráztatja el a társaságot, hogy az élmény igazán felejthetetlen legyen!

Amennyiben születésnapot ünnepeltek 1 üveg pezsgő a mi ajándékunk!

Csak mondd el elképzelésed és mi megvalósítjuk!    

 

  

 

„Szuper élmény volt, nagyon köszönjük! Különleges meglepetés volt a Garfield-os pezsgő, amivel szülinapja alkalmából köszöntötte a kapitány a páromat, és ő is jót nevetett a Garfield-os családi sztorinkon. Felejthetetlen élmény volt!!!! „ Balogné Kasza Krisztina (2019. július 11.)