Akció

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

Jelenleg a következő akciókkal várjuk kedves utasainkat:

1. MOST ÉRDEMES IGAZÁN MOTORCSÓNAKOT BÉRELNI! SZEPTEMBERI MEGRENDELŐINK KÖZÖTT AJÁNDÉKUTALVÁNYT SORSOLUNK KI! 🙂 Az iskola ugyan elkezdődött, de a nyárnak még koránt sincs vége. Éld át velünk Te is az indián nyár szépségeit, használd ki az utolsó simogató nyári napsugarakat. Csodáld meg Budapestet, vagy Szentendrét a vízről szeptemberben és lehet, hogy Te nyered 30 perces motorcsónakos városnézésre jogosító ajándékutalványunkat. Az utalvány a következő szezonban is felhasználható, vagy ajándékba is adható! Sorsolás 2017.október 1.  Minimum  1 órás motorcsónak bérlés esetén.

2.  AJÁNDÉKUTALVÁNY AKCIÓ:Használd fel ajándékba kapott utalványodat!  2 fő helyett akár 5 főt is várunk szeretettel a motorcsónakázáson! Az ajándékutalványok 2017 október 30.-ig tetszőleges időpontban beválthatóak .

3.  ÉLMÉNYEK A HÉTKÖZNAPOKBAN: A nyár esték nem telhetnek unalmasan hétköznap sem. Munka után ne ülj be a TV elé, szedd össze a családod, vagy hívd fel a barátaidat és gyertek motorcsónakázni.  Hétfőtől csütörtökig  17.00 -20.00 óra közötti megrendelések esetén 1 üveg pezsgőt adunk ajándékba.

A különböző akcióinkban foglalt kedvezmények egymással nem összevonhatóak.Válassz kedvedre, vagy mondd el elképzelésedet és mi megvalósítjuk…., mert, ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást.