Élményhajózás

Ajándékutalványok

ÉLMÉNYAJÁNDÉK KARÁCSONYRA! Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak? Ajándékozz valódi élményt!  Legyen az születésnap, névnap, leánykérés, házassági évforduló, legény és leánybúcsú, esküvő, karácsony, vagy bármilyen alkalom a legjobb ajándék mindig az élmény, amely örökre marad.

Aktuális akció

A 2018-as motorcsónakos szezon sajnos véget ért. Köszönjük minden kedves utasunknak, hogy részesei lehettünk az élményeknek és a kalandoknak. Veletek lehettünk a legény, vagy lánybúcsú fergeteges hangulatában, a születésnapos családtagotok örömében, vagy azokban a megható pillanatokban, amikor a hajón történt a lánykérés, vagy az  évforduló ünneplése. Jövőre is várunk Benneteket sok szeretettel, új exkluzív kikötési lehetőségekkel és egy vadonatúj motorcsónakkal!

Motorcsónak bérlés Budapesten

Láttad már a Parlamentet, vagy a Budai várat a vízről? Körbehajóztad már a Margit-szigetet egy hófehér luxus motorcsónakban? Budapest a vízről, városnézés, ahogyan még nem láttad. Életre szóló élmény,  különleges kaland, egy csipetnyi luxus elérhető áron. Csak mondd el elképzelésedet és megvalósítjuk!  Bérelj motorcsónakot kapitánnyal!…mert, ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást.

Programjaink

Tárhelyszolgáltató: Web-Server Kft., 4025 Debrecen, Pásti u. 2. I/5 - Telefon: 52 541-346 - Adószám: 13498454-2-09