Élményhajózás

Ajándékutalványok

ÉLMÉNYAJÁNDÉK MINDEN ALKALOMRA! Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak? Ajándékozz valódi élményeket!  Legyen az születésnap, névnap, leánykérés, házassági évforduló, legény és leánybúcsú, esküvő, vagy bármilyen alkalom a legjobb ajándék mindig az élmény, amely örökre megmarad. 

Aktuális akció

ÉJSZAKAI MOTORCSÓNAKÁZÁS

Naplemente  és éjszakai hajózás. Csodáld meg a várost naplementében és esti fényeiben ragyogva! Ezt a különleges élményt egy motorcsónakből átélni igazán egyedülálló program.

Most  19.00 óra után minden kedves Megrendelőnknek egy üveg pezsgővel kedveskedünk. Készíts csodálatos fotókat a városról. Hozd el kedvesedet, családodat, barátaidat, nem lesz más a hajón, csak Ti…  Izgalom, kaland, romantika. Egy csipetnyi luxus, elérhető áron. 

Motorcsónak és sétahajó bérlés Budapesten

Budapest a vízről, városnézés, ahogyan még nem láttad. Életre szóló élmény és különleges program, elérhető áron. Csak mondd el elképzelésedet és megvalósítjuk! Motorcsónakázz velünk! Bérelj motorcsónakot, vagy sétahajót kapitánnyal! …mert, ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást. 

Programjaink

Tárhelyszolgáltató: Web-Server Kft., 4025 Debrecen, Pásti u. 2. I/5 - Telefon: 52 541-346 - Adószám: 13498454-2-09