Élményhajózás

Ajándékutalványok

ÉLMÉNYAJÁNDÉK MINDEN ALKALOMRA! Mert  idén is lesz nyár! … Eleged van a sablonos ajándékokból? Nem tudod mivel szerezhetnél igazi örömöt barátodnak, kedvesednek, kollégádnak? Ajándékozz valódi élményeket!  Legyen az születésnap, névnap, leánykérés, házassági évforduló, legény és leánybúcsú, esküvő, vagy bármilyen alkalom a legjobb ajándék mindig az élmény, amely örökre megmarad. 

Aktuális akció

 A motorcsónakos szezon ebben az évben még nem indult el, de hogy a hajózás egész évben élmény legyen fűthető belső terű sétahajónkkal ősszel és télen is  várjuk kedves Megrendelőinket! Céges évzáró rendezvények, születésnapok, családi események nem is történhetnének hangulatosabb helyszínen, mint a Duna közepén a fényárban úszó várost csodálva. A köszöntöital most a mi AJÁNDÉKUNK! 

 

Motorcsónak és sétahajó bérlés Budapesten

Nyári szezonban motorcsónakázással, összel és télen tedett, fűthető utasterű sétahajónkkal várjuk Vendégeinket. Városnézés  Budapest szívében felejthetetlen és nem mindennapi program Mindenki számára. Céges és családi rendezények ideális helyszíne, életre szóló élmény, elérhető áron.  Csak mondja el elképzelését és mi megvalósítjuk! 

Programjaink

Tárhelyszolgáltató: Web-Server Kft., 4025 Debrecen, Pásti u. 2. I/5 - Telefon: 52 541-346 - Adószám: 13498454-2-09