+36 30 585 0649, +36 70 773 8160 +36 30 585 0649 info@motorcsonakazasadunan.hu

Motorcsónakázás a Dunán

Egy csipetnyi luxus, elérhető áron

Élményhajózás Budapesten

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

Városnézés a Dunáról

Gyönyörködj a lélegzetelállító panorámában!

Romantikus programok

Randevú, Lánykérés, Eljegyzés, Esküvő, Évforduló, Fotózás

Legény-és Lánybúcsú, Születésnap

Privát élményhajózás minden alkalomra!

Esti hajózás

Csodáld meg a fényárban úszó várost naplementében és éjszaka!

Szentendre, Visegrád

Privát hajókirándulások a Dunakanyarba motorcsónakkal

Élményhajózás  

 

Motorcsónakázás Budapesten

Láttad már a Parlamentet, vagy a Budai várat a vízről? Körbehajóztad már a Margit-szigetet egy hófehér luxus motorcsónakban? Hasítottad már a vizet szélsebesen a napsütésben?

Most itt a lehetőség, hogy kipróbáld! Városnézés a Dunáról, Budapest, ahogyan még nem láttad…. 

Szezonindító akciók

!! Legjobb ár !!  30 perces motorcsónakázás már 4.980.- Ft / Fő – től.  (5 fő esetén)

—-

Az 1 órás budapesti motorcsónakos élményhajózás szezonindító kedvezményes ára: 39.900.- Ft / óra. Utasainkat 1 üveg ajándék pezsgővel fogadjunk a fedélzeten!

Egy csipetnyi luxus, elérhető áron!

Meglepetés ajándék

Élményhajózás minden alkalomra!

  Születésnapra, Névnapra, Eljegyzésre, Legénybúcsúra, Lánybúcsúra, Esküvőre, Évfordulóra, Diplomaosztóra, Városnézésre, Céges csapatépítésre, Hétvégi hajókirándulásra, Esküvői fotózásra, Videó és filmforgatásra, Különleges randevúra, Romantikázásra, vagy csak úgy…

Programok

Főoldal

Budapesti városnézés

Nézd meg Budapest nevezetességeit egy hófehér nyitott motorcsónak fedélzetéről! Európa egyik legszebb fekvésű fővárosa a víz felől talán még lenyűgözőbb. Neked pedig nincs más dolgod, mint hátradőlve gyönyörködni a csodálatos világörökségi panorámában.

Főoldal

Esti hajózás

Budapest az aranyló naplementében, vagy esti díszkivilágításban lélegzetelállító látvány, különösen a Duna vizéről! Nézd meg Te is a fényárban úszó varost motorcsónakból! Nem lesz más a hajón csak Ti… Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

Főoldal

Esküvői fotózás

Sokat gondolkodtál rajta, hogyan kérd meg kedvesed kezét? Esküvőt tervezel? Mit szólnál egy romantikus motorcsónakázáshoz ? A különleges pillanatokat profi módon meg kell örökíteni. Ha nem mindennapi esküvői fotózást, videózást szeretnél, keress bennünket!

Főoldal

Party yacht

Születésnapot, legény, vagy lánybúcsút szervezel? Egy igazi kalandot keresel a nagy nap előtt? Megtaláltad! Motorcsónakázás a barátokkal Budapesten. Egy selfie a Lánchíd alatt, vagy a Budai vár lábánál és indulhat a buli a pesti éjszakába…Nincs kötött program,  Ki ne hagyjátok!