Esti hajózás

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! – Éjszaki élményhajózás a Dunán!

 

ESTI HAJÓZÁS

Budapesti motorcsónakázás az aranyló naplementében, vagy éjszaka a kivilágított városban, ez az egyik legkedveltebb program vendégeink körében.

Láttad már Budapestet esti fényeiben ragyogva a vízről? Megcsodáltad már ezt a festői szépségű várost a Duna közepéről? Európa egyik legszebb fekvésű, városa talán esti fényárban úszva a legszebb. Gyere és győződj meg róla Te is! Bérelj motorcsónakod barátaiddal, családoddal, kedveseddel! Különleges és egyedi élményben lesz részetek, hiszen ebben a programban egy különleges városnéző motorcsónakázáson vehettek részt, ahol a színek és a fények új életre kelnek.

 Indulási és érkezési címként két állandó kikötőnk közül választhatsz, az egyik a belvárosi Carl Lutz rakpart, a Margit szigettel szemben a pesti oldalon, ahol exkluzív környezetben – igény szerint- egy pohár pezsgővel fogadjuk Vendégeinket, a másik az újpesti öbölben található Prestige kikötő.

 

Az 1 órás éjszakai budapesti motorcsónakos városnézés során elhaladunk a Margit-sziget előtt, átmegyünk a gyönyörűen kivilágított hidak alatt, látni fogjuk a fényárban úszó Parlamentet, Budai várat, Halászbástyát, a Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek az éjszakai fényekben talán még szebb látványt nyújtanak.  A motorcsónakból olyan szemszögből láthatod a várost, ahogy még sohasem! Hozd el kedvesedet, családodat, barátaidat.  Készítsetek csodálatos fotókat a városról!

Az éjszakai Duna vízén hajózva úgy érezheted, hogy a hold és a csillagok fénye különleges díszletként csak neked ragyog.  Lánykérésre, randevúra el sem lehet képzelni ennél romantikusabb és különlegesebb környezetet…Nem lesz senki más a hajón, csak Ti!

Partyhajózás: Hozd el a barátaidat, alapozzátok meg bulit a hajón, vagy induljatok tőlünk a pesti éjszakába. A zene és a pezsgő sem maradhat el. Legény, vagy lánybúcsú, születésnap, meglepetés, vagy csak egy szombat esti beindulás, a buli induljon velünk…!

Izgalom, kaland, romantika. Egy csipetnyi luxus, elérhető áron.