Egyéb ajánlatok

Legénybúcsú és lánybúcsú a Dunán

Legény, vagy lánybúcsút szervezel? Egy igazi kalandot keresel a nagy nap előtt? Megtaláltad! Motorcsónakázás a Barátokkal Budapesten. Egy selfie a Lánchíd alatt, vagy a Budai vár lábánál és indulhat a buli a pesti éjszakába…Nincs kötött program, minden a Ti fantáziátokra van bízva. A zene és a pezsgő sem maradhat el.

18699035_10212989440995430_1497976399_o

Motorcsónakos kirándulások

Még nincs hétvégi programod? Egész napos, vagy akár több napos hajókázásra vágysz? Megennél egy fagyit a szentendrei Duna korzón  családoddal, barátaiddal, vagy kikötnél grillezni egy gyönyörű tisztáson? Egy romantikus vízparti étterembe vinnéd Kedvesedet, ahová stílusosan motorcsónakkal érkeznétek? Esetleg fürdőznétek, vagy kipróbálnátok a vízi síelést, fánkozást? Béreljétek ki a hajót egész napra, vagy akár több napra is! Éljétek át velünk a Dunán a nyár  szépségeit!

A lehetőségek között szerepel: Szentendre , Visegrád, Tisza tó, Horvátország. Személyre szabott ajánlatokért vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Céges rendezvények

Csapatépítő céges rendezvényekre is ajánljuk szolgáltatásainkat. Lepje meg Cégének munkatársait egy nem mindennapi programmal. A siker garantáltan nem maradd el! Várjuk cégek rendezvényszervezők jelentkezését. Ajándékutalványainkat ajánljuk kiemelt partnerei , dolgozói számára, hogy  így köszönje meg munkájukat.

Gyermekprogramok

Gyermeke születésnapját tervezi, tegye igazán különlegessé egy hajókázással! Az üdítő és a kölyök pezsgő természetesen a mi ajándékunk az ünnepeltnek!

Party hajó

Baráti társasággal is ünnepelj nálunk, vagy indulj bulizni a pesti éjszakába egy motorcsónakázás után. A zene és a pezsgő sem maradhat el. Legény, vagy leánybúcsú, meglepetés szülinap, vagy csak egy szombati beindulás, a buli induljon velünk!

Romantikus ebéddel, vagy vacsorával egybekötött hajózás

Leánykérést tervezel, vagy csak szeretnéd meglepni Párodat, Családtagodat egy különleges élménnyel, egy romantikus motorcsónakázással? Válassz egy Duna parthoz közeli éttermet és érkezz stílusosan motorcsónakkal. A szervezésben, asztalfoglalásban is segítünk neked! A kikötési lehetőségekről természetesen előzetesen egyeztetünk.

18697564_10212989440635421_783721640_o

 

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt bérlőinket, hogy nálunk nincs összeültetés más utasokkal, programjainkat személyre szabottan készítjük el. A bérlés időtartalma alatt a hajó “privát yacht” üzemben csak az Önök rendelkezésére áll!