Budapesti városnézés

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

BUDAPESTI MOTORCSÓNAKÁZÁS PROGRAM! A legkedveltebb ajánlat vendégeink körében. Motorcsónakázz velünk!

Láttad már a Parlamentet vagy a Budai Várat a vízről? Körbehajóztad már a Margitszigetet motorcsónakkal? Hasítottad már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha nem, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld! Különleges és egyedi élményben lesz részed barátaiddal, családoddal együtt, hiszen ebben a programban egy különleges városnéző motorcsónakázáson vehetsz részt, amelynek során a sebességre sem lehet majd panasz! Az utazás során elhaladunk a Margit-sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet miközben átmegyünk a budapesti hidak alatt. Megcsodálhatjátok a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a Dunáról még szebb látványt nyújtanak.  A motorcsónakból olyan szemszögből láthatod a várost, ahogy még sohasem!

Motorcsónakázás a Dunán, városnézés a vízről Budapesten felejthetetlen élmény és ajándék lehet Mindenki számára. A hajózás során a fedélzeten  Vendégeinknek nincs más dolga, mint gyönyörködni a  csodálatos panorámában.

A budapesti program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog. Hozd el a barátaidat , bulizzatok a hajón vagy induljatok motorcsónakkal a pesti éjszakába! A zene és a pezsgő sem maradhat el!

Élményhajózásunkat ajándékba is adhatod születésnapra, évfordulóra, esküvőre, vagy kibérelheted legény, vagy lánybúcsúra.

Kaland, izgalom, romantika, száguldás a vízen egy hófehér luxus motorcsónakban, ez a budapesti programunk Neked !

Egyedi igényeknek is meg szeretnénk felelni, ezért lehetőség van pezsgó, üdítőital, hidegtál bekészítésre, valamint a hajó virággal való feldíszítésére is.

Életre szóló élmény, elérhető áron. Kérj ajánlatot most és motorcsónakázz velünk!

Indulási és érkezési címként választhatod a belvárosi Carl Lutz rakpartot, ahol exklúzív környezetben egy pohár pezsgővel fogadjuk Vendégeinket. Másik lehetőségként Budapesten indulhatunk az újpesti öbölben található Prestige kikötőből is, ahol szintén minden igényt kielégítő szolgáltatások várnak, de előre egyeztetett feltételekkel egyedi igények szerinti helyszínről is tudunk indulni. Nézd meg Velünk Budapest nevezetességeit egy hófehér nyitott motorcsónakból. Igazán felejthetetlen élmény! A Dunáról Budapest az egyik legszebb arcát mutatja meg vendégeinknek. A Parlament, a Budai Vár, a Halászbástya, a Lánchíd, a Margitsziget mind gyönyörű élmény a vízről. Egyedül jössz, vagy a pároddal, barátaiddal, vagy családoddal? Biztosíthatunk róla, hogy páratlan élményben lesz részetek. Budapest szívében hajózva, elhaladunk az Országház, a Várkert bazár, a csodálatos Gellérthegy előtt, és megcsodálhatjuk a vízről a páratlan szépségű Nemzeti Színházat is. Megállhatunk és készíthettek néhány fotót a városról, vagy selfizhettek egyet a Lánchíd lábánál, vagy ahol szeretnétek, és koccinthattok egy pohár pezsgővel. Ugye jól hangzik?

 

További videók és fotók a galériában és a Facebook oldalunkon.

https://www.facebook.com/pg/hajokazasadunan/reviews/?ref=page_internal

Tudtad, hogy  a facebookon színötös a véleményezésünk van !

5,0, 5,0 (5 csillagból), 28 vélemény, 5 csillagos, 28