+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 info@motorcsonakazasadunan.hu

Film és videoklip forgatás, fotózás

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! Motorcsónak bérlés kapitánnyal fotózásra, filmezésre!

Filmforgatás, fotózásMotorcsónakunk bérelhető  filmforgatásra, videó készítésre, esküvői forgatására, fotózásra. 

Esküvői fotózásAmennyiben különleges helyszínt kerestek esküvői fotózásotokhoz, akkor tegyétek ezt egy hófehér luxus motorcsónak fedélzetén. Legyen a díszlet a Budai -vár, vagy a vadregényes Kis- Duna.Bármelyiket is választjátok az eredmény magáért beszél majd.

Filmforgatás:Több produkciós irodával is kapcsolatban vagyunk, hófehér exkluzív motorcsónakunk kedvelt “díszlete” különböző filmek és videók romantikus , vagy éppen sportos jeleneteinek.

A hajón belső elrendezésének köszönhetően kényelmesen és biztonságosan tud elhelyezkedni a stáb, mind az operatőr, mind a hangtechnikus kollégák és a szereplők is. A hajón kiképezett platformról drón fel és leszállása is biztosított. Kapitányunk több filmforgatáson, videóklip készítésen is részt vett, rugalmasságával, tapasztalatával segíti a stáb munkáját. Igény szerint a forgatásokhoz búvárbiztosítást is szervezünk.

Referenciáink között szerepel: Paprika Stúdió valóságshow forgatás, Asharti Szabó Andrea Magyarország  image dal forgatása, Szántó Péter GoPro videó bemutató, Barátok közt –  Esküvő Classic Magazin fotózás

  

 Filmforgatás, fotózás

  • Ár: 42.900.- Ft / 140.- Eur / óra 
  • Létszám: max. 5 Fő / hajó
  • Időtartam: kb.60 perc
  • Indulás és érkezés: Carl Lutz rakpart, vagy Prestige kikötő
  • Kérd személyre szabott ajánltunkat!