Kis-Duna

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

Ha a száguldás helyett inkább a természet értékeit csodálnád és pörgés helyett a romantikát választanád, akkor Neked a Kis Duna a legjobb választás.

Szigetszentmiklósi indulás esetén a beszállás a Tanösvény elején található kikötőben történik ( Horgász utca és a Kisfaludy köz ).  Ha már itt jártok, érdemes tudni, hogy Tanösvény egy úszólápon helyezkedik el. Európa második legnagyobb úszólápját találjuk Szigetszentmiklóson, a Ráckevei-Duna ágán, az egyedülálló természetvédelmi értéket testközelből tanulmányozhatjuk a rendkívül hangulatos tanösvényen. Az utazás során a vízen még jó néhány ilyen úszószigetet láthatunk gazdag élővilággal és a parton hangulatos vízparti házakkal.

Ha Ráckevéről indulunk, akkor a Savoyai Kastély előtti kikötőben történik a beszállás és innen indulva tárul elénk, ennek a gyönyörű kis városnak számtalan kincse, úgy mint Magyarország első rekonstruált és működő hajómalma, de itt láthatjuk még az Árpád hidat,és a ráckevei városháza tornyában található kilátót is.  

Szerdán és szombaton az egyedülálló ráckevei vízi piacot is meglátogatjuk, ahol lehetőséged lesz kikötni s a helyi kézműves piac portákéi között válogatni esetleg megebédelni a helyi kisvendéglők egyikében.

Tipp !!! Kiköthetünk az Aqualand élményfürdő közelében is és folytathatjátok a programot egy egész napos strandolással is. 🙂

Mind a szigetszentmiklósi, mind a ráckevei hajókázás garantáltan felejthetetlen élmény. A fényképezőgéped, vagy kamerát ne felejtsd otthon! Reméljük, minél hamarabb üdvözölhetünk a fedélzeten.

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt megrendelőinket, hogy nálunk nincs összeültetés más utasokkal, a bérlés időtartalma alatt a hajó privát yacht üzemben az Önök rendelkezésére áll!