Rólunk

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!  

10382066_1490978274550881_9048137365186797073_o

Láttad már a Parlamentet, vagy a Budai várat a vízről? Körbehajóztad már a Margit-sziget egy hófehér luxus motorcsónakban? Hasítottad már a vizet szélsebesen a napsütésben? Egy romantikus motorcsónakázásra vágytok kedveseddel? Most itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok ! Különleges és egyedi lehetőséget kínálunk számotokra. A Nagy Dunán, vagy a Kis Dunán is várunk Barátaiddal vagy Családoddal együtt. A hajózás során a fedélzeten egy üveg pezsgővel kedveskedünk vendégeinknek, és egy ilyen nem mindennapi élmény közben a csodálatos panorámát kell csak élveznetek. Motorcsónak bérlés kapitánnyal.

Hajóink műszaki adatai:  Típus; Stingray 185LS, Teljesítmény; 135Le

Férőhelyek száma; 6 fő utas +1 fő személyzet

Programjaink között szerepel:

kész szórólap 2017motorcsónakos kirándulások Budapesten, vagy a ráckevei Duna ágon, Budapest a vízről, városnézés, ahogyan még nem láttad, motorcsónak bérlés kapitánnyal, vízi sportok kipróbálása ( vízisí, fánk, wakeboard), romantikus motorcsónakázás naplementében, vagy leánykérés a vízen, esküvői hajókázás, fotózás, csapatépítő program céges rendezvényekre, meglepetés hajókázás születésnapra, évfordulóra, motorcsónakázós ajándékutalvány bármilyen alkalomra, motorcsónak kölcsönzés, vízi sportszer bérlés

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt megrendelőinket, hogy nálunk nincs összeültetés más utasokkal,  a bérlés időtartalma alatt a hajó privát yacht üzemben csak az Önök rendelkezésére áll!

Budapesti 1 órás motorcsónakos városnézés:

A hajózás során elhaladunk a Margit sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet, átmegyünk a hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a vízről még szebb látványt nyújtanak. Egyedi, különleges élmények családi, baráti eseményekre, céges rendezvényekre egyaránt.

Szentendrei 1 órás motorcsónakázás:

A  Szentendrei sziget felé hajózva egyre vadregényesebb és romantikusabb kép tárul elénk. A Duna ezen a szakaszán számos gyönyörű tisztás és partszakasz áll rendelkezésre, amely kiválóan alkalmas bográcsozásra, grillezésre és fürdőzésre is

Csapatépítő rendezvények:

A céges csapatépítő rendezvény sikerét a jól kiválasztott helyszínen kívül a jól kiválasztott extra programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a kollégák, barátok sohasem felejtenek el.

A motorcsónakázás kaland, izgalom, romantika, száguldás, sportos és exkluzív élmény egyszerre.

Vízi sportok:

Száguldás a hullámok hátán! A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok, játékok kipróbálására is. A sportok és az extrém élmények szerelmesei itt vízi síelhetnek, fánkozhatnak, water tube-ozhatnak. A különleges kalandot a víz közvetlen közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné.

Ajándékutalványok:

Az élményhajózás ajándékba is adható és tetszőleges időpontban felhasználható.  A Cégek jutalmazhatják ezzel Kollégáikat, Partnereiket. Magánemberként pedig ajándékozhatjuk szeretteinknek születésnapra, névnapra, évfordulóra, esküvőre, legény, vagy lánybúcsúra, vagy bármilyen családi, baráti eseményre.

A programok indulása:

A hajózás a Római parti kikötőből indul és oda tér vissza, de a beszállás történhet egyéni igényeknek megfelelően is

 Rendezvényhajó:  

Ahol együtt van a csapat! Nagyobb létszám esetén, 10 és 60 fő között a Nosztalgia sétahajót ajánljuk, amely fűthető belső terével egész évben a Vendégek rendelkezésére áll. Ebéddel, vacsorával egybekötött buli a kollégáikkal, barátokkal, családdal nem is történhetne jobb helyen, mint  egy hangulatos, romantikus hajó fedélzetén. A programokhoz technikai hátteret, catering szolgáltatást is biztosítunk,de előre egyeztetett feltételekkel étel, ital behozható. Ön csak mondja el az elképzelését és mi megvalósítjuk!

Reméljük, Önöket is a fedélzeten köszönthetjük. Várjuk szeretettel!

_____________
RÓLUNK ÍRTÁK:

Motorcsónakázás a Dunán

“Egész más a város a vízről :)) Nagyon szuper élmény volt,
köszönjük!!!”
Agnes Herzog
— –
“Kedves, elővigyázatos sofőr és szépen karbantartott
motorcsónak! Kellemes hangulat a Dunán 😉
Kind, careful driver and well maintained motorboat! Pleasant
mood on Danube ;)”
Ani Ta
— –

“Kifogástalan minőség és személyzet. Szuper élmény,ajánlom
mindenkinek!!!”
Sophie Lukovich 
— –
“Fantasztikus élmény volt!
A legjobb csapat, remélem, hogy még találkozunk! :)”
Pázmándi Szilvia

Felejthetetlen élmény ajándékba – a Motorcsónakázás a Dunán csapatának luxushajójával!

18697564_10212989440635421_783721640_o