Élményhajózás

Meglepetés

Élményajándék minden alkalomra. Születésnapra, Névnapra, Esküvőre, Céges bulira, Romantikus lánykérésre, Házassági évfordulóra, Legény, vagy lánybúcsúra, vagy csak úgy…. ajándékozz valódi élményt! Motorcsónakázás a Dunán egy életre szóló, felejthetetlen program, amely örökre megmarad. Izgalom, Romantika, Száguldás, Hatalmas kaland! Privát motorcsónak bérlés kapitánnyal.

Akció

Mi már alig várjuk a nyarat, az idei szezon kezdetét,  hogy részesei lehessünk az élményeknek és a kalandoknak. Veletek lehessünk a legény, vagy lánybúcsú fergeteges hangulatában, a születésnapos családtagotok örömében, vagy azokban a megható pillanatokban, amikor a hajón történik a lánykérés, vagy a házassági  évforduló ünneplése. Idén is várunk Benneteket sok szeretettel!

Előfoglalási akciók és szezonindító kedvezmények hamarosan elérhetők !

Motorcsónakázás Budapesten

Láttad már a Parlamentet, vagy a Budai várat a vízről? Körbehajóztad már a Margit-szigetet egy hófehér luxus motorcsónakban? Budapest a vízről, városnézés, ahogyan még nem láttad. Életre szóló élmény,  különleges kaland, egy csipetnyi luxus elérhető áron. Mondd el elképzelésedet és megvalósítjuk!  Bérelj motorcsónakot kapitánnyal!…mert, ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást.

Programjaink

Tárhelyszolgáltató: Web-Server Kft., 4025 Debrecen, Pásti u. 2. I/5 - Telefon: 52 541-346 - Adószám: 13498454-2-09