Vízi sportok

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok, vízi játékok kipróbálására is. A vízi sportok szerelmesei itt vízi síelhetnek, fánkozhatnak. Természetesen a sporteszközöket és a védőfelszerelést mi biztosítjuk.

Motorcsónak kölcsönzés és vízi sportszer bérlés.

Nálunk  az 1 órás motorcsónak bérléshez AJÁNDÉK FÁNKOZÁST, vagy VÍZISÍELÉST biztosítunk.  Velünk ez is lehetséges! Ingyenesen? Igen! CSAK NÁLUNK!

Mi is ez a fánkozás? Most ne a finom édességre gondoljunk, bár az élmény szintén különlegesen édes és nagyszerű. A vízi fánk, vagy water tube gyakorlatilag egy hatalmas felfújható sporteszköz, amelyet egy megfelelően erős motorcsónak húz és annak hullámain ugratva halad előre és száguld a hullámok hátán! Az extrém élmény közben a lehető legjobban érezhetjük a vízet, hisz néhány centiméterre suhanunk el felette. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné. A fánkozás életre szóló program Kicsiknek és Nagyoknak egyaránt. A bátrabbak választhatják a sportosabb egyszemélyes kivitelű fánkot, a gyermekek, vagy kevésbé merészek a kétszemélyes, kanapészerű fánkból élhetik át az élményt, miközben hátradőlve egy kényelmes fotelben érezhetik magukat. A fánkon térdelhetünk, fekhetünk, vagy ülhetünk is. Ez lesz életed kalandja, erről biztosítunk! Az élményt érdemes megörökíteni, a programról kérésre videofelvételt vagy fényképeket készítünk.  

A vízi sport extrém szerelmesei vízi fánkozhatnak, és vízisíelhetnek is velünk, akár egyszerre többen is. Gyertek, próbáljátok ki ezt különleges száguldást a vízen. Felejthetetlen élmény a hullámok hátán! Száguldj velünk a dunai habokban. A fánkozás és vízisí csak mentőmellény használatával vehető igénybe, amelyet mi biztosítunk számotokra.

Nézzétek meg tavaly nyáron készült videóinkat!

      

18742405_10212989441035431_2130586149_o

 

 

Ha valami többre vágysz – Vízi sport a Dunán

Nem tudod mit csinálj a nyári szünetben? Munka után szeretnél kikapcsolódni kicsit? A haverokkal szeretnétek egy nagy bulit? Esetleg egy tökéletes csapatépítő programot keresel?Ha valami többre vágysz…Íme a legújabb szolgáltatásunk: VÍZISPORT A DUNÁN!!!Felejthetetlen élmény, hatalmas adrenalin, és maximális biztonság kicsiknek és nagyoknak egyaránt!Soha nem próbáltad még? Itt az ideje! Gyere, és éld át velünk Te is!Music: Tomcraft – Like a Roller (Jackwell & Field Bootleg)

Közzétette: Motorcsónak bérlés és vízi sport a Dunán. Privát élményhajózás. – 2017. július 5.