Vízi sportok

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok kipróbálására is. A vízi sportok szerelmesei itt vízi síelhetnek, fánkozhatnak. Természetesen a sporteszközöket és a védőfelszerelést mi biztosítjuk.

Motorcsónak kölcsönzés és vízi sportszer bérlés. Most akciónk keretében az 1 órás motorcsónak bérléshez AJÁNDÉK FÁNKOZÁST, vagy VÍZISÍELÉST biztosítunk.  Velünk ez is lehetséges!

Mi is ez a fánkozás? Most ne a finom édességre gondoljunk, bár az élmény szintén különlegesen édes és nagyszerű. A vízi fánk, vagy water tube gyakorlatilag egy hatalmas felfújható sporteszköz, amelyet egy megfelelően erős motorcsónak húz és annak hullámain ugratva halad előre és száguld a hullámok hátán! Az extrém élmény közben a lehető legjobban érezhetjük a vízet, hisz néhány centiméterre suhanunk el felette. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné. A fánkozás életre szóló program Kicsiknek és Nagyoknak egyaránt. A bátrabbak választhatják a sportosabb egyszemélyes kivitelű fánkot, a gyermekek, vagy kevésbé merészek a kétszemélyes, kanapészerű fánkból élhetik át az élményt, miközben hátradőlve egy kényelmes fotelben érezhetik magukat. A fánkon térdelhetünk, fekhetünk, vagy ülhetünk is. Ez lesz életed kalandja, erről biztosítunk! Az élményt érdemes megörökíteni, a programról kérésre videofelvételt vagy fényképeket készítünk.

18742405_10212989441035431_2130586149_o