+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 info@motorcsonakazasadunan.hu

Naplemente túra és Éjszakai hajózás

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!  Éjszaki élményhajózás a Dunán!

Naplemente túra

Naplemente, ÉjszakaAmikor a színek és a fények új életre kelnek

 Budapest az aranyló naplementében lélegzetelállító látvány, különösen a Duna vizéről. Nézd meg Te is egy hófehér nyitott motorcsónak fedélzetéről! Válaszd a napnyugtát élményhajózásod időpontjául. A naplemente szépségét már többször megcsodálhattuk a partról, de ezt az élményt még fokozhatjuk, ha mindezt a vízen ringatózva tesszük. Lenyűgöző látvány, ahogy az ég és a víz szinte összeforr, és a fények visszatükröződnek a vízen. Különös szépsége megihletett már költőket festőket, éld át most Te is, de nem akárhonnan, a Duna közepéről! A különleges fényhatások miatt a naplemente fényeiben lehet a legszebb fényképeket készíteni Budapestről.Bérelj motorcsónakod barátaiddal, családoddal, kedveseddel!  Lánykérésre, randevúra el sem lehet képzelni ennél romantikusabb és különlegesebb környezetet.A Duna vízén hajózva úgy érezheted, hogy a lemenő nap, a hold és a csillagok fénye különleges díszletként csak nektek ragyog.

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Élményhajózás a Dunán, naplementében, vagy a kivilágított városban!

 

Éjszakai hajózás 

Naplemente, ÉjszakaFényárban úszó kivilágított Budapest a Dunáról

Láttad már Budapestet esti fényeiben ragyogva a vízről? Megcsodáltad már ezt a festői szépségű várost a Duna közepéről egy motorcsónakból? Európa egyik legkülönlegesebb fekvésű, városa talán esti fényárban úszva a legszebb.  Győződj meg róla Te is!   Esti és éjszakai motorcsónakázás a kivilágított városban, ez az egyik legkedveltebb program vendégeink körében. Nem véletlenül!   Bérelj motorcsónakot, és csodáld meg éjszakai pompájában a belvárost. A hajóból olyan szemszögből láthatod a várost, ahogy még sohasem! Készítsetek csodálatos fotókat a városról!  Hozd el a barátaidat, alapozzátok meg bulit a hajón, vagy induljatok tőlünk a pesti éjszakába. A zene és a pezsgő sem maradhat el.

Legény – és lánybúcsú, születésnap, meglepetés, vagy csak egy szombat esti beindulás, kezdődjön különlegesen…!

 

  • Ár: 42.900.- Ft / 140.- Eur/ óra
  • Létszám: max.5 Fő / hajó
  • Időtartam: kb.60 perc
  • Indulás és érkezés: Carl Lutz rakpart 29. Kláris hajó, vagy Prestige kikötő