Élményhajózás

Ajándékutalványok

Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak? Ajándékozz valódi élményeket!  Legyen az születésnap, névnap, leánykérés, házassági évforduló, legény és leánybúcsú, esküvő, vagy bármilyen alkalom a legjobb ajándék mindig az élmény, amely örökre megmarad.

Aktuális akció

Nyárvégi ajánlat: Az első negyed óra AJÁNDÉK!  Most  hosszabb ideig élheted át a hajózás élményét, használj ki pinden percet, csodáld meg a vásost a vízről. Most az első 15 perc a mi ajánékunk. Minden Budapesti 1 órás városnézést megtoldunk még 15 perccel.. Hozd el kedvesedet, családodat, barátaidat,… mert ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást. Izgalom, kaland, romantika. Egy csipetnyi luxus, elérhető áron. 

Motorcsónak bérlés Budapesten

Budapest a vízről, városnézés, ahogyan még nem láttad. Életre szóló élmény és különleges program, elérhető áron. Csak mondd el elképzelésedet és megvalósítjuk! Motorcsónakázz velünk! Bérelj motorcsónakot, vagy sétahajót kapitánnyal! …mert, ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást.

Programjaink

Tárhelyszolgáltató: Web-Server Kft., 4025 Debrecen, Pásti u. 2. I/5 - Telefon: 52 541-346 - Adószám: 13498454-2-09