Cégeknek

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást! – Motorcsónak bérlés kapitánnyal!

 

CÉGEKNEK

Tudjuk, hogy egy jó céges csapatépítő rendezvény sikerét a jól kiválasztott vendéglátó helyszínen kívül a jól kiválasztott programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a Kollégák sohasem felejtenek el. A motorcsónakázás egy ilyen program.  Kaland, izgalom, száguldás, sportos és exkluzív élmény egyszerre. Ha Budapesten, vagy közelében csapatépítő rendezvényt, családi napot, meetinget tervez, szívből ajánljuk ezt a lehetőséget. Kápráztassa el külföldi Partnereit egy különleges városnézéssel. Lepje meg Cégének munkatársait egy nem mindennapi programmal, a siker garantált.

Referenciáink között szerepel: Servier Hungária, Engel Hungária, KPMG, Audi, Scitec Hungary,  Cognizant, Tr Hungary, MKB Bank

 

Budapesti 1  órás motorcsónakos városnézés: A vízről olyan szemszögből látható a város, ahogyan máshonnan nem.  Az indulás a Carl Lutz rakpartról történik, a program során elhajózunk a Margit sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet,  átmegyünk a budapesti hidak alatt, megcsodálhatjuk a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot, majd a nemzeti Színház magasságában megfordulva visszatérünk a kikötőbe. A város nevezetességei a vízről még szebb látványt nyújtanak, és mindehhez egy hófehér luxus motorcsónak áll rendelkezésünkre. A program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog.

Szentendrei 2 órás motorcsónakázás: Az indulás a Carl Lutz rakpartról történik. Budapestről a Szentendrei sziget felé hajózva egyre vadregényesebb és romantikusabb kép tárul elénk. A Duna ezen a szakaszán – a Római parttól nem messze – számos gyönyörű tisztás és partszakasz áll rendelkezésünkre, amely kiválóan alkalmas bográcsozásra, fürdőzésre és akár a vízi sportok ( vízisí, fánk) kipróbálására is. Szentendrén lehetőségünk van kikötni a hangulatos közvetlen vízparti éttermek egyikében, ahol a kollégák megebédelhetnek, sétálhatnak a Duna-korzón, amíg mi megvárjuk Önöket , hogy aztán finom falatokkal és élményekkel telve visszahajózzunk Budapestre. Az éttermi asztalfoglalásban és a program megszervezésében szívesen segítünk.

Csapatépítő program: Ajánljuk  figyelmükbe a Gödi Kalandparkot, amely  az egyetlen közvetlen Duna parti kalandpark Pest megyében, ráadásul motorcsónakkal is megközelíthető és a partján kikötési lehetőség biztosított. A motorcsónakos program indulhat Budapestről is, és Gödről is.  Ajánljuk baráti társaságoknak,  családoknak hétvégi programként, és  céges csapatépítésre egyaránt. Örömmel segítünk a komplett  program megszervezésében.

Céges ajándékutalvány: Az élményhajózás ajándékba is adható és  1 éven belül tetszőleges időpontban felhasználható. Cége jutalmazhatja ezzel Kollégáit, kiemelt Partnereit, így köszönve meg munkájukat, vagy csatolhatja ezt az ajándékutalványt ösztönzőként egy kitűzött cél eléréséhez, esetleg valamely termékhez, vagy szolgáltatáshoz is, de kisorsolhatja nyereményjáték, vagy tombola fődíjaként is.  Lepje meg Cégének munkatársait egy ilyen nem mindennapi programmal. A siker garantált.

A motorcsónakok 5-6 személyesek, ennél nagyobb létszám esetén rendezvényhajót ajánlunk, amelyről a RENDEZVÉNYHAJÓ menüpontban talál további információkat.

 

Pesterzsébet – Dunai csónakház:  A tavalyi évben nyílt egy gyöngyszem a Kis-Duna partján, a Gubacsi híd lábánál, a Dunai Csónak Ház Rendezvényterem és Vak Varjú Csónak Ház Étterem. Ez a különleges helyszín saját vízparttal és motorcsónak kikötővel rendelkezik. Csodálatos, vadregényes környezetben épült komplexum, a vadonatúj Pesterzsébeti Gyógyfürdő szomszédságában, amely ideális céges rendezvények és esküvők lebonyolítására. Vízparti elhelyezkedésének köszönhetően ez a helyszín ideális a hajós programokkal kombinált céges rendezvények lebonyolítására. ( Referencia: Citroen Hungária).