Romantikus

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! – Romantikus lánykérés, vagy randevú a Dunán!

 

ROMANTIKUS PROGRAMOK

” Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillagmilliókon, ez épp elég neki, hogy boldog legyen, ha a csillagokra pillant ” – Antione de Saint – Exupéry

Romantikus lánykérés a Dunán

Legyen az eljegyzés, házassági évforduló, vagy szerelmi vallomás, különleges randevú, bármilyen alkalom is az, amit különlegessé tennél, mi tudjuk a megoldást. Felejthetetlen élményt kínálunk a felejthetetlen pillanatokhoz.

Sokat gondolkodtál rajta hogyan tedd  különlegessé ezt a pillanatot? Hogyan, hol és mikor kérd meg Szerelmed kezét? Életed legszebb, legfontosabb pillanataihoz a válaszd a legkülönlegesebb helyszínt és alkalmat! Mit szólnál egy hófehér luxus motorcsónakhoz a Duna vízén? Mit szólnál ahhoz, ha a hajózás során egy megbeszélt pillanatban szépen lelassítanánk, majd megállnánk mondjuk a Budai vár lábánál, vagy a Lánchíd alatt, Te letérdelnél Szerelmed elé, előkerülne egy csokor virág és két pohár pezsgő…. A válasz biztosan IGEN lesz!  Ezt tapasztalatból tudjuk, motorcsónakunk már több ízben várt a fehér ló szerepében a parton mit sem sejtő hölgyeket, akik egy órával később kipirult arccal és örömkönnyekkel szállta ki ki, ujjukon csillogó gyűrűvel.

 

Különleges randevú, házassági évforduló

 Szeretnéd elkápráztatni Kedvesedet? Szeretnél egy felejthetetlen programot nyújtani Szerelmednek? Bérelj motorcsónakot kapitánnyal és zárjátok ki a külvilágot. Randevúzzatok egy hófehér luxus motorcsónakban és csodáljátok meg Budapestet a vízről akár nappal a napsütésben, vagy este a naplementében, vagy éjszaka a kivilágított városban. Nem lesz más a hajón csak Ti ketten… Természetesen a virágról, a jégbe hűtött pezsgőről és a zenéről is mi gondoskodunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy sztárvendégek is megtisztelték bennünket és nálunk  ünnepelték évfordulójukat.

 

Romantikus ebéddel, vagy vacsorával egybekötött hajózás

Ha különleges vacsorára vinnéd párodat, szakíts a hagyományokkal! Lepd meg olyan módon, amire még ő sem gondolna: Jégbe hűtött pezsgővel egy luxus motorcsónakon, mely egyórás élményút után elvisz Titeket szinte bárhová, ahol ki lehet kötni-legyen az Budapest, vagy Szentendre. A látkép az esti fényekben a legszebb-tökéletes bódító aperitif, egy finom vacsora előtt. Válassz egy kikötésre alkalmas Duna-parti éttermet, vagy kávézót és a többit bízd ránk! Leánykérést tervezel, vagy csak szeretnéd meglepni Párodat, Családtagodat egy különleges élménnyel, egy romantikus motorcsónakázással? Érkezz stílusosan motorcsónakkal. A szervezésben, asztalfoglalásban is segítünk neked! A kikötési lehetőségekről természetesen előzetesen egyeztetünk.

 

Esküvői hajózás, fotózás

Az esküvő egy pár életének legfontosabb napja. Az álom esküvőt pedig  profi  módon meg kell örökíteni, hogy később is újra átélhessétek a nap legszebb pillanatait. Amennyiben nem a hagyományos műtermi, vagy virágos réten készülő esküvői fotókat szeretnétek, akkor tegyétek ezt egy hófehér luxus motorcsónak fedélzetén!  Legyenek különlegesek a díszletek! Mit szólnátok egy fotóhoz menyasszonyi ruhában a kivilágított Lánchíd alatt? Esetleg legyen a háttér a napfényben úszó Budai vár, vagy a Gellért hegy esetleg a vadregényes Kis-Duna!  Ha egy igazán különleges esküvői fotót, vagy videót szeretnél, akkor keress bennünket!

 

A Barátok Közt sztárjai is bennünket választottak ” díszletként” esküvői fotózásukhoz: