Budapesti városnézés

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

Láttad már a Parlamentet vagy a Budai Várat a vízről? Körbehajóztad már a Margitszigetet motorcsónakkal? Hasítottad már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha nem, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld! Különleges és egyedi élményben lesz részed barátaiddal, családoddal együtt, hiszen ebben a programban egy különleges városnéző motorcsónakázáson vehetsz részt, amelynek során a sebességre sem lehet majd panasz! Az utazás során elhaladunk a Margit-sziget előtt, látni fogjuk a Duna-korzót és a Parlamentet miközben átmegyünk a budapesti hidak alatt. Megcsodálhatjátok a Budai várat, a Halászbástyát, a Mátyás templomot. Ezek a nevezetességek a Dunáról még szebb látványt nyújtanak.  A motorcsónakból olyan szemszögből láthatod a várost, ahogy még sohasem!

Motorcsónakázás a Dunán, városnézés a vízről Budapesten felejthetetlen élmény és ajándék lehet Mindenki számára. A hajózás során a fedélzeten  Vendégeinknek nincs más dolga, mint gyönyörködni a  csodálatos panorámában.

A budapesti program estére is rendelhető, amikor a város esti kivilágításban ragyog. Hozd el a barátaidat , bulizzatok a hajón vagy induljatok motorcsónakkal a pesti éjszakába! A zene és a pezsgő sem maradhat el!

Élményhajózásunkat ajándékba is adhatod születésnapra, évfordulóra, esküvőre, vagy kibérelheted legény, vagy lánybúcsúra.

Kaland, izgalom, romantika, száguldás a vízen egy hófehér luxus motorcsónakban, ez a budapesti programunk Neked !

Egyedi igényeknek is meg szeretnénk felelni, ezért lehetőség van pezsgó, üdítőital, hidegtál bekészítésre, valamint a hajó virággal való feldíszítésére is.

Életre szóló élmény, elérhető áron. Kérj ajánlatot most!

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt bérlőinket, hogy a kölcsönzés ideje alatt nálunk nincs összeültetés más utasokkal, a bérlés az Önök által meghatározott időpontban történik és személyre szabott. A hajó “privát yacht” üzemben csak az Önök rendelkezésére áll!